0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τα ιδια και σε μας.στην τελευταια απεργια μονο εγω κι ο γυμναστης απεργησαμε ποθ παιρνουμε και τα λιγοτερα χρηματα.βεβαια αυτοι που εχουν παιδια δεν κοτανε να απεργησουν και τι να τους πεις?το χειροτερο ειναι οτι οταν λειπουν ειδικοτητεςοι διευθυντες κοιτανε να αναπληρωσουν τις ωρες μας.τσαμπα απεργια κανουμε δηλαδη..
βεβαια αυτοι που εχουν παιδια δεν κοτανε να απεργησουν και τι να τους πεις?
Παράθεση από: ladylav στις Φεβρουαρίου 17, 2012, 08:48:10 pmτα ιδια και σε μας.στην τελευταια απεργια μονο εγω κι ο γυμναστης απεργησαμε ποθ παιρνουμε και τα λιγοτερα χρηματα.βεβαια αυτοι που εχουν παιδια δεν κοτανε να απεργησουν και τι να τους πεις?το χειροτερο ειναι οτι οταν λειπουν ειδικοτητεςοι διευθυντες κοιτανε να αναπληρωσουν τις ωρες μας.τσαμπα απεργια κανουμε δηλαδη..Αυτό νομίζω είναι παράνομο, σε ημέρες απεργίας απαγορέυεται να γίνεται αναπλήρωση ή συμπλήρωση ωρών των απεργών συναδέλφων . Στα σχολεία που έχω δουλέψει κανένας διευθυντής δεν το έκανε , γιατί θα εμπλεκε με την τοπική ελμέ.
καλησπερα....ειμαι ωρομισθια σε εεεεκ (ειδικης αγωγης)με πηραν τυχαια γιατι δεν υπηρχε κοσμος με καταρτιση ειδικης αγωγης...ειμαι 4 ωρες απασχολουμενη την εβδομαδα ...πληρωθηκα για τον ιανουαριο 105 ευρω....(δεν θα κλαψω)αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης εχουν κοπει τα επιδοματα ειδιδκης αγωγης?γιατι ηξερα οτι ειναι παραπανω απο 6,5 ευρω την ωρα....εγω δεν εχω καταρτιση απο καποιο σεμιναριο αλλα ειμαι πε08 (πενταετους φοιτησης )δεν μετραει αυτο στην κλιμακα μισθοδοσιας?η αλλη η κοπελα που ειναι ωρομισθια και ειναι τε16 (μουσικης)πληρωθηκε 170 ευρω...δεν μπορω να καταλαβω τα της μισθοδοσιας μπερδευομαι και δεν μου απαντανε και απο την δευτεροβαθμια...αν καποιος ξερεις κατι φωτιστε με για να παω στη δευτεροβαθμια με στοιχεια τουλαχιστον ....
Παράθεση από: dimitrafish1 στις Φεβρουαρίου 18, 2012, 04:36:59 pmκαλησπερα....ειμαι ωρομισθια σε εεεεκ (ειδικης αγωγης)με πηραν τυχαια γιατι δεν υπηρχε κοσμος με καταρτιση ειδικης αγωγης...ειμαι 4 ωρες απασχολουμενη την εβδομαδα ...πληρωθηκα για τον ιανουαριο 105 ευρω....(δεν θα κλαψω)αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης εχουν κοπει τα επιδοματα ειδιδκης αγωγης?γιατι ηξερα οτι ειναι παραπανω απο 6,5 ευρω την ωρα....εγω δεν εχω καταρτιση απο καποιο σεμιναριο αλλα ειμαι πε08 (πενταετους φοιτησης )δεν μετραει αυτο στην κλιμακα μισθοδοσιας?η αλλη η κοπελα που ειναι ωρομισθια και ειναι τε16 (μουσικης)πληρωθηκε 170 ευρω...δεν μπορω να καταλαβω τα της μισθοδοσιας μπερδευομαι και δεν μου απαντανε και απο την δευτεροβαθμια...αν καποιος ξερεις κατι φωτιστε με για να παω στη δευτεροβαθμια με στοιχεια τουλαχιστον ....Το επίδομα ειδικής αγωγής δεν υπάρχει πλέον. Επίσης έχουν βάλει όλους τους συμβασιούχους στο εισαγωγικό κλιμάκιο ανεξάρτητα από τα έτη φοίτησης. Αν κάτι ισχύσει στο μέλλον, δηλαδή επίδομη ε.α. ή αναγνώριση μισθολογικών κλιμακίων, θα τα πάρεις αναδρομικά.
εχει κανεις καμια ιδεα πως η αλλη κοπελα με τις ιδιες ωρες (δεν ξερω αν εχει μεταπτυχιακο)παιρνει 170 το μηνα?μηπως αναγνωριζονται οδοιπορικα?ειναι κανεις ωρομισθιος ειναι κανεις αλλος με 6,5 την ωρα?αυτο που με απασχολει ειναι νη μην εχουν κανει λαθος με το δικο μου μισθολογιο ,η αληθεια ειναι οτι οταν δεχτηκα ωρομισθια ηξερα τα περσινα ημερομισθια (και δεν ρωτησα βεβαια τα φετινα)και τωρα τελικα μπαινω και μεσα αφου δινω πιο πολλα στα εισητηρια απο οσα παιρνω....
Παράθεση από: dimitrafish1 στις Φεβρουαρίου 18, 2012, 11:09:54 pmεχει κανεις καμια ιδεα πως η αλλη κοπελα με τις ιδιες ωρες (δεν ξερω αν εχει μεταπτυχιακο)παιρνει 170 το μηνα?μηπως αναγνωριζονται οδοιπορικα?ειναι κανεις ωρομισθιος ειναι κανεις αλλος με 6,5 την ωρα?αυτο που με απασχολει ειναι νη μην εχουν κανει λαθος με το δικο μου μισθολογιο ,η αληθεια ειναι οτι οταν δεχτηκα ωρομισθια ηξερα τα περσινα ημερομισθια (και δεν ρωτησα βεβαια τα φετινα)και τωρα τελικα μπαινω και μεσα αφου δινω πιο πολλα στα εισητηρια απο οσα παιρνω....Έχετε τον ίδιο αριθμό ωρών το μήνα; Μήπως εσύ έχασες κάποια μέρα της ώρες σου, πχ των 3 Ιεραρχών που δεν έγινε μάθημα ή η κοπέλα έχει τέτοιες μέρες τις ώρες της που μπορεί να έτυχε να κάνει κάποια μέρα παραπάνω μέσα στον μήνα;