0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είσαι λάθος! Η παρακολούθηση του μαθήματος του αξιολογουμένου, γίνεται σε συμφωνημένη ώρα/ημέρα (κι όχι αιφνιδιαστικά, όπως εσύ γράφεις)! Μπορείς να το ξαναδιαβάσεις & να το ξαναθυμηθείς.Κι αν ο Σύμβουλος αρχίσει να "πουλάει" τσαμπουκά και να πιέζει, του απαντάς ευγενικά ότι: Ναι, αφού το Υπουργείο με έχει τοποθετήσει σε 2 και σε 3 σχολεία, έχω κάθε μέρα διαγωνίσματα & τεστ με τις κατευθύνσεις των ΓΕΛ, εκθέσεις με τα υπόλοιπα τμήματα και τρέχω και δεν φτάνω, ώστε να είμαι συνεπής ως προς την κάλυψη της ύλης μου, όπως άλλωστε και το Υπουργείο μάς ζητά κάθε μήνα να σημειώνουμε τη σελίδα, το κεφάλαιο ή το κείμενο όπου βρισκόμαστε, στην παρακολούθηση της ύλης, για να μην έχουμε καθυστέρηση. Επομένως, τώρα δεν δύναμαι να σας συναντήσω, μετά από 1 μήνα, ίσως (κι εφόσον και εάν...). Πηγαίνετε πρώτα σε κάποιον άλλον συνάδελφο που δεν έχει ούτε τόσο φόρτο εργασίας ούτε τόσες μετακινήσεις! Απλά κι ωραία! Μη "μασάτε", λοιπόν ό,τι γράφει ο καθένας εδώ μέσα που δεν έχει άμεσα σχέση με αυτό τον αναίτια μπελά της αξιολόγησης της Κεραμέως...!
Στο ΦΕΚ αναγράφεται:"2. Οι αξιολογούμενοι το αργότερο μέχρι τη συζήτηση προετοιμασίας με τον αξιολογητή τους θα πρέπει να έχουν καταχωρίσει στην ειδική ψηφιακή εφαρμογή όσα αναφέρονται στο άρθρο 9 της υπό στοιχεία 9950/ΓΔ5/27.1.2023 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (
μην διαστρεβλώνεις αυτά που λέω δεν είπα θα σε αιφνιδιάσει ....απλώς εσύ οφείλεις να προσαρμοστείς στο πρόγραμμα των επισκέψεών τους ...τι θα του πεις; είσαι σε τρία σχολεία; κι έχεις κάθε μέρα διαγωνίσματα; κι έτσι τι θα γίνει; δεν θα έλθει ποτε; καλά μερικοί είσθε εκτός τόπου και χρόνου, Εδω ακυρ'ωνονται διαγωνίσματα για εκδρομές , για την αξιολόγηση δεν θα σου το ακυρώσει; Ξέρεις τι θα σου πει κι αυτός; ε, καλά θα γίνεις μόνιμη σε 10 τέρμηνα ... πήγαινε πρώτα σε κάποιον άλλο ναι θα σε ρωτήσει και που θα πάει...θα πάρει τηλέφωνο τον διευθυντή του σχολείου σου και θα σου βρει αυτός μέρα και ώρα Ξέρεις από χρονοδιαγράμματα εγχειρημάτων;
μπορειτε να του υποδειξετε εσεις απο ποιον να αρχισει, με προτεταμενο τα δαχτυλο και φουλ φειςΥ.Γ.Μη "μασάτε", λοιπόν ό,τι γράφει ο καθένας εδώ μέσα που δεν έχει άμεσα σχέση με αυτό τον αναίτια μπελά της αξιολόγησης της Κεραμέως...!
Ο νεοδιοριζόμενος πάντως, μπορεί να αποφύγει την πίεση του Συμβούλου με τον εύσχημο τρόπο που ανέφερα πιο πάνω.***Καταρχάς, όταν έχουμε διαγωνίσματα, δεν κανονίζουμε εκδρομές κι όταν υπάρχει περίπατος, τα προγραμματισμένα διαγωνίσματα τα γράφουν οι μαθητές την πρώτη ώρα, ώστε να μη χαθούν και υπάρξει αναστάτωση! Αυτό είναι γνωστό τοις πάσι!
οκ οτι πειτε, να υποθεσω οτι ι οι μαθητες γραφουν το διαγωνισμα σας,σε ημερομηνια και ωρα που τους βολευει (ξερετε τωρα,φροντιστηρια,γυμναστηρια,δουλειες,φιλεναδες κλπ) τι οχι???
Προυπηρεσία έχω, και αρκετή μάλιστα, αλλά έχω και πολύ καλό ΑΣΕΠ! Κι όλα αυτά τα χρόνια δούλευα, αλλά αφού πρώτα προσλαμβάνονταν οι βολεμένοι κι αφού τοποθετούνταν εκείνοι στα καλύτερα σχολεία! Άρα, ό,τι γράφω δεν το γράφω για μένα μόνο, όπως καταλαβαίνεις, αλλά κυρίως για τους χιλιάδες συναδέλφους που αν συνεχιστεί αυτή η αναξιοκρατία, θα μένουν εκτός του νυμφώνος, κι ας έχουν ένα σωρό προσόντα και ναι, περισσότερη όρεξη για δουλειά απ' όλους αυτούς που τριγυρίζουν κάποια χρόνια ανά την Ελλάδα ως αναπληρωτές και κοιτάζουν τον εαυτούλη τους!Το δημόσιο μας έχει εγκλωβίσει σ' αυτή τη διαδικασία, αυτό είναι αλήθεια και μας δείχνει το σκληρό του πρόσωπο (δουλέψτε τώρα για να καλύψω τις ανάγκες μου στα σχολεία και ίσως κάποια στιγμή σας διορίσω, να δούμε τι θα πουν και οι θεσμοί, φυσικά...)! Όμως, κανείς μας δεν αντιδρά! Πρωτοφανές, αξιοπερίεργο και ηττοπαθές! Τι περιμένουμε, άραγε;
Κάνε τη δουλειά σου, όπως ξερεις. Εύχομαι να την κάνεις έντιμα.
ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ουτε περιουσια κανει, ουτε διασημος γινεται, το μονο που του μενει ειναι η αξιοπρεπεια του,αν ειναι να μυξοκλαιει και να κρυβεται σαν καλομαθημενο ή κακομαθημενο μαθητουδι θα τη χασει και αυτη.το μονο που διαβαζω σε μερικα μηνυματα ειναι πως θα ξεφτιλιστει για να γλυτωσει την αξιολογηση χωρις να αγωνιστει καθολου και χωρις κοστος. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΡΕ