Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξερει κανεις για ΠΕΚ ΠΕΛΛΑΣ;Εγω ως αναπληρωτρια σ'αυτον τον νομο μπορω να παρακολουθησω στο Κιλκις που μενω; και πως γινεται επιλεγεσαι ή το ψαχνεις;
Για αναπληρωτες ΠΕ60 στην Ευβοια γνωριζει κανεις ποτε ειναι και πως θα μαθουμε αν ειμαστε?Πρεπει δηλαδη να εχει καποιος ιντερνετ για να ενημερωθει?
Θεωρητικά θα στέλνανε στα σχολεία μας mail, στο δικό μας ήρθε αργά, αλλά τα έψαχνε μια συνάδελφος κι έτσι κάναμε δηλώσεις συμμετοχής.Να τηλεφωνήσεις, σκέφτομαι, αν κι έκανα δήλωση, να μην πάω, είναι πολλά τα έξοδα, ή να πάω τόσο όσο να πάρω τη βεβαίωση, δηλαδή να πηγαινοέρχομαι από Αθήνα και αν με βολεύει το λεωφορείο.Καμία κύρωση δεν προβλέπεται από όσο διαβάζω, από την άλλη, τόσο έξοδα, σε τέτοιο καιρό και χωρίς να έχουμε πληωθεί εμείς οι αναπληρωτές, να μη τους πώ, πού να τα βάλουν τα ΠΕΚ
Τελικά έχει απαγορευτικό και στις ανατολικές Κυκλάδες κι έτσι δεν μπορούμε να πάμε ούτε εμείς στα ΠΕΚ του Πειραιά! Οι πεφωτισμένοι εγκέφαλοι του υπουργείου πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι με το μπάχαλο που δημιούργησαν...
Oπως εγραψα και πιο πανω κι εγω τα χρωσταω απο περσι και το φετινο προγραμμα δε με βολευει και πηρα τηλ και στο Γραφειο και στα Πεκ και μου ειπαν να τα αφησω για του χρονου , οτι δεν υπαρχουν κυρωσεις . Ρωτησα και για τη μονιμοποιηση στο γραφειο και μου ειπαν οτι στα 2 χρονια μονιμοποιεισαι αυτοδικαια απλα τα τη βεβαιωση των ΠΕΚ τη χρειαζεσαι για να προαχθεις απο το βαθμο Γ στο βαθμο
Παράθεση από: marsak72 στις Οκτωβρίου 27, 2010, 07:21:08 pmΞερει κανεις για ΠΕΚ ΠΕΛΛΑΣ;Εγω ως αναπληρωτρια σ'αυτον τον νομο μπορω να παρακολουθησω στο Κιλκις που μενω; και πως γινεται επιλεγεσαι ή το ψαχνεις;Αν και πολύ άργησες, τρέχα μπας και προλάβεις, και πες τους στο ΠΕΚ Έδεσσας οτι αποποιείσαι αποζημίωση (οδοιπορικά εξοδα κτλ) και ότι θα κάνεις την επιμόρφωση στο ΠΕΚ Κιλκίς εφόσον, αν κατάλαβα καλά, μένεις Κιλκίς και πηγαινοέρχεσαι καθημερινα Έδεσσα.Πρέπει να εξασφαλίσεις πρώτα, όμως, για το ΠΕΚ Κιλκίς ότι θα σε συμπεριλάβουν στα τμήματα,γι' αυτό πάρε τους τηλέφωνο άμεσα.Εννοείτα ότι κανονικά δεν θα πρέπει να σου φέρουν αντίρρηση (εκτός εάν η αλλαγή γίνει εις βάρους του σχολικού ωραρίου σου) γιατί όπως αναφέρει και η εγκύκλιος για τα ΠΕΚ κάπου, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να διευκολύνονται.Διάβασε την εγκύκλιο καλύτερα και θα το βρεις.
Παράθεση από: evan στις Οκτωβρίου 28, 2010, 07:52:16 pmΠαράθεση από: marsak72 στις Οκτωβρίου 27, 2010, 07:21:08 pmΞερει κανεις για ΠΕΚ ΠΕΛΛΑΣ;Εγω ως αναπληρωτρια σ'αυτον τον νομο μπορω να παρακολουθησω στο Κιλκις που μενω; και πως γινεται επιλεγεσαι ή το ψαχνεις;Αν και πολύ άργησες, τρέχα μπας και προλάβεις, και πες τους στο ΠΕΚ Έδεσσας οτι αποποιείσαι αποζημίωση (οδοιπορικά εξοδα κτλ) και ότι θα κάνεις την επιμόρφωση στο ΠΕΚ Κιλκίς εφόσον, αν κατάλαβα καλά, μένεις Κιλκίς και πηγαινοέρχεσαι καθημερινα Έδεσσα.Πρέπει να εξασφαλίσεις πρώτα, όμως, για το ΠΕΚ Κιλκίς ότι θα σε συμπεριλάβουν στα τμήματα,γι' αυτό πάρε τους τηλέφωνο άμεσα.Εννοείτα ότι κανονικά δεν θα πρέπει να σου φέρουν αντίρρηση (εκτός εάν η αλλαγή γίνει εις βάρους του σχολικού ωραρίου σου) γιατί όπως αναφέρει και η εγκύκλιος για τα ΠΕΚ κάπου, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να διευκολύνονται.Διάβασε την εγκύκλιο καλύτερα και θα το βρεις.Πεκ πελλας δεν υπαρχει.κ εδεσσα κ κιλκις κανουν πεκ θεσνικη!