0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: speedster στις Ιανουαρίου 28, 2008, 02:10:51 pmΔιαφωνώ τελείως στο εντέχνως συγκεκαλυμμένο αίτημα της shide να μεταφερθεί η αργία άλλη μέρα. Εμένα με βολεύει η Πέμπτη που δεν έχω καθόλου ώρες, άρα είναι μοναδική ευκαιρία να προσπεράσω άλλους στους πίνακες. Ε δεν αντεχω... Ανθρωπε μου πεθανε ενας συνανρωπος μας.. Δηλαδη ελεος ! ! ! ας μη λεμε πια οτι σκεφτομαστε δημοσια.
Διαφωνώ τελείως στο εντέχνως συγκεκαλυμμένο αίτημα της shide να μεταφερθεί η αργία άλλη μέρα. Εμένα με βολεύει η Πέμπτη που δεν έχω καθόλου ώρες, άρα είναι μοναδική ευκαιρία να προσπεράσω άλλους στους πίνακες.
Eπαναλαμβάνω το ερώτημα και ας τσαντιστεί ο φίλος μας....Τελικά την Πέμπτη οι ωρομίσθιοι αν κηρυχθεί αργία παίρνουν κανονικά τις ώρες ή πάει με το στάτους των εθνικών εορτών κ.τλ. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ξέρει να μου απαντήσει.
Όσοι πρόλαβαν και υπέγραψαν για τον Ιανουάριο θα μετρησουν.
Σήμερα με ενημέρωσε η υπέυθυνη του ολοήμερου ότι οι ώρες τις Πέμπτης δεν γράφονται. Όσοι πρόλαβαν και υπέγραψαν για τον Ιανουάριο θα μετρησουν. Εμείς οι υπόλοιποι τις χάσαμε..Τι να κάνουμε; Όλα μέσα στη ζωή είναι.
η μισθοδοσία τα ελέγχει και στέλνει πίσω τις διορθωμένες ώρες να υπογραφή
οι υπεύθυνοι να βάλουν τις ώρες και αν θέλουν απο τη διεύθυνση να τις σβήσουν,ας τις σβήσουν αυτοί.(εκτός κ εάν υπάρχει κάποιο έγγραφο που να λέει οτι δεν θα μετρήσουν οι ώρες αυτή την ημέρα)