0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
mat κάπως έτσι θα πάει στο πρώτο αυτό στάδιο.... να φύγουν οι καραμπιινάτες περιπτώσεις ( και όλοι τις ξέρουμε ) και να εδραιωθεί στην κοινωνική συνείδηση η ανάγκη της αξιολόγησης.... το οτι ας πούμε διαρρέουν αριθμοί της τάξης των 4500 ψυχολογικά διαταραγμένων εκπαιδευτικών δεν είναι τυχαίο... και όκ, ακόμα και τόσοι να μην ειναι ας φύγουν έστω και οι μισοί... πρέπει το πράγμα κάπως να αρχίσει να ξεκαθαρίζει...emmaypli προτιμώ να δοθούν αυτά τα λεφτά για τους διεθνεις τοκογλύφους παρά να δίνω αυτά τα λεφτά στους εγχώριους "αδυνατούντες να προσφέρουν διδακτικό έργο" και άλλα τόσα στους διεθνείς τοκογλύφους... παραλογίζομαι που δε θέλω να μου κατεβάσουν κι άλλο τον μισθό μου ε; για να μη χάσουν οι 'συνάδελφοι" το δικαίωμα να βρίσκονται σπίτι τους επειδή δεν τους βολεύει το σχολείο τοποθέτησης;
Bitch,Δε διαφωνω γενικα με αυτα που γραφεις αλλα μου δινεται η εντυπωση οτι αναφερεσαι στην αξιολογηση ως το μοναδικο φαρμακο γα ολες τις παθησεις ή ακομη χειροτερα στην αξιολογηση για την αξιολογηση.Θα διαφωνησω, εαν εκει επικεντρωνεται η προσπαθεια σου.Η δικη μου θεση εστιαζει στο Συνταγμα, αρθρο 16 το οποιο αναφερει οτι "...η Παιδεια αποτελει βασικη Αποσυολη του Κρατους........Ολοι οι Ελληνες εχουν δικαιωμα Δωρεαν Παιδειας......" κλπ.Κατα συνεπεια για μενα η αξιολογηση αποτελει ενα απο τα διαθεσιμα εργαλεια που θα συμβαλλουν στην αναβαθμιση της Παιδειας με σκοπο οι μαθητες να αχθουν εκει που πρεπει και που προβλεπεται και οχι για να διαπιστωσω τις περαμηνες του καθενα.Αν ειναι να φτιαξουμε εναν "κλιβανο αξιολογησης" για την αξιολογηση, απλα και μονο για να εχουμε τον κοσμο αξιολογημενο χωρις να συμβαλει το αποτελεσμα της αξιολογησης ουσιαστικα πουθενα επειδη δε θα υπαρχει η αναλγη πολιτικη βουληση και αποφασιστικοτητα , συγγνωμη, αλλα θα ειναι μια ακομη πατατα .
Δεν ειναι πάντα 10 ή 9,7 άσε που η αξιολογηση ειναι και περιγραφικη. Πχ αναγράφεται το σύνολο των αδειών μας και των επιμορφώσεών μας, τα αντικείμενά μας και ένα σωρο΄άλλα και κάποιοι προσκομίζουμε και αξιιολογητικά έγγραφα από τους ....πελάτες μας. οκ τώρα θα ειναι ίσως αυστηρότερα. Δε θα πρεπε; Εσύ αισθάνεσαι ωραια να σκιζεσαι στη δουλειά και να παίρνεις τα ίδια λεφτά με αυτον που ξύνεται; Αισθάνεσαι ωραία να πληρώνονται πέντε άτομα που θα πρεπε να χουν απολυθεί απο χρόνια Γιατί τα λεφτά αυτά να μη δωθούν πχ στις υποδομες που τόσο τις θες ή ακόμα και να μοιραστούν στους μισθούς των υπολοίπων; τώρα όσο για την τρομολαγνεία....αυτή εσύ την επιλέγεις ... ή που θα τσιμπήσεις το δόλωμα ή που δε θα μασήσεις μία...