0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά και από μένα.Δε θέλω να σας στεναχωρησω αλλά ο μισθός για αναπληρωτη ΕΣΠΑ με μεταπτυχιακο έχει φτασει στα 750.Από προσωπική πειρα
Παράθεση από: pde86 στις Δεκεμβρίου 31, 2011, 02:09:57 amΚαλησπέρα και χρόνια πολλά και από μένα.Δε θέλω να σας στεναχωρησω αλλά ο μισθός για αναπληρωτη ΕΣΠΑ με μεταπτυχιακο έχει φτασει στα 750.Από προσωπική πειρα Αυτό το ποσό πιθανότατα είναι το έναντι. Τώρα θα περιμένεις-αν δεν μπήκε ήδη- και την εκκαθάριση. Έτσι γίνεται με τους ΕΣΠΑ. Μην αγχωνόμαστε παιδιά χωρίς λόγο.Χρόνια πολλά και καλή χρονιά
Παράθεση από: gpapage στις Δεκεμβρίου 31, 2011, 03:09:44 pmΠαράθεση από: pde86 στις Δεκεμβρίου 31, 2011, 12:24:09 pmΤο θέμα είναι πως κάθε μήνα πληρωνομαστε διαφορετικά τουλάχιστον εμείς του ΕΣΠΑ (δλδ τον προηγούμενο μηνα 950 αυτόν 750). Υπάρχει κάποιος ΑΚΩ με τον αντιστοιχο μισθό;Σε μας είχαν πληρώσει 860 το Νοέμβριο και 840 τον Οκτώβριο... Το κοινό στα δικά μου και στα δικά σου είναι ότι συνολικά πήραμε και τους 2 μήνες τα ίδια χρήματα. Οπότε ίσως έχουν αποφασίσει να δίνουν σε όλους τώρα γύρω στα 850 ευρώ μέχρι να αποφασιστεί τι θα ισχύει με μεταπτυχιακά και προϋπηρεσία, ώστε από το νέο χρόνο να προστεθούν τα επιπλέον ποσά (αν προκύψουν τέτοια) αναδρομικά.Πιθανώς έχεις δίκιο, διότι αν παρατηρήσετε ο μέσος όρος όρος των αποδοχών αυτού του μήνα και του προηγούμενου και στους δυο σας είναι 850
Παράθεση από: pde86 στις Δεκεμβρίου 31, 2011, 12:24:09 pmΤο θέμα είναι πως κάθε μήνα πληρωνομαστε διαφορετικά τουλάχιστον εμείς του ΕΣΠΑ (δλδ τον προηγούμενο μηνα 950 αυτόν 750). Υπάρχει κάποιος ΑΚΩ με τον αντιστοιχο μισθό;Σε μας είχαν πληρώσει 860 το Νοέμβριο και 840 τον Οκτώβριο... Το κοινό στα δικά μου και στα δικά σου είναι ότι συνολικά πήραμε και τους 2 μήνες τα ίδια χρήματα. Οπότε ίσως έχουν αποφασίσει να δίνουν σε όλους τώρα γύρω στα 850 ευρώ μέχρι να αποφασιστεί τι θα ισχύει με μεταπτυχιακά και προϋπηρεσία, ώστε από το νέο χρόνο να προστεθούν τα επιπλέον ποσά (αν προκύψουν τέτοια) αναδρομικά.
Το θέμα είναι πως κάθε μήνα πληρωνομαστε διαφορετικά τουλάχιστον εμείς του ΕΣΠΑ (δλδ τον προηγούμενο μηνα 950 αυτόν 750). Υπάρχει κάποιος ΑΚΩ με τον αντιστοιχο μισθό;
Ο μισθός του ΑΚΩ ΕΣΠΑ μου είπε η δ/νση ότι είναι 853
ΠαράθεσηΟ μισθός του ΑΚΩ ΕΣΠΑ μου είπε η δ/νση ότι είναι 853
Και στην δικιά μου διεύθυνση μου είπαν οτι τον Ιανουάριο θα είναι σταθερά στα 853 ευρω. Μου είπαν οτι θα παίρνω 853 επειδη είμαι 5ετους φοίτησης ενω οι 4ετους θα παίρνουν 840 ευρω.