0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γι αυτό το είπα, για να χαρείς
Ernesto, συμφωνω απολυτα. Ας ανοιξουμε τα ματια μας και ας δουμε καθαρά. Για τον εκπαιδευτικο κοσμο η τωρινη υπουργος ηταν κολαφος. Ας αναλογιστει ο καθενας τι αντιμετωπιζουμε καθημερινα και ας πραξει ο,τι θεωρει σωστο.
Αν και γνωρίζω ότι το σχόλιο μπορεί και να διαγραφεί θέλω να πω στη Νίκη μας ότι αυτή την στιγμή βλέπω τη δημοσκόπηση στο star και σε ότι αφορά την αξιολόγηση υπουργών δυστυχώς η Νικη μας είναι τελευταία. Μήπως νίκη μας θα πρέπει να δεις λίγο διαφορετικά τα θέματα που αφορούν το σχολείο... τον μαθητή... αυτόν τον φτωχό εκπαιδευτικό της Λέρου.. της Σύμης.. κτλ.. τον γονέα..
Σε μια δημοσκόπηση όπου μέσα είναι και η αξιολόγηση υπουργών.. Η απάντηση του πολίτη στην ερώτηση πως κρίνεις τον υπουργό είναι θετική.... ειναι αρνητική... ειναι δεν ξέρω δεν απαντώ. Εδώ ενώ οι αρνητικές είναι πάνω από 65%.. το δεν ξέρω δεν απαντώ είναι ένα 5%.Οταν έχεις πάνω από 4 εκ.. μαθητές.. γονείς... εκπαιδευτικούς συν φοιτητές κτλ δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες ότι δεν ενδιαφέρει τον κοσμο
To πρόβλημα είναι ξεκάθαρα πολιτειακό.Όσο δεν υπάρχει αρνητική ψήφος στις βουλευτικές εκλογές, άτομα όπως η ακατανόμαστη θα εξακολουθούν να επιπλέουν σαν τους φελλούς.Δεν θέλει πολλούς ψήφους για να ξαναβγεί βουλευτής η ακατανόμαστη. Αρκεί να ευνοήσει καμιά 25000 άτομα στην εκλογική της περιφέρεια, και ας έχει αδικήσει 4 εκατομμύρια.
Θυμάμαι κι εγώ τις εποχές Φίλη με νοσταλγία...
Η Κεραμεως δεν είναι ο τύπος που θα κάνει τετοια ρουσφέτια σε ψηφοφόρους εξάλλου βγαίνει Αθήνα. Είναι εκλεκτή Μητσοτακη, τοποθετημένη επι τούτου για να εφαρμόσει πολιτικές που είναι στον υπαρξιακό πυρήνα του Μητσοτακη (όχι απαραίτητα του οποιοδήποτε ΝΔτη) και γι αυτό είναι αμετακίνητη. Θα την ψηφίσουν αυτοί που είναι να ψηφίσουν αυτά ακριβώς που πρεσβεύει, που δυστυχώς δεν είναι λίγοι.
Απλοϊκή η προσέγγιση μου, σίγουρα κάποιοι πιο έμπειροι θα διέγνωσαν και άλλα...