*

Αποστολέας Θέμα: Οδηγός νεοδιόριστου  (Αναγνώστηκε 81265 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Οδηγός νεοδιόριστου
« Απάντηση #98 στις: Αυγούστου 05, 2010, 06:59:44 pm »
Να ρωτήσω και κάτι άλλο;
Αν την πρώτη χρόνια σε πάρουν σε κάποιο σχολείο από αυτά που δήλωσες, αλλά στην πορεία θέλεις να αλλάξεις μπορείς ή σε όποιο σχολείο πάμε σε αυτό και μόνο θα καθίσουμε υποχρεωτικά και τα τρία χρόνια; Κι επίσης αν σε πάρουν σε κάποιο σχολείο που δεν δήλωσσες, μπορείς την επόμενη χρονιά να ζητήσεις αλλαγή για άλλο σχολείο, πάντα στην ίδια περιοχή μιλάω
Αν μπορεί κάποιος συνάδελφος να βοηθήσει, γιατί θέλω να την κάνω αύριο την αίτηση να τελειώνω...
Σύμφωνα με ό,τι συνέβαινε μέχρι τώρα, την πρώτη χρονιά δεν παίρνεις οργανική έτσι κι αλλιώς. Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη χρονιά ξαναδηλώνεις σχολείο, και μπορεί να είσαι είτε στο ίδιο είτε σε άλλο, ανάλογα με τις ανάγκες και τα μόριά σου. Το πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό με την υποχρεωτική τριετία δεν ξέρω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:19:08 »

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Αυγούστου 05, 2010, 10:09:08 pm »
Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους για την ανταπόκριση. Έχω και μια τελευταία απορία (όχι που δε θα είχα!)
Για να τοποθετηθώ εγώ στην πρώτη μου επιλογή πρέπει όλοι οι προηγούμενοι από εμένα να μην την έχουν δηλώσει καθόλου ή να μην την έχουν δηλώσει ως πρώτη επιλογή; Μάλλον το πρώτο, έτσι;

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Αυγούστου 05, 2010, 11:08:00 pm »
το πρώτο

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Αυγούστου 05, 2010, 11:23:24 pm »
Μπορεί να την έχουν δηλώσει, άλλα να έχουν "πιάσει " κάτι από τις προηγούμενες επιλογές τους, δεν είναι απαραίτητο να μην τη δήλωσαν καν

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:19:08 »

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Αυγούστου 05, 2010, 11:30:38 pm »
Μπορεί να την έχουν δηλώσει, άλλα να έχουν "πιάσει " κάτι από τις προηγούμενες επιλογές τους, δεν είναι απαραίτητο να μην τη δήλωσαν καν
Σωστό κι αυτό.
Σας ευχαριστώ πολύ

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Αυγούστου 05, 2010, 11:33:35 pm »
Ή μπορεί να έχει παραπάνω από ένα κενά και να την πιάσεις κι εσύ και κάποιοι πάνω από σένα.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Αυγούστου 06, 2010, 12:21:01 am »
Όσοι είμαστε διοριστέοι μόνο από τον Ασεπ στην πρώτη σελίδα της αίτησης δήλωσης θα συμπληρώσουμε μόνο το κουτάκι ΑΣεπ;  και τα δύο κουτάκια, δηλαδή ΑΣΕΠ και Ενιαίος θα τα συμπληρώσουν όσοι είναι γραμμένοι και στους δύο πίνακες; Έτσι δεν είναι; Ενιαίος πίνακας εννοείται φαντάζομαι όχι αυτός των αναπληρωτών αλλά όσων έχουν προΰπηρεσία; Σωστά;

Αποσυνδεδεμένος sofaki!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Αυγούστου 06, 2010, 12:21:20 am »
παιδια βοηθεια................λοιπον φετος διοριζομαι αλλα ακομα δεν εχουν βγει οι περιοχεςοπως ξερουμε....καιθελω να μαθω το εξης..πηρα τηλεφωνο εμαθα σε ποιο νοσοκομειο πρεπει να  κανω εξετασεις για διορισμο...μου ειπαν και πηρα κιαι ρωταω το εξης...τι εξετασεις πρεπει να κανω??και μου λενε εσεις θα μας πειτε και θα κλεισουμε ραντεβου..και λεω δεν ξερω αλλα απο οτι γνωριζω ακτινα θωρακα αιμα και ουρα..και μου λεει καποιο ερχονται και για ψυχολογο..τελοσπαντων μου κλεινει ραντεβου και μου λεει οτι τις εξετασεις τις πληρωνω αλλα δεν γνωριζει το κοστος....και το ερωτημα ειναι το εξης...ρε παιδια φιλες μου που διοριστηκαν μου ειπαν καλυτερα να κανω τις εξετασεις εκει που θα περασω και οχι στην πολη μου..και εκτος απο αυτο μου ειπαν οτι οι εξετασεις ειναι δωρεαν..αυτοι στο νοσοκομειο γιατι μου ειπαν επι πληρωμη...???????τωρα τι να κανω ρε παιδια εχω μπερδευτει παρα πολυ..βοηθεια..

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Αυγούστου 06, 2010, 08:02:48 am »
Δεν είναι οι εξετάσεις τόσο που ενδιαφέρον όσο το πιστοποιητικό Α/βάθμιας υγειονομικής επιτροπής. Ρώτα στην υγειονομική διεύθυνση της περιοχής σου ποιες εξετάσεις απαιτούνται για να σου βγάλουν αυτό το πιστοποιητικό και μετά κάνε τις απαιτούμενες εξετάσεις. Λογικό είναι που στο νοσοκομείο δεν ήξεραν να σου πουν. Δεν είναι αυτοί υπεύθυνοι για το πιστοποιητικό.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2010, 08:21:05 am από para5 »

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Αυγούστου 06, 2010, 08:08:36 am »
και το ερωτημα ειναι το εξης...ρε παιδια φιλες μου που διοριστηκαν μου ειπαν καλυτερα να κανω τις εξετασεις εκει που θα περασω και οχι στην πολη μου..και εκτος απο αυτο μου ειπαν οτι οι εξετασεις ειναι δωρεαν..αυτοι στο νοσοκομειο γιατι μου ειπαν επι πληρωμη...???????τωρα τι να κανω ρε παιδια εχω μπερδευτει παρα πολυ..βοηθεια..
Δεν παίζει ρόλο το πού θα κάνεις τις εξετάσεις, αρκεί να είναι σε δημόσιο νοσοκομείο. Και γω ξέρω ότι δωρεάν είναι αυτές οι εξετάσεις.

Αποσυνδεδεμένος bubblegum

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Αυγούστου 06, 2010, 08:17:56 am »
Καλημέρα. Εγώ που έχω το πιστοποιητικό πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής πρέπει να κάνω εξετάσεις;

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Αυγούστου 06, 2010, 08:19:37 am »
Λογικά όχι, αν είναι πρόσφατο. Νομίζω ότι έχει ισχύ για 6 μήνες. Ρώτησέ το όμως.

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Αυγούστου 06, 2010, 08:42:54 am »
παιδια βοηθεια................λοιπον φετος διοριζομαι αλλα ακομα δεν εχουν βγει οι περιοχεςοπως ξερουμε....καιθελω να μαθω το εξης..πηρα τηλεφωνο εμαθα σε ποιο νοσοκομειο πρεπει να  κανω εξετασεις για διορισμο...μου ειπαν και πηρα κιαι ρωταω το εξης...τι εξετασεις πρεπει να κανω??και μου λενε εσεις θα μας πειτε και θα κλεισουμε ραντεβου..και λεω δεν ξερω αλλα απο οτι γνωριζω ακτινα θωρακα αιμα και ουρα..και μου λεει καποιο ερχονται και για ψυχολογο..τελοσπαντων μου κλεινει ραντεβου και μου λεει οτι τις εξετασεις τις πληρωνω αλλα δεν γνωριζει το κοστος....και το ερωτημα ειναι το εξης...ρε παιδια φιλες μου που διοριστηκαν μου ειπαν καλυτερα να κανω τις εξετασεις εκει που θα περασω και οχι στην πολη μου..και εκτος απο αυτο μου ειπαν οτι οι εξετασεις ειναι δωρεαν..αυτοι στο νοσοκομειο γιατι μου ειπαν επι πληρωμη...???????τωρα τι να κανω ρε παιδια εχω μπερδευτει παρα πολυ..βοηθεια..
Σοφάκι κι εγώ που ρώτησα στην περιοχή μου για τα δικαιολογητικά, μου είπαν ότι θα πληρώσω και μάλιστα μου είπαν ότι πρέπει να τους πάω μαζί με τις εξετάσεις και την απόδειξη πληρωμής του νοσοκομείου!!! Εγώ το θεώρησα φυσιολογικό για μένα, γιατί δεν έχω αυτό τον καιρό βιβλιάριο ασθενείας, όποτε σκέφτηκα ότι θα πληρώνουν κάποιοι, κυρίως, αν δεν είναι ασφαλισμένοι, εκτός και αν άλλαξαν τα πράγματα στα δημόσια νοσοκομεία και πληρώνουν όλοι, ανάλογα με την ασφάλειά τους. Πάντως πριν 3 χρόνια που το είχα ξαναβγάλει το πιστοποιητικό θυμάμαι καλά ότι δεν είχα πληρώσει στο νοσοκομείο

Αποσυνδεδεμένος sofaki!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Αυγούστου 06, 2010, 09:21:49 am »
δεν βγαζω ακρη ρε παιδια...τι να πω..εγω θεσσαλονικη μενω..που πρεπει να παρω τηλ για να ενημερωθω??/

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)