0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κοιτάξτε το πόθεν έσχες της Κεραμέως και θα καταλάβετε πόσο , μα πόσο μας έχει γραμμένους και πόσο θα ζημιωθεί αν δεν επανεκλεγεί https://pothenesxes.vouliwatch.gr/kerameos-niki?year=2019
Δικες μας ειναι. Της Υπουργου ΔΕΝ ειναι.Θες να ειναι και δικες σου; Ελα μαζι μας…Μην φοβασαι, βρε. Εκπαιδευτικος εισαι, οχι υποτελης. Και μην ταυτιζεσαι με τον καταπιεστη σου. Κληρονομοι ειναι άλλοι… Ξερεις ποιοι. Και αυτοι οι ορισμενοι που λες, σημερα ειπαν ΟΧΙ. Εσυ τι λες; Εκτός κι αν διοριστηκες και θεωρεις οτι τους το χρωστας. Ε;
Τότε, γιατί δεν καθόταν στα ακίνητα, τις επιχειρήσεις, τις καταθέσεις & στα οχήματα που έχει;; Άρα, όλο και κάποιο κόλλημα με την πολιτική θα έχει & θα θέλει να παράξει "σημαντικό έργο", κατά τη γνώμη της...!
περιμένω κάποιος να το γράψει αλλά έτσι όπως πάει θα μαζέψω 40 συντάξιμα χρόνια αναμονή, έχει μία εγγραφή για αγορά μετοχών alpha bank με
Έχεις μπερδευτεί μάλλον. Δεν σου ανήκει καμμία τάξη, σύνελθε.
Εσύ τα έχεις κάνει αχταρμά στο κεφάλι σου και πρέπει να συνέλθεις!!! Φυσικά και μου ανήκει η τάξη.ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ.Κανένας αναξιοσύμβουλος επιθεωρητής δεν επιτρέπω να το καταγράψει, να κλέψει τις τεχνικές μου (και τις τεχνικές χιλιάδων συναδέλφων) και να το παίζει έξυπνος μετά.Όταν θα φύγουν οι επιθεωρητές-αναξιοσύμβουλοι και ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ διοριστούν άξιοι σύμβουλοι (στους οποίους θα επιτρέψω την είσοδο στην τάξη μου), η δειγματική διδασκαλία που θα κάνω σε αυτή την περίπτωση θα είναι με ΔΙΚΑ τους φύλλα μαθήματος, και όχι με δικά μου. Αυτός θα συγκρίνει την διδασκαλία μου με την διδασκαλία άλλων συναδέλφων, και όλοι θα τον κρίνουμε για τα φύλλα και σενάρια μαθήματος που μας μοιράζει.Μια άλλη τεράστια τρικυμία εν κρανίο που έχει επικρατήσει, πως μπορούν να συγκριθούν δύο εκπαιδευτικοί μεταξύ τους όταν κάνουν διαφορετικά σενάρια μαθήματος σε διαφορετική τάξη ;;;; Σαν να εξετάζω τον έναν στα Μαθηματικά, τον άλλο στην Ιστορία, να τους βάζω βαθμό και να κρίνω ποιος είναι καλύτερος!!!! Ώρες ώρες με τους αναξιοσύμβουλους έχω την εντύπωση ότι έχω να κάνω με πνευματικά καθυστερημένους.
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι η αξιολόγηση σημαίνει σύγκριση εκπαιδευτικών μεταξύ τους για να εντοπιστεί ο καλύτερος? Και ουσιαστικά αυτό είναι το πρόβλημα οσυ με την αξιολόγηση? Ήρεμα ρωταω...
Δηλαδή αν σου δώσουν συγκεκριμένα φύλλα μαθήματος για να ανταγωνιστείς τους συναδέλφους σου θα είσαι εντάξει. Λοιπόν καληνύχτα σας, γιατί θα κάψουμε τα μυαλά μας εδώ μέσα.