0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σώπα! Ένα σύννεφο να πέσω!Εδώ κάνουν ολόκληρο το μάθημα πρόβα στο εργαστήριο τις προηγούμενες μέρες, ώστε να είναι εξασφαλισμένη η επιτυχία!
αλλάξει η κυβ???αχαααααχαααααα γουισφουλ θινκινγ , η κυβ πήρε 41% πριν κανα 3μηνο, εξαφανίζει τ άρθρο 16 κ ανοίγει τα ιδιωτικά κυπριακά μαγαζα στο κέντρο της Αθήνας/σαλονικα/χερακλιον κ δεν κουνιέται ΤΙΠΟΤΑ, αντιπολίτευση ανύπαρκτη, ο καθενας ειν αρχηγός στο δικό τ το μαγαζάκι. Σ 2-3 χρόνια απο τώρα θα ναι ολοι οι πε01/02/05/07/78= πε70 , θα τους αναγνωρίσουν τα μαγαζα τα κοινά "ects" , θα αγοράζει ο καθενας οοο,τι γουστάρει κ μετά αξιολόγηση κανονική θα περάσει αγγλοσαξον σταιλ-η τωρινή ειν της πλάκας- κ ασεπ κ απ ούλα.
Τι εννοείς ότι όλοι οι πεΟ1/02 κλπ θα γίνουν ΠΕ70;
Εννοεί ότι θα μπορούν όλες οι ειδικότητες να αποκτήσουν 2η, πιο ελκυστική ειδικότητα, θεωρητικά πιο εύκολα από ότι τώρα, σπουδάζοντας σε ιδιωτικά πανεπιστήμια.Κατά τα άλλα μην αγχώνεσαι και μην παίρνεις τοις μετρητοίς την ισοπέδωση και την καταστροφολογία του, αυτό του αρέσει να κάνει να σπέρνει πανικό.
Καλησπέρα σας συνάδελφοι. Ποιας χρονιάς οι νεοδιόριστοι αξιολογούνται φέτος; Περνάς από επιμόρφωση πρώτα και μετά γίνεται η αξιολόγηση;
καταστρφολογία όταν λέτε???θέτε να κοιτάξετε πόσοι πε01/02 /05/07 κ πολλοί άλλοι έχουν 2ονλαιν "προφισιενσι" κ "μεταπτυχιακά"??την ίδια μάρκα απ τα ίδια μαγαζά κ δεν μπορούν να δουν σχολείο ούτε ΑΜΩ??Εγω κύριε μ είμαι νεοδιόριστη , στον περιγυρο μ όμως έχω ανθρώπους απελπισμένους απο ειδικότητες π δεν έχουν στον ήλιο μοίρα κ ήδη ψάχνουνε πως θα μεταφέρουνε τις πιστωτικές μονάδες απ τα χαρτιά π αγοράσανε απ τα ίδια μαγαζά σ προπτυχιακά πραιμαρι εντουκεισιο. Εσείς αν έχετε διοριστεί καλά κάνετε κ εφυσηχαζετε το κοσμάκι , γιατί προφανώς σκασίλα σας, αν δεν έχετε διοριστεί, καλόν υπνο.
Και που αξιολογήθηκαν (όσοι αξιολογήθηκαν), σε άλλη (προ μεταθέσεως) ή ακόμα και στην ίδια (!) ΔΔΕ, τι σημασία έχει; Τραβάμε ένα μεγάλο Χ, και φτου κι απ' την αρχή:https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/436205_ti-symbainei-sti-dde-ahaias-akyrosan-axiologiseis-kai-zitisan-naΜε τρώει η περιέργεια για το τι θα απαντήσει το υπουργείο στους εκπαιδευτικούς που ζήτησαν γνωμάτευση. Αν επιβεβαιώσει και εγγράφως τους ισχυρισμούς της ΔΔΕ περί "προφορικής εντολής του", τότε θα κάνουν το ίδιο αναγκαστικά και όλες οι υπόλοιπες ΔΔΕ , προφανώς και οι ΔΠΕ, σε όλη την Ελλάδα.