0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@mackis Ο νόμος λέει για την αναγνώριση της 7ετούς προυπηρεσίας "μπορούν να την αναγνωρίσουν για την μισθολογική και βαθμολογική τους ένταξη, μετά την μονιμοποιήσή τους ή την συνέχιση της απασχολήσής τους"
Παράθεση από: Green στις Μαρτίου 04, 2012, 08:43:01 pm@mackis Ο νόμος λέει για την αναγνώριση της 7ετούς προυπηρεσίας "μπορούν να την αναγνωρίσουν για την μισθολογική και βαθμολογική τους ένταξη, μετά την μονιμοποιήσή τους ή την συνέχιση της απασχολήσής τους"Το "συνέχιση" το λέει για τους αορίστου χρόνου που θα γίνουν μόνιμοι.
Ωραία, όπως το λέτε θα γίνει εξής:Μόνιμος με 2 έτη 11 μήνες και 29 ήμερες μπήκε στον ΣΤ. Αναπληρωτής με 2 έτη και 1 ημέρα θα μπει στον Ε.Κάτι δεν πάει καλά. Συν τοις άλλοις οι αναπληρωτές θα παίρνουν περισσότερα από τους μόνιμους (με ίδιο βαθμό και Μ.Κ.). Ελπίζω αύριο να βγάλουμε μια άκρη, είναι πρώτη φορά που το ΓΛΚ δεν διευκρινίζει με παράδειγμα την κατάσταση οπότε θα αναγκαστούμε να τους πάρουμε τηλέφωνο.
Συνάδελφοι βοηθήστε με να καταλάβω..Το Νοέμβριο του 2011 έκλεισα 26 μήνες καθαρής προυπηρεσίας σαν αναπληρώτρια. έχω και μεταπτυχιακό. Δούλευα σαν αρχαιολόγος για 32 μήνες στο δημόσιο. Απορώ...αφού πιάνεται και η άλλη προυπηρεσία γιατί με κατέταξαν στο ΜΚ ΣΤ, 850+ χωρίς να μου αναγνωρίσουν τίποτε? Ανήκω στην Δευτεροβάθμια Αιτ/νίας..Καμία ιδέα για το τι συμβαίνει και πως πρέπει να κινηθώ???
Παράθεση από: eva7 στις Μαρτίου 04, 2012, 10:38:30 pmΣυνάδελφοι βοηθήστε με να καταλάβω..Το Νοέμβριο του 2011 έκλεισα 26 μήνες καθαρής προυπηρεσίας σαν αναπληρώτρια. έχω και μεταπτυχιακό. Δούλευα σαν αρχαιολόγος για 32 μήνες στο δημόσιο. Απορώ...αφού πιάνεται και η άλλη προυπηρεσία γιατί με κατέταξαν στο ΜΚ ΣΤ, 850+ χωρίς να μου αναγνωρίσουν τίποτε? Ανήκω στην Δευτεροβάθμια Αιτ/νίας..Καμία ιδέα για το τι συμβαίνει και πως πρέπει να κινηθώ??? H απόφαση για την βαθμολογική κατάταξη των αναπληρωτών βγήκε πριν από λίγες μέρες. Πότε λοιπόν σε κατέταξαν; Μιλάς για την υποχρεωτική κατάταξη στον εισαγωγικό βαθμό που έγινε για όλους τους αναπληρωτές τον Νοέμβριο;
η κατάταξη των μονίμων έγινε σύμφωνα με το άρθρο 28 και 29 ενώ η υπουργική απόφαση αναφέρει το άρθρο 12 και 13 για τους αναπληρωτές