0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν το κράτος έχει αποφασίσει ότι αυτές οι κατηγορίες υπάγονται σε ειδικά μισθολόγια, η δικαιοσύνη δεν μπορεί να τους κρίνει με τα μέτρα των υπολοίπων.
Αν θέλουμε να σχολιάζουμε κάτι, να πιάνουμε το νήμα από την αρχή, όχι από τη μέση.
Φοβάμαι ότι δεν δημιούργησαν τα μέτρα τους ανέργους. Γνωρίζω ότι αυτή δεν είναι πολύ δημοφιλής άποψη γιατί μας ξεβολεύει από το παραμύθι μας, αλλά οφείλω να την πω. Τα μέτρα έσκασαν νωρίτερα τη φούσκα που είχαμε δημιουργήσει στην Ελλάδα ως μία οικονομία που ανακύκλωνε δανεικό χρήμα μέσω της κατανάλωσης (με τα κομμωτήρια, τα σουβλατζίδικα και τις καφετέριες που είπαμε και πιο πάνω) και που είχε προ πολλού σταματήσει να παράγει πραγματικά, κάτι που ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί και ασχέτως μνημονίων. Δεν ήταν ποτέ πραγματικά καλές οι εποχές που ζήσαμε, πείσαμε τους αυτούς μας ότι ήταν.Όπως λοιπόν ούτε και τότε το πολιτικό μας σύστημα, που έχει μάθει να επιβιώνει μόνο κάνοντας ρουσφέτια, είχε προσφέρει βιώσιμη απασχόληση, ούτε και τώρα πρόκειται να το κάνει. Γιατί δεν ξέρει να το κάνει. Για πολλοστή φορά θα επιβληθεί στην Ελλάδα απ'έξω μία οικονομική-εργασιακή φόρμουλα στοιχειώδους βιωσιμότητας.
Καλησπέρα και πάλι!!!! Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το θέμα που προανέφερα; Το φετινό Σεπτέμβρη έληξε η διετία κατά την οποία ήμουν δόκιμη. Για να μονιμοποιηθώ τώρα πρέπει να αξιολογηθώ πρώτα; Μήπως γνωρίζει κάποιος άλλος συνάδελφος που προσλήφθηκε το 2012 ή άλλος κανείς;
Ααα!!! Γιατί χθες μου είπαν ότι πρέπει να περάσουν από αξιολόγηση και οι δόκιμοι για να μονιμοποιηθούν. Και ο Διευθυντής μου μου είπε ότι δεν έχει έρθει έγγραφο από την Διεύθυνση για να υποβάλλει την έκθεση αξιολόγησής μου. (Πέρσι - 2013- το έγγραφο είχε σταλεί από τον Ιούνιο)