*

Αποστολέας Θέμα: "Κόβεται" ο πίνακας???  (Αναγνώστηκε 35710 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
    • Προφίλ
Απ: "Κόβεται" ο πίνακας???
« Απάντηση #98 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 12:36:54 am »
Δεν μπορώ να ξέρω για την εγκυρότητα των πληροφοριών σας σ' αυτή τη συζήτηση, όμως επιτρέψτε μου να διατυπώσω και την προσωπική μου άποψη επί του θέματος. Δεν βλάπτει να συζητάμε, βλάπτει να φανατιζόμαστε.
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να κλειδώσουν οι πίνακες αναπληρωτών, να απορροφηθούν σταδιακά όλοι οι κατέχοντες προϋπηρεσία με ενίσχυση ίσως του ποσοστού στο 50%-50% και στη συνέχεια να υπάρχει μόνο ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ. Τα όποια λειτουργικά κενά δημιουργούνται από εκεί και πέρα να καλύπτονται προσωρινά από τους επιλαχόντες του διαγωνισμού και να μοριοδοτούνται οι επαναλαμβανόμενες επιτυχίες-μη διορισμοί στον διαγωνισμό για τον επόμενο, χωρίς να σβήνονται όμως αυτά τα μόρια.
Έτσι οι νυν αναπληρωτές δεν θα βγουν εκτός προγράμματος, ο διαγωνισμός θα γίνεται κανονικά και επιπλέον οι επιτυχόντες-μη διοριστέοι δεν θα χάνονται, αφού θα αποκτούν μόρια από προϋπηρεσία και προηγούμενη επιτυχία στον διαγωνισμό και θα αυξάνονται οι πιθανότητες τους για μελλοντικό διορισμό...

Σωστός ο κύριος!!  ;)
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:25:25 »

Αποσυνδεδεμένος cpap

• Νέο μέλος
  • *
  • Tεχνική εκπαίδευση ..."παιδί ενός κατώτερου θεού"
    • Προφίλ
    • Tεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση
« Απάντηση #99 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 12:59:55 am »
Δεν μπορώ να ξέρω για την εγκυρότητα των πληροφοριών σας σ' αυτή τη συζήτηση, όμως επιτρέψτε μου να διατυπώσω και την προσωπική μου άποψη επί του θέματος. Δεν βλάπτει να συζητάμε, βλάπτει να φανατιζόμαστε.
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να κλειδώσουν οι πίνακες αναπληρωτών, να απορροφηθούν σταδιακά όλοι οι κατέχοντες προϋπηρεσία με ενίσχυση ίσως του ποσοστού στο 50%-50% και στη συνέχεια να υπάρχει μόνο ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ. Τα όποια λειτουργικά κενά δημιουργούνται από εκεί και πέρα να καλύπτονται προσωρινά από τους επιλαχόντες του διαγωνισμού και να μοριοδοτούνται οι επαναλαμβανόμενες επιτυχίες-μη διορισμοί στον διαγωνισμό για τον επόμενο, χωρίς να σβήνονται όμως αυτά τα μόρια.
Έτσι οι νυν αναπληρωτές δεν θα βγουν εκτός προγράμματος, ο διαγωνισμός θα γίνεται κανονικά και επιπλέον οι επιτυχόντες-μη διοριστέοι δεν θα χάνονται, αφού θα αποκτούν μόρια από προϋπηρεσία και προηγούμενη επιτυχία στον διαγωνισμό και θα αυξάνονται οι πιθανότητες τους για μελλοντικό διορισμό...

Σωστός ο κύριος!!  ;)

Κάτι ανάλογο είχε στο μυαλό του και ο Αρσενης... άλλα δεν μπορούσε να λειτουργήσει ένα τετοιο σενάριο...

Εκτός και αν καταργηθεί η βάση και πάμε σε κυλιόμενους πίνακες!
ΠΕ17.03
Α.Σ.Ε.ΤΕ.Μ / Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε

www.techedu.gr
www.ete.gr

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 09:15:54 am »
   Θα φανώ αφελής αλλά αν και απευθύνθηκα και τις προηγούμενες μέρες στο forum δεν είχα απάντηση. Πώς προέκυψε το όλο θέμα; Ποιες πληροφορίες έχετε; Έκανε δήλωση ο υπουργός ότι θα πάψει να υπάρχει ο πίνακας στο μέλλον;

Αποσυνδεδεμένος giotamike

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 09:21:38 am »
Exει κανεις σας ακουσει οτι συντομα θα σταματησει να υπαρχει ο ενιαιος πινακας?? Ετσι ειπωθηκε στο σχολειο που ειμαι ωρομισθια απο εναν μονιμο, ο οποιος ισχυριζεται οτι το ακουσε στην τν! 
Ελπιζω να ειναι ραδιο αρβυλα...

To όλο θέμα προέκυψε από αυτό. Μια απλή απορία συναδέλφου.

Δεν υπάρχει καμία δήλωση Υπουργού, κανένα επίσημο στοιχείο. Απλά, είναι λόγια που κάποιος άκουσε ότι κάποιοι έλεγαν μπλα...μπλα...μπλα
Η διαφορά της ιδιοφυίας από τη βλακεία είναι ότι η ιδιοφυία έχει όρια.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:25:25 »

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 09:30:58 am »
   Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ας κρατήσουμε τότε χαμηλά τους τόνους αλλά ας μην εφησυχαζόμαστε. Πριν πολλά χρόνια θυμάμαι μια συνάδελφος στο φροντιστήριο έλεγε ότι θα καταργηθεί η επετηρίδα και όλοι νομίζαμε ότι κινδυνολογεί. Δυο χρόνια μετά έγινε. Αν καταργηθεί ο πίνακας όμως πρέπει να είμαστε συνασπισμένοι για να αντιδράσουμε.

Αποσυνδεδεμένος asimos_alex

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 11:41:00 am »
o mixanikos τα λέει όπως είναι (ή σχεδόν τέλοσπάντων ...ο καθένας έχει και μια ιδιαίτερη άποψη)
η ουσία είναι όμως αυτό που είπα και νωρίτερα. Τουλάχιστον όσο αφορά την υλιστική σκοπιά του ζητήματος, δηλαδή τους στοχους που έχουμε ως αδιόριστοι εκπαιδευτικοί και γενικότερα ως εκπαιδευτικοί:

ή θα μας φοβούνται ή θα φοβόμαστε για "το κάθε αύριο" που ξημερώνει

Αποσυνδεδεμένος chania2005

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 12:00:52 pm »
Exει κανεις σας ακουσει οτι συντομα θα σταματησει να υπαρχει ο ενιαιος πινακας?? Ετσι ειπωθηκε στο σχολειο που ειμαι ωρομισθια απο εναν μονιμο, ο οποιος ισχυριζεται οτι το ακουσε στην τν! 
Ελπιζω να ειναι ραδιο αρβυλα...

To όλο θέμα προέκυψε από αυτό. Μια απλή απορία συναδέλφου.

Δεν υπάρχει καμία δήλωση Υπουργού, κανένα επίσημο στοιχείο. Απλά, είναι λόγια που κάποιος άκουσε ότι κάποιοι έλεγαν μπλα...μπλα...μπλα

Προφανως ομως δεν το ακουσα μονο εγω, γι'αυτο εχει γινει και τοσο μεγαλο θεμα συζητησης. Καπως συζητηθηκε στην τηλεοραση.. Τωρα απο ποιους και με τι τροπο και υφος (σαν κατι που θα δρομολογηθει σιγουρα δλδ ή σαν κατι που απλα ειναι υπο σκεψη και συζητηση) αυτο δεν το ξερω και γι'αυτο και ρωτησα
worrying does not take away tomorrow's troubles, it takes away today's peace

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 12:37:23 pm »
το να ακυρωθουν τα μορια των ανθρωπων που ηδη εχουν τρεξει χρονιες σε καθε μερος της Ελλαδας ειναι πραγματικα παλαβο και αδικο. Δεν πιστευω πως σεφτονται τετοιο ενδεχομενο.Θα ειχε μεγαλο κοστος και γι αυτους αλλωστε αν ολοι εμεις τα 'παρουμε στο κρανιο'. Το να συζητανε καταργηση του πινακα λογικα θα τιθεται ως μελλοντικο σχεδιο που θα εχει προειδηποιητικες εξαγγελιες και θα ισχυσει μετα απο χρονια. Εγω το βλεπω κατι σαν το καθεστως του τριανταμηνου που ειπαν οτι εως τοτε θα απορροφηθουν οσοι ειναι στον πινακα που εχει κλειδωσει απο τη χ χρονια και μετα θα διοριζονται μονο μεσω ασεπ. Ετσι ο νεος θα ξερει που βαδιζει και θα παρει τα μετρα του και ο παλιος θα διοριστει με λιγη υπομονη. Εχει λογικη ετσι και αν το συζητουν ειναι γιατι θα πρεπει να ανακοινωθει γρηγορα ωστε να μη συνεχιζουν να μπαινουν νεοι μεσα . Αν θυμαμαι καλα και τοτε με την επετηριδα ειχαμε γνωση αρκετο καιρο πριν οτι ερχονται εξετασεις και θα αλλαξουν τα πραγματα. Θυμαμαι οτι εγω το ειχα λαβει υποψη και προβληματιστικα. Τελικα το αγνοησα αλλα θελω να πω οτι ειχαμε περιθωριο χρονου να χαραξουμε την πορεια μας. Ελπιζω οτι και τωρα ετσι θα παει η κατασταση. Θελω να ειμαι καλοπροαιρετη , ελπιζω να μη διαψευσθω.   

Αποσυνδεδεμένος batraxos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 03:25:56 pm »
dystyxws exw frikarei..de to hksera to thema kai twra to akouw prwth fora..einai krima  na exeis kanei toso kopo kai ksafnika na stamatei kati...peite mou oti oneireyomai me ayta pou akouw..eilikrina anhsyxw!

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 03:29:48 pm »

Νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε στο περιεχόμενο της παράθεσης, το οποίο εκφράζει την πραγματικότητα.

Αποσυνδεδεμένος flair

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 03:39:03 pm »
Όταν γίνει δήλωση Υπουργού θα είναι τετελεσμένο γεγονός... Δύσκολα θα αλλάξει. :-[ Αν η "ιδέα" όμως κυκλοφορεί, καλύτερα να "αντιμετωπιστεί" τώρα...

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
« Απάντηση #109 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 05:09:27 pm »
batraxos θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.

Ευχαριστώ  ;)

Αποσυνδεδεμένος GEMINI 3

• Πλήρες μέλος
  • WE ARE THE CHAMPIONS!
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Φεβρουαρίου 08, 2008, 03:04:46 pm »
Παιδιά, δεν είναι μόνο θέμα συζήτησης στα σχολεία. Υπήρχε εκτενές άρθρο στον Κόσμο του Επενδυτή πριν μια εβδομάδα-δέκα μέρες και μην το προσπερνάτε επιπόλαια γιατί η εφημερίδα αυτή πάντα έχει έγκυρα ρεπορτάζ. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται - υπάρχει και η απόφαση του ΣΤΕ που εκκρεμεί - και οι αποφάσεις αυτές είναι δεσμευτικές για την Κυβέρνηση, ακόμη κι αν δεν την εξυπηρετεί και της κοστίζει πολιτικά κάτι τέτοιο. Μην ξεχνάτε ότι του Αρσένη τού κόστισε την καριέρρα του η κατάργηση της επετηρίδας (και καλά έπαθε!!!- σε κάποιους κόστισε την υγεία τους και την πολυετή ταλαιπωρία τους εκτός εκπαίδευσης σε άσχετα επαγγέλματα).

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Φεβρουαρίου 08, 2008, 03:20:09 pm »
Έχες διαβάσει το άρθρο Gemini ? Μπορείς ν' αναφέρεις συνοπτικά τι περίπου έγραφε?
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182608
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)