mariliane και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
6 χρόνια στο Δημοτικό+3 χρόνια στο Γυμνάσιο+3 χρόνια στο Λύκειο+4 χρόνια στο Πανεπιστήμιο+διαγωνισμός ΑΣΕΠ για να διοριστώ+ 2 χρόνια μεταπτυχιακό= ΑΝΙΚΑΝΟΣ. Έρχεται τώρα η αξιολόγηση να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Εσένα κυρία μου ποιος θα σε αξιολογήσει?
Παράθεση από: emnaypli στις Ιανουαρίου 29, 2012, 11:00:16 pm6 χρόνια στο Δημοτικό+3 χρόνια στο Γυμνάσιο+3 χρόνια στο Λύκειο+4 χρόνια στο Πανεπιστήμιο+διαγωνισμός ΑΣΕΠ για να διοριστώ+ 2 χρόνια μεταπτυχιακό= ΑΝΙΚΑΝΟΣ. Έρχεται τώρα η αξιολόγηση να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Εσένα κυρία μου ποιος θα σε αξιολογήσει?Η εκπαιδευτική διαδρομή του καθενός και η κατοχή τυπικών προσόντων μπορεί να καθορίζει την επαγγελματική του επάρκεια για τα επόμενα 40 χρόνια του επαγγελματικού του βίου; Κατά αυτή τη λογική ένας ιδιώτης γιατρός ή μηχανικός δεν θα έπρεπε να αμείβεται σύμφωνα με την κατά περίπτωση επαγγελματική του απόδοση, αλλά με την εμφάνιση των πτυχίων του στον εκάστοτε πελάτη.
Παράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 30, 2012, 12:11:14 amΠαράθεση από: emnaypli στις Ιανουαρίου 29, 2012, 11:00:16 pm6 χρόνια στο Δημοτικό+3 χρόνια στο Γυμνάσιο+3 χρόνια στο Λύκειο+4 χρόνια στο Πανεπιστήμιο+διαγωνισμός ΑΣΕΠ για να διοριστώ+ 2 χρόνια μεταπτυχιακό= ΑΝΙΚΑΝΟΣ. Έρχεται τώρα η αξιολόγηση να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Εσένα κυρία μου ποιος θα σε αξιολογήσει?Η εκπαιδευτική διαδρομή του καθενός και η κατοχή τυπικών προσόντων μπορεί να καθορίζει την επαγγελματική του επάρκεια για τα επόμενα 40 χρόνια του επαγγελματικού του βίου; Κατά αυτή τη λογική ένας ιδιώτης γιατρός ή μηχανικός δεν θα έπρεπε να αμείβεται σύμφωνα με την κατά περίπτωση επαγγελματική του απόδοση, αλλά με την εμφάνιση των πτυχίων του στον εκάστοτε πελάτη.Τα έχουμε ξανα-συζητήσει αυτά!Το θέμα είναι η όποια αξιολόγηση, καταρχήν να διέπεται από κάποιες αυτονόητες αρχές, τις οποίες κάποιοι θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε!
1) Θα ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν σχολεία που τα παιδιά δεν γνωρίζουν Ελληνικά και ως συνέπεια δεν έχουν καλή επίδοση στο σχολείο;
Δεν άκουσα κάποιον από τη ΟΛΜΕ να θέτει κανένα τέτοιο θέμα προς συζήτηση. Ένα "όχι στην αξιλόγηση" έχει υποπέσει μόνο στην αντίληψή μου...
Παράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 30, 2012, 12:51:43 amΔεν άκουσα κάποιον από τη ΟΛΜΕ να θέτει κανένα τέτοιο θέμα προς συζήτηση. Ένα "όχι στην αξιλόγηση" έχει υποπέσει μόνο στην αντίληψή μου...την ολμε για παράδειγμα μας την φέρνεις;έχει βουίξει ο τόπος με την στάση της ολμε.
Ο πολιτικός παρόλα αυτά αξιολογείται κάθε 4 χρόνια. Αν ο αξιολογητής του (ο λαός) πολύ εύκολα εξαγοράζεται και πάσχει συχνά από επιλεκτικό Alzheimer, δεν φταίει η διαδικασία.
Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 30, 2012, 12:54:47 amΠαράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 30, 2012, 12:51:43 amΔεν άκουσα κάποιον από τη ΟΛΜΕ να θέτει κανένα τέτοιο θέμα προς συζήτηση. Ένα "όχι στην αξιλόγηση" έχει υποπέσει μόνο στην αντίληψή μου...την ολμε για παράδειγμα μας την φέρνεις;έχει βουίξει ο τόπος με την στάση της ολμε.Η ΟΛΜΕ είναι το επίσημο όργανο των εκπαιδευτικών και το πρόσωπό τους στις συναντήσεις τους με το Υπουργείο.
Παράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 30, 2012, 12:51:43 amΟ πολιτικός παρόλα αυτά αξιολογείται κάθε 4 χρόνια. Αν ο αξιολογητής του (ο λαός) πολύ εύκολα εξαγοράζεται και πάσχει συχνά από επιλεκτικό Alzheimer, δεν φταίει η διαδικασία.και αυτό το έχουμε ξαναπεί και επιμένεις.Ο πολιτικός ΔΕΝ αξιολογείται! Φροντίζει να μαζεύει τριγύρω του 50000 ευνοήμενους που θα τον ξαναεκλέξουν βουλευτή, και μαμάει τους υπόλοιπους 9000000!Μόνο η αρνητική ψήφος αξιολογεί τον βουλευτή, αλλά δυστυχώς την έχουν απαγορεύσει τα λαμόγια οι εθνοπατέρες.
Παράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 30, 2012, 12:57:41 amΠαράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 30, 2012, 12:54:47 amΠαράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 30, 2012, 12:51:43 amΔεν άκουσα κάποιον από τη ΟΛΜΕ να θέτει κανένα τέτοιο θέμα προς συζήτηση. Ένα "όχι στην αξιλόγηση" έχει υποπέσει μόνο στην αντίληψή μου...την ολμε για παράδειγμα μας την φέρνεις;έχει βουίξει ο τόπος με την στάση της ολμε.Η ΟΛΜΕ είναι το επίσημο όργανο των εκπαιδευτικών και το πρόσωπό τους στις συναντήσεις τους με το Υπουργείο.Και αυτό το έχουμε ξαναπεί και ξανά επιμένεις.Η συνδικαλιστικές ηγεσίες είναι διορισμένοι από τα λαμόγια τους εθνοπατέρες.Αλλίως πως γίνεται ακόμα και αν απέχουν το 99% από τις συνδικαλιστικές εκλογές, οι συνδικαλιστές να εξακολουθούν να θεωρούνται επίσημα όργανα και να αποφασίζουν για τον κλάδο, ενώ ακόμα και αν μαζευτούν 99% υπογραφές για ένα θέμα, αυτό να θεωρείται παράνομο και να μην μπορεί να παρθεί απόφαση;