0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αποκαλείς ψεύτη και γελοίο το
Το ότι ο σύμβουλος μας θα έρθει την επόμενη εβδομάδα στο σχολείο μιυ και στο δρομολόγιο έχει και άλλα νησιά, είναι γεγονός. Το γνωριζω γιατί μου το είπε η νεοδιόριστη που επικοινωνεί μαζί του κσι έκλεισαν ραντεβού, η ίδια μου είπε για την πλατφόρμα. Για το αν δεν προχωράει, είπα απλα ότι δεν έχουμε κάποια πληροφορία αν ισχύει ή δεν ισχύει. Άρα ούτε το κάνουμε σημαία ούτε το απορρίπτουμε.
Και σε μας έκλεισε ραντεβού νεοδιόριστος και δεν έχω κανένα λόγο να μην τον πιστέψω. Επίσης στην απεργία τα ποσοστά που είχαν οι νεοδιόριστοι λέγεται ότι ήταν χαμηλότατα. Υποθέτω πως δεν είναι ψέμα, γιατί ξεκίνησαν από αυτούς που η ανάγκη σπρώχνει σε υποχωρήσεις. Δεν πρέπει να μάθουμε όμως ποια είναι αυτά για να έχουμε μια εικόνα πραγματική για το τι προχωράει ή τι όχι;
Έχουμε κάποια απόδειξη ότι δεν προχωράει; Ο δικός μας ξεκινάει επισκέψεις σε νησιά την επόμενη εβδομάδα. Επι της ουσίας πέρα από την κλασική ρητορική των ΕΑΑΚ σε ΓΣ στην Aula της φιλοσοφικής, δεν έχουμε καμιά πληροφορία για το αν οι νεοδιόριστοι δέχονται ή δεν δέχονται να αξιολογηθούν, άρα μπορεί να προχωράει αργά, μπορεί και να μην προχωράει, με δεδομένη όμως την πληροφορία ότι (και αυτή) η πλατφόρμα κολλαει, μάλλον χρησιμοποιείται από πολλούς.
Για το αν δεν προχωράει, είπα απλα ότι δεν έχουμε κάποια πληροφορία αν ισχύει ή δεν ισχύει. Άρα ούτε το κάνουμε σημαία ούτε το απορρίπτουμε.
Επίσημα στατιστικά δεν έχουμε αλλά φαντάζομαι έχεις ήδη μάθει από ανακοινώσεις, περιοχές όπου αξιολογητές έφυγαν άπραγοι.
Κι εγώ θεωρώ πως ο ρόλος του διευθυντή είναι πιο επικίνδυνος και μάλιστα τον βλέπω σαν επιθεωρητή με συμφέρον σε καθημερινή βάση. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γενικά τους εκπροσώπους μας για να καταλήξω σε συμπέρασμα για την στάση τους και τα επιχειρήματά τους.Ελπίζω σε λίγο καιρό να μην έχουμε να γράφουμε τίποτα πάντως.
προσωπικα δεν θα επιστρέψω σε άνθρωπο που πέρασε στο παιδαγωγικό τμήμα πριν το 2000, με βαθμολογία οριακά πάνω από το δέκα, να με κάνει λάστιχο για να μου βάλει Α.
Ωστόσο, εγώ προσωπικα δεν θα επιστρέψω σε άνθρωπο που πέρασε στο παιδαγωγικό τμήμα πριν το 2000, με βαθμολογία οριακά πάνω από το δέκα, να με κάνει λάστιχο για να μου βάλει Α.