0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oι μαθητές θα δηλώσουν μέχρι 20/2 τα μαθήματα που θα εξεταστούν πανελλαδικά.Τον Μάιο δεν μπορεί κανείς να αλλάξει γνώμη...
Και εγώ είμαι με τα 2 τμήματα στο μικρασιατικό πόλεμο και με το τρίτο στη ρωσική επανάσταση.Είμαι πίσω όμως!
Α΄Γυμνασίου:Αρχαία Ιστορία: περσικοί πόλεμοιB΄Γυμνασίου: Αρχαία Ελληνικά:Ενότητα 11,κείμενο
Υ.Γ Πάντως για νεοδιόριστος 8 διαφορετικά αντικείμενα μου ήρθαν κάπως..........
Να ΄στε καλά !Stenies ,καλησπέρα. Πώς πήγες με το διαγωνισμό;;;Τα ββιλία τα πήραμε μετά τον αγιασμό και την επομένη κατευθείαν μάθημα!Ιλιάδα, έχουμε συμφωνήσει να πάμε με κανονικούς ρυθμούς , το ίδιο και στα Αρχαία Γ΄ .Αρριανό δε θα κάνουμε για να μπορέσουμε να κάνουμε επαναλήψεις σε γραμματική και συντακτικό. Πάντως χάνονται πολλές ώρες και μάλιστα χωρίς ευθύνη μας .......Υ.Γ Πάντως για νεοδιόριστος 8 διαφορετικά αντικείμενα μου ήρθαν κάπως..........
Παράθεση από: imak στις Φεβρουαρίου 05, 2009, 06:52:21 pmΝα ΄στε καλά !Stenies ,καλησπέρα. Πώς πήγες με το διαγωνισμό;;;Τα ββιλία τα πήραμε μετά τον αγιασμό και την επομένη κατευθείαν μάθημα!Ιλιάδα, έχουμε συμφωνήσει να πάμε με κανονικούς ρυθμούς , το ίδιο και στα Αρχαία Γ΄ .Αρριανό δε θα κάνουμε για να μπορέσουμε να κάνουμε επαναλήψεις σε γραμματική και συντακτικό. Πάντως χάνονται πολλές ώρες και μάλιστα χωρίς ευθύνη μας .......Υ.Γ Πάντως για νεοδιόριστος 8 διαφορετικά αντικείμενα μου ήρθαν κάπως..........Είμαι ήδη διορισμένη.(Ευτυχώς τελείωσα με το διαγωνισμό!!!!).Το βιβλίο των αρχαίων το πήραμε τον Οκτώβριο.Κατά συνέπεια αρχίσαμε την ύλη της Γ΄14/10.Αρα,μάλλον καλά πάμε.Τι να πω και εγώ που είμαι σε γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις και έχω επιπλέον ιστορία α λυκείου,λατινικά και έκθεση γ λυκείου.Πολύ τρέξιμο και διάβασμα.