0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπορώ να ξέρω για την εγκυρότητα των πληροφοριών σας σ' αυτή τη συζήτηση, όμως επιτρέψτε μου να διατυπώσω και την προσωπική μου άποψη επί του θέματος. Δεν βλάπτει να συζητάμε, βλάπτει να φανατιζόμαστε.Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να κλειδώσουν οι πίνακες αναπληρωτών, να απορροφηθούν σταδιακά όλοι οι κατέχοντες προϋπηρεσία με ενίσχυση ίσως του ποσοστού στο 50%-50% και στη συνέχεια να υπάρχει μόνο ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ. Τα όποια λειτουργικά κενά δημιουργούνται από εκεί και πέρα να καλύπτονται προσωρινά από τους επιλαχόντες του διαγωνισμού και να μοριοδοτούνται οι επαναλαμβανόμενες επιτυχίες-μη διορισμοί στον διαγωνισμό για τον επόμενο, χωρίς να σβήνονται όμως αυτά τα μόρια.Έτσι οι νυν αναπληρωτές δεν θα βγουν εκτός προγράμματος, ο διαγωνισμός θα γίνεται κανονικά και επιπλέον οι επιτυχόντες-μη διοριστέοι δεν θα χάνονται, αφού θα αποκτούν μόρια από προϋπηρεσία και προηγούμενη επιτυχία στον διαγωνισμό και θα αυξάνονται οι πιθανότητες τους για μελλοντικό διορισμό...
Παράθεση από: vsk στις Φεβρουαρίου 05, 2008, 10:42:39 pmΔεν μπορώ να ξέρω για την εγκυρότητα των πληροφοριών σας σ' αυτή τη συζήτηση, όμως επιτρέψτε μου να διατυπώσω και την προσωπική μου άποψη επί του θέματος. Δεν βλάπτει να συζητάμε, βλάπτει να φανατιζόμαστε.Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να κλειδώσουν οι πίνακες αναπληρωτών, να απορροφηθούν σταδιακά όλοι οι κατέχοντες προϋπηρεσία με ενίσχυση ίσως του ποσοστού στο 50%-50% και στη συνέχεια να υπάρχει μόνο ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ. Τα όποια λειτουργικά κενά δημιουργούνται από εκεί και πέρα να καλύπτονται προσωρινά από τους επιλαχόντες του διαγωνισμού και να μοριοδοτούνται οι επαναλαμβανόμενες επιτυχίες-μη διορισμοί στον διαγωνισμό για τον επόμενο, χωρίς να σβήνονται όμως αυτά τα μόρια.Έτσι οι νυν αναπληρωτές δεν θα βγουν εκτός προγράμματος, ο διαγωνισμός θα γίνεται κανονικά και επιπλέον οι επιτυχόντες-μη διοριστέοι δεν θα χάνονται, αφού θα αποκτούν μόρια από προϋπηρεσία και προηγούμενη επιτυχία στον διαγωνισμό και θα αυξάνονται οι πιθανότητες τους για μελλοντικό διορισμό... Σωστός ο κύριος!!
Exει κανεις σας ακουσει οτι συντομα θα σταματησει να υπαρχει ο ενιαιος πινακας?? Ετσι ειπωθηκε στο σχολειο που ειμαι ωρομισθια απο εναν μονιμο, ο οποιος ισχυριζεται οτι το ακουσε στην τν! Ελπιζω να ειναι ραδιο αρβυλα...
Παράθεση από: chania2005 στις Φεβρουαρίου 03, 2008, 11:48:00 pmExει κανεις σας ακουσει οτι συντομα θα σταματησει να υπαρχει ο ενιαιος πινακας?? Ετσι ειπωθηκε στο σχολειο που ειμαι ωρομισθια απο εναν μονιμο, ο οποιος ισχυριζεται οτι το ακουσε στην τν! Ελπιζω να ειναι ραδιο αρβυλα...To όλο θέμα προέκυψε από αυτό. Μια απλή απορία συναδέλφου.Δεν υπάρχει καμία δήλωση Υπουργού, κανένα επίσημο στοιχείο. Απλά, είναι λόγια που κάποιος άκουσε ότι κάποιοι έλεγαν μπλα...μπλα...μπλα
Δεν υπάρχει καμία δήλωση Υπουργού, κανένα επίσημο στοιχείο. Απλά, είναι λόγια που κάποιος άκουσε ότι κάποιοι έλεγαν μπλα...μπλα...μπλα