*

Αποστολέας Θέμα: Οδηγός νεοδιόριστου  (Αναγνώστηκε 81380 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ: Οδηγός νεοδιόριστου
« Απάντηση #210 στις: Αυγούστου 13, 2010, 11:38:29 pm »
Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος λόγος για να κάνουμε ανάληψη υπηρεσίας από την πρώτη μέρα?
Από ποια μέρα και μετά αρχίζει να υπολογίζεται η υπηρεσία μας? Ρωτάω για να ξέρω αν υπάρχει
λόγος να πληρώσω δύο παραπάνω μέρες ξενοδοχείο...

Καλύτερα την πρωτη μέρα, για βάλε κανένα 55ρι ευρώ η μέρα, αξίζει τον κόπο.Επίσης επειδή όποιος πρόλαβα τον κύριο είδε, θα σου απομείνουν τα χειρότερα σχολεία από όσα είχες να επιλέξεις γιατί πήραν οι άλλοι της πρώτης μέρας τα πιο καλά

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:51:49 »

Αποσυνδεδεμένος drakoulina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Αυγούστου 13, 2010, 11:42:02 pm »
Οι τοποθετήσεις δεν γίνονται στο τέλος? Αφού έχουν παρουσιαστεί όλοι?
Αν είναι να μετράνε κοινωνικά κριτήρια και τέτοια, αυτό είναι το λογικό!
Το 55ρι ευρώ τη μέρα πώς το βγάζεις?? Πολύ καλό μου ακούγεται....

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Αυγούστου 13, 2010, 11:59:06 pm »

Ωχ ναι, γράψε λάθος  ;D ;D 55ρι είναι όταν μας κρατάνε μια μέρα απεργίας  ;D
Ας πούμε 40 χοντρικά λοιπόν..Για τις τοποθετήσεις , όταν διορίστηκα εμάς ήταν να πάμε 1-6 Σεπτεμβρίου.Όλοι που πήγαμε 1 παρουσιαστήκαμε αμέσως σχολείο,γνωστή μου κοπέλα που πήγε στις 6 πήρε ένα που είχε ξεμείνει...

Αποσυνδεδεμένος topsy

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Αυγούστου 14, 2010, 12:06:21 am »
Εμεις πληρωθηκαμε ολοι τον μισθο ολοκληρο ασχετα αν ορκιστηκαμε 1, 2 ή 5 του μηνα (εγω συγκεκριμένα πηγα την τελευταία μερα) , εξάλλου αυτό που μετραει είναι το ΦΕΚ διορισμου που εχει ιδια ημερομηνια για όλους

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:51:49 »

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Αυγούστου 14, 2010, 12:22:13 am »
Εμεις πληρωθηκαμε ολοι τον μισθο ολοκληρο ασχετα αν ορκιστηκαμε 1, 2 ή 5 του μηνα (εγω συγκεκριμένα πηγα την τελευταία μερα) , εξάλλου αυτό που μετραει είναι το ΦΕΚ διορισμου που εχει ιδια ημερομηνια για όλους

Ε τώρα πώς γίνεται αυτό που λες????Κι εμένα το ΦΕΚ μου έλεγε 18 νομίζω Αυγούστου, γιατί πληρώθηκα από 1  Σεπτέμβρη?????
Γιατί τόιτε ορκίστηκα.Και η κοπέλα που σου λέω που έχε το ίδιο ΦΕΚ πήρε αρκετά λιγότερα γιατί ήρθε 6 Σεπτέμβρη.Τα είδα με τα μάτια μου αυτά, τώρα αν έχει αλλάξει κάτι και δεν το γνωρίζω....τι να  πω...

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Αυγούστου 14, 2010, 12:26:08 am »
Ψέεεεματα, 3 Σεπτέμβρη είχαμε ορκιστεί γιατί 1 έπεφτε Σάββατο και χάσαμε και 2 μέρες πληρωμής!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος drakoulina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Αυγούστου 14, 2010, 01:04:43 am »
Magda ευχαριστώ πάρα πολύ!! Άρα αναγκαστικές διακοπές!  :P

Αποσυνδεδεμένος chania2005

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Αυγούστου 14, 2010, 01:39:34 am »

Ε τώρα πώς γίνεται αυτό που λες????Κι εμένα το ΦΕΚ μου έλεγε 18 νομίζω Αυγούστου, γιατί πληρώθηκα από 1  Σεπτέμβρη?????
Γιατί τόιτε ορκίστηκα.Και η κοπέλα που σου λέω που έχε το ίδιο ΦΕΚ πήρε αρκετά λιγότερα γιατί ήρθε 6 Σεπτέμβρη.Τα είδα με τα μάτια μου αυτά, τώρα αν έχει αλλάξει κάτι και δεν το γνωρίζω....τι να  πω...

Υπαρχει ομως μηπως περιπτωση να παρουσιαστεις απ'την πρωτη μερα, αλλα η βθμια να περιμενει να τους ορκισει ολους μαζι την τελευταια μερα κι ετσι να αρχισεις να πληρωνεσαι απο τοτε που ορκιζεσαι κι οχι απο τοτε που παρουσιαζεσαι? Οποτε και τσαμπα τα ξενοδοχεια?
worrying does not take away tomorrow's troubles, it takes away today's peace

Αποσυνδεδεμένος ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Αυγούστου 14, 2010, 01:53:25 am »
[/quot

μεικτα!

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Αυγούστου 14, 2010, 12:48:34 pm »
Εγω δλδ που διοριστηκα Γ Πειραια (Κυθηρα) κι ηταν επιλογη μου λογω μοριων, μπορει να με πανε Α Πειραια (που παρεπιπτοντως δεν ειχα δηλωσει καθολου γιατι δε την μπορω την Αθηνα)???  Μπορουν δλδ να μου δινουν 1-2 μορια αντι των 11 που εχει η Γ Πειραια και τα οποια χρειαζομαι ωστε να καταφερω να γυρισω καποια στιγμη σπιτι μου???

Παιδια μηπως ξερει κανεις αυτο με την υποχρεωτικη αποσπαση (χωρις τη θεληση σου) λογω υπεραριθμιας,   -στην περιπτωση που μπορει να συμβει, γιατι φετος οπως ειπαμε κανεις δεν ξερει τι θα γινει μ'αυτο-   αν τα μορια που θα σου αποδωθουν ειναι αυτα της περιοχης διορισμου ή αυτα της περιοχης / σχολειου αποσπασης?

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Αυγούστου 14, 2010, 12:52:48 pm »
Παιδια μηπως ξερει κανεις αυτο με την υποχρεωτικη αποσπαση (χωρις τη θεληση σου) λογω υπεραριθμιας,   -στην περιπτωση που μπορει να συμβει, γιατι φετος οπως ειπαμε κανεις δεν ξερει τι θα γινει μ'αυτο-   αν τα μορια που θα σου αποδωθουν ειναι αυτα της περιοχης διορισμου ή αυτα της περιοχης / σχολειου αποσπασης?

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Αυγούστου 14, 2010, 01:05:32 pm »

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Αυγούστου 14, 2010, 01:13:00 pm »
Ευχαριστω Μαγδα! ξερεις γιατι αγχωθηκα? γιατι ειδα οτι διορισε 3 του κλαδου μου σε ενα νησακι 267 κατοικων! Οι ωρες ειναι το πολυ καμια 30ρια! Οποτε περισσευει 1,5 εκπαιδευτικος!!! Μου φαινεται πολυ αδικο να σε υποχρεωνουν να παιρνεις 1 μοριο αντι 11 που δικαιουσαι! Γιατι αν δεν ειχαν θεση εκει, ας με επαιρναν στην επομενη επιλογη μου που ηταν κυκλαδες (8-11 μορια)

Μην ανησυχείς, ελπίζω να μην έχει αλλάξει τίποτε σε αυτό.Γνωστός μου υπεράριθμος σε νησί, όταν ήρθε η ώρα και του είπαν να κάνει αίτηση λόγω υπεραριθμίας ξέρεις τι απάντησε???Ας μη βάζατε εμένα και άλλους 10 στο ίδιο νησί, δεν πάω πουθενά  ;D ;D
"Μα δεν υπάρχουν ώρες".  του λενε
''Ε και?? Δεν φταίω εγώ γι αυτο "" ;D ;D
Με τα πολλά, έμεινε εκεί, έκανε ελάχιστες ώρες αλλά δούλευε πολύ γραμματειακή υποστήριξη στο σχολείο, για να είναι τυπικός.
Αν λοιπόν κάποιος λόγω υπεραριθμίας φύγει με τη θέλησή του, πάιρνει τα μόρια του σχολείου που πάει .Επίσης θεωρείται ότι ξεχρεώνει την οργανική (για τον 1 χρόνο απόσπασης, αν συνεχίσει να είναι υπεράριθμος για το 2ο χρόνο κλπ)

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Αυγούστου 14, 2010, 01:39:46 pm »
Ευχαριστω Μαγδα! ξερεις γιατι αγχωθηκα? γιατι ειδα οτι διορισε 3 του κλαδου μου σε ενα νησακι 267 κατοικων! Οι ωρες ειναι το πολυ καμια 30ρια! Οποτε περισσευει 1,5 εκπαιδευτικος!!! Μου φαινεται πολυ αδικο να σε υποχρεωνουν να παιρνεις 1 μοριο αντι 11 που δικαιουσαι! Γιατι αν δεν ειχαν θεση εκει, ας με επαιρναν στην επομενη επιλογη μου που ηταν κυκλαδες (8-11 μορια)

Μην ανησυχείς, ελπίζω να μην έχει αλλάξει τίποτε σε αυτό.Γνωστός μου υπεράριθμος σε νησί, όταν ήρθε η ώρα και του είπαν να κάνει αίτηση λόγω υπεραριθμίας ξέρεις τι απάντησε???Ας μη βάζατε εμένα και άλλους 10 στο ίδιο νησί, δεν πάω πουθενά  ;D ;D
"Μα δεν υπάρχουν ώρες".  του λενε
''Ε και?? Δεν φταίω εγώ γι αυτο "" ;D ;D
Με τα πολλά, έμεινε εκεί, έκανε ελάχιστες ώρες αλλά δούλευε πολύ γραμματειακή υποστήριξη στο σχολείο, για να είναι τυπικός.
Αν λοιπόν κάποιος λόγω υπεραριθμίας φύγει με τη θέλησή του, πάιρνει τα μόρια του σχολείου που πάει .Επίσης θεωρείται ότι ξεχρεώνει την οργανική (για τον 1 χρόνο απόσπασης, αν συνεχίσει να είναι υπεράριθμος για το 2ο χρόνο κλπ)

Περυσι ομως ως αναπληρωτρια ειχα κακη εμπειρια με το ιδιο θεμα.. Με 2 λογια ο προισταμενος μ'εστελνε σε αλλη περιοχη απ'αυτη της προσληψης μου και αφου αντιταχθηκα λεγοντας του οτι δεν παω γιατι αλλου ειναι η προσληψη μου και το οτι δεν υπαρχει θεση εκει δεν ειναι δικο μου λαθος, με διεταξε να παω με ασχημο τροπο και απειλωντας με (κανοντας και σχετικο εγγραφο), με το πατημα "για τις αναγκες της υπηρεσιας". Μετα την ενσταση μου βεβαια γυρισα πισω (αφου εκατσα 2 βδομαδες εκει που μ'εστειλε), αλλα αυτο επειδη ηξερε οτι μπορω ν'αποδειξω πως υπηρχαν παραπανω απο 21 ωρες (24!) στην περιοχη μου!
Οποτε δεν ειναι παντα τοσο ευκολο μαλλον το να αρνηθεις τις διαταγες του καθε καρεκλοκενταυρου!  Ειχα μονο την ελπιδα -βασικα το ειχα ακουσει απο καποιον συναδελφο περυσι- οτι αν σε στειλουν με υποχρεωτικη αποσπαση χωρις να το εχεις αιτηθει, παιρνεις τα μορια της περιοχης με τα περισσοτερα. Δλδ αν εισαι Γ πειραια και σε πανε με το ζορι Α, σου δινουν τα 11 της Γ. Κι αντιστροφα, απο Α σε Γ, παλι τα 11.
Ονειρα ε??

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182726
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699