*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 603612 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #1862 στις: Μαρτίου 04, 2012, 09:33:09 pm »
@mackis Ο νόμος λέει για την αναγνώριση της 7ετούς προυπηρεσίας "μπορούν να την αναγνωρίσουν για την μισθολογική και βαθμολογική τους ένταξη, μετά την μονιμοποιήσή τους ή την συνέχιση της απασχολήσής τους"
Το "συνέχιση" το λέει για τους αορίστου χρόνου που θα γίνουν μόνιμοι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:03:04 »

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1863 στις: Μαρτίου 04, 2012, 09:40:54 pm »
@mackis Ο νόμος λέει για την αναγνώριση της 7ετούς προυπηρεσίας "μπορούν να την αναγνωρίσουν για την μισθολογική και βαθμολογική τους ένταξη, μετά την μονιμοποιήσή τους ή την συνέχιση της απασχολήσής τους"
Το "συνέχιση" το λέει για τους αορίστου χρόνου που θα γίνουν μόνιμοι.
Eφόσον τα ίδια άρθρα καθορίζουν πια και το μισθό των συμβασιούχων, μπορεί να αφορά και τη συνέχιση της σύμβασής τους.

Αποσυνδεδεμένος FOTINISER

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1864 στις: Μαρτίου 04, 2012, 09:45:13 pm »
εγώ έτσι όπως το διαβάζω, επειδή πιο πάνω λέει , για όσους διορίζονται ή προσλαμβάνονται, νομίζω ότι το μονιμοποιούνται αναφέρεται στο διορίζονται και την συνέχιση της εργασίας τους για αυτούς που προσλαμβάνονται ( και ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου)

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1865 στις: Μαρτίου 04, 2012, 10:02:31 pm »
Ωραία, όπως το λέτε θα γίνει εξής:
Μόνιμος με 2 έτη 11 μήνες και 29 ήμερες μπήκε στον ΣΤ. Αναπληρωτής με 2 έτη και 1 ημέρα θα μπει στον Ε.
Κάτι δεν πάει καλά. Συν τοις άλλοις οι αναπληρωτές θα παίρνουν περισσότερα από τους μόνιμους (με ίδιο βαθμό και Μ.Κ.). Ελπίζω αύριο να βγάλουμε μια άκρη, είναι πρώτη φορά που το ΓΛΚ δεν διευκρινίζει με παράδειγμα την κατάσταση οπότε θα αναγκαστούμε να τους πάρουμε τηλέφωνο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:03:04 »

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1866 στις: Μαρτίου 04, 2012, 10:04:57 pm »
Ούτως ή άλλως και μέχρι τώρα ο αναπληρωτής έπαιρνε περισσότερα από τον μόνιμο, μέχρι κάποια χρόνια προυπηρεσίας.

Αποσυνδεδεμένος ladylav

• Έμπειρο μέλος
  • η εκπαιδευση δε με λατρευει καθολου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1867 στις: Μαρτίου 04, 2012, 10:07:23 pm »
με προλαβες πραγματι παιρναμε παντα παραπανω απο τους μονιμους καποιας προυπηρεσιας και μια χαρα εξηγειται αφου δουλευουμε υπο πολυ πιο βαρβαρο καθεστως και μας γινονται λιγοτερες κρατησεις.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #1868 στις: Μαρτίου 04, 2012, 10:15:15 pm »
H μισθολογική διαφορά μονίμων - αναπληρωτών προέκυπτε λόγω διαφορετικών ταμείων και κρατήσεων νεοδιόριστων όχι βασικού μισθού κι επιδομάτων.

Αποσυνδεδεμένος FOTINISER

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1869 στις: Μαρτίου 04, 2012, 10:33:49 pm »
Ωραία, όπως το λέτε θα γίνει εξής:
Μόνιμος με 2 έτη 11 μήνες και 29 ήμερες μπήκε στον ΣΤ. Αναπληρωτής με 2 έτη και 1 ημέρα θα μπει στον Ε.
Κάτι δεν πάει καλά. Συν τοις άλλοις οι αναπληρωτές θα παίρνουν περισσότερα από τους μόνιμους (με ίδιο βαθμό και Μ.Κ.). Ελπίζω αύριο να βγάλουμε μια άκρη, είναι πρώτη φορά που το ΓΛΚ δεν διευκρινίζει με παράδειγμα την κατάσταση οπότε θα αναγκαστούμε να τους πάρουμε τηλέφωνο.
η κατάταξη των μονίμων έγινε σύμφωνα με το άρθρο 28 και 29 ενώ η υπουργική απόφαση αναφέρει το άρθρο 12 και 13 για τους αναπληρωτές

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1870 στις: Μαρτίου 04, 2012, 10:38:30 pm »
Συνάδελφοι βοηθήστε με να καταλάβω..Το Νοέμβριο του 2011 έκλεισα 26 μήνες καθαρής προυπηρεσίας σαν αναπληρώτρια. έχω και μεταπτυχιακό. Δούλευα σαν αρχαιολόγος για 32 μήνες στο δημόσιο. Απορώ...αφού πιάνεται και η άλλη προυπηρεσία γιατί με κατέταξαν στο ΜΚ ΣΤ, 850+ χωρίς να μου αναγνωρίσουν τίποτε???? Ανήκω στην  Δευτεροβάθμια Αιτ/νίας..Καμία ιδέα για το τι συμβαίνει και πως πρέπει να κινηθώ??? :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1871 στις: Μαρτίου 04, 2012, 10:54:09 pm »
Συνάδελφοι βοηθήστε με να καταλάβω..Το Νοέμβριο του 2011 έκλεισα 26 μήνες καθαρής προυπηρεσίας σαν αναπληρώτρια. έχω και μεταπτυχιακό. Δούλευα σαν αρχαιολόγος για 32 μήνες στο δημόσιο. Απορώ...αφού πιάνεται και η άλλη προυπηρεσία γιατί με κατέταξαν στο ΜΚ ΣΤ, 850+ χωρίς να μου αναγνωρίσουν τίποτε???? Ανήκω στην  Δευτεροβάθμια Αιτ/νίας..Καμία ιδέα για το τι συμβαίνει και πως πρέπει να κινηθώ??? :'( :'(
H απόφαση για την βαθμολογική κατάταξη των αναπληρωτών βγήκε πριν από λίγες μέρες. Πότε λοιπόν σε κατέταξαν; Μιλάς για την υποχρεωτική κατάταξη στον εισαγωγικό βαθμό που έγινε για όλους τους αναπληρωτές τον Νοέμβριο;

Αποσυνδεδεμένος Natasa D

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1872 στις: Μαρτίου 04, 2012, 10:55:36 pm »
Ποιος αναπληρωτης ΑΚΩ εχε ηδη πληρωθει με το καινουργιο μισθολογιο  και ποσα; και με τι προυπηρεσια;

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1873 στις: Μαρτίου 04, 2012, 10:57:27 pm »
H απόφαση για την βαθμολογική κατάταξη των αναπληρωτών βγήκε πριν από λίγες μέρες. Πότε λοιπόν σε κατέταξαν; Μιλάς για την υποχρεωτική κατάταξη στον εισαγωγικό βαθμό που έγινε για όλους τους αναπληρωτές τον Νοέμβριο;

Eίδα την μισθοδοσία του μήνα Φεβρουαρίου. Είδα το ποσό των 850+ μείον 150 αναδρομικά. Πήρα τηλέφωνο γιατί το μισθολογικό μου κλιμάκιο έπρεπε να είναι ΜΚ Ε 953 περίπου. Μου είπαν ότι κάνω λάθος γιατί δεν μετράει ούτε η προυπηρεσία ούτε το μεταπτυχιακό. Είχαν μπρπστά τους την εγκύκλιο!!!!!!!!Παρασκευή λίγο πριν κλείσουν!!!!ΤΙ ΚΑΝΩ????? :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος giak

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1874 στις: Μαρτίου 04, 2012, 10:59:34 pm »
η κατάταξη των μονίμων έγινε σύμφωνα με το άρθρο 28 και 29 ενώ η υπουργική απόφαση αναφέρει το άρθρο 12 και 13 για τους αναπληρωτές
Τα οποία άρθρα τι λένε? Και εγώ έχω μπερδευτεί αν πας πχ στο Ε με 24 μήνες και 1 μέρα ή 36 μήνες και μία μέρα.
Σε ένα μήνα θα μάθουμε σίγουρα.

Αποσυνδεδεμένος SantaZ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1875 στις: Μαρτίου 05, 2012, 12:06:18 am »
Καλό βράδυ σε όλους!Είμαι αναπληρώτρια με 32 μήνες προϋπηρεσία μέχρι τον Οκτώβρη και μεταπτυχιακό αναγνωρισμένο. Παράλληλα από το διδακτορικό μου έχω και άλλα χρόνια υπηρεσίας σε ερευνητικά προγράμματα και προϋπηρεσία σε δημόσια ΙΕΚ σαν εκπαιδεύτρια..Το Σεπτέμβριο είχα καταθέσει την προϋπηρεσία μου από τα ΙΕΚ και από το γραφείο με ενημέρωσαν σχετικά με την μη δυνατή αναγνώριση της. Μπορώ να κάνω κάτι πλέον για να αναγνωρίσω την προϋπηρεσία;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)