0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: drakoulina στις Αυγούστου 13, 2010, 11:29:23 pmΚαλησπέρα! Υπάρχει κάποιος λόγος για να κάνουμε ανάληψη υπηρεσίας από την πρώτη μέρα?Από ποια μέρα και μετά αρχίζει να υπολογίζεται η υπηρεσία μας? Ρωτάω για να ξέρω αν υπάρχειλόγος να πληρώσω δύο παραπάνω μέρες ξενοδοχείο...Καλύτερα την πρωτη μέρα, για βάλε κανένα 55ρι ευρώ η μέρα, αξίζει τον κόπο.Επίσης επειδή όποιος πρόλαβα τον κύριο είδε, θα σου απομείνουν τα χειρότερα σχολεία από όσα είχες να επιλέξεις γιατί πήραν οι άλλοι της πρώτης μέρας τα πιο καλά
Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος λόγος για να κάνουμε ανάληψη υπηρεσίας από την πρώτη μέρα?Από ποια μέρα και μετά αρχίζει να υπολογίζεται η υπηρεσία μας? Ρωτάω για να ξέρω αν υπάρχειλόγος να πληρώσω δύο παραπάνω μέρες ξενοδοχείο...
Οι τοποθετήσεις δεν γίνονται στο τέλος? Αφού έχουν παρουσιαστεί όλοι?Αν είναι να μετράνε κοινωνικά κριτήρια και τέτοια, αυτό είναι το λογικό!Το 55ρι ευρώ τη μέρα πώς το βγάζεις?? Πολύ καλό μου ακούγεται....
Εμεις πληρωθηκαμε ολοι τον μισθο ολοκληρο ασχετα αν ορκιστηκαμε 1, 2 ή 5 του μηνα (εγω συγκεκριμένα πηγα την τελευταία μερα) , εξάλλου αυτό που μετραει είναι το ΦΕΚ διορισμου που εχει ιδια ημερομηνια για όλους
Παράθεση από: topsy στις Αυγούστου 14, 2010, 12:06:21 amΕμεις πληρωθηκαμε ολοι τον μισθο ολοκληρο ασχετα αν ορκιστηκαμε 1, 2 ή 5 του μηνα (εγω συγκεκριμένα πηγα την τελευταία μερα) , εξάλλου αυτό που μετραει είναι το ΦΕΚ διορισμου που εχει ιδια ημερομηνια για όλους Ε τώρα πώς γίνεται αυτό που λες????Κι εμένα το ΦΕΚ μου έλεγε 18 νομίζω Αυγούστου, γιατί πληρώθηκα από 1 Σεπτέμβρη??Γιατί τόιτε ορκίστηκα.Και η κοπέλα που σου λέω που έχε το ίδιο ΦΕΚ πήρε αρκετά λιγότερα γιατί ήρθε 6 Σεπτέμβρη.Τα είδα με τα μάτια μου αυτά, τώρα αν έχει αλλάξει κάτι και δεν το γνωρίζω....τι να πω...
Οι τοποθετήσεις δεν γίνονται στο τέλος? Αφού έχουν παρουσιαστεί όλοι?Αν είναι να μετράνε κοινωνικά κριτήρια και τέτοια, αυτό είναι το λογικό!Το 55ρι ευρώ τη μέρα πώς το βγάζεις?? Πολύ καλό μου ακούγεται....[/quotμεικτα!
Εγω δλδ που διοριστηκα Γ Πειραια (Κυθηρα) κι ηταν επιλογη μου λογω μοριων, μπορει να με πανε Α Πειραια (που παρεπιπτοντως δεν ειχα δηλωσει καθολου γιατι δε την μπορω την Αθηνα) Μπορουν δλδ να μου δινουν 1-2 μορια αντι των 11 που εχει η Γ Πειραια και τα οποια χρειαζομαι ωστε να καταφερω να γυρισω καποια στιγμη σπιτι μου???
Παιδια μηπως ξερει κανεις αυτο με την υποχρεωτικη αποσπαση (χωρις τη θεληση σου) λογω υπεραριθμιας, -στην περιπτωση που μπορει να συμβει, γιατι φετος οπως ειπαμε κανεις δεν ξερει τι θα γινει μ'αυτο- αν τα μορια που θα σου αποδωθουν ειναι αυτα της περιοχης διορισμου ή αυτα της περιοχης / σχολειου αποσπασης?
Παράθεση από: chania2005 στις Αυγούστου 14, 2010, 12:48:34 pmΠαιδια μηπως ξερει κανεις αυτο με την υποχρεωτικη αποσπαση (χωρις τη θεληση σου) λογω υπεραριθμιας, -στην περιπτωση που μπορει να συμβει, γιατι φετος οπως ειπαμε κανεις δεν ξερει τι θα γινει μ'αυτο- αν τα μορια που θα σου αποδωθουν ειναι αυτα της περιοχης διορισμου ή αυτα της περιοχης / σχολειου αποσπασης?
Ευχαριστω Μαγδα! ξερεις γιατι αγχωθηκα? γιατι ειδα οτι διορισε 3 του κλαδου μου σε ενα νησακι 267 κατοικων! Οι ωρες ειναι το πολυ καμια 30ρια! Οποτε περισσευει 1,5 εκπαιδευτικος!!! Μου φαινεται πολυ αδικο να σε υποχρεωνουν να παιρνεις 1 μοριο αντι 11 που δικαιουσαι! Γιατι αν δεν ειχαν θεση εκει, ας με επαιρναν στην επομενη επιλογη μου που ηταν κυκλαδες (8-11 μορια)
Παράθεση από: chania2005 στις Αυγούστου 14, 2010, 01:05:32 pmΕυχαριστω Μαγδα! ξερεις γιατι αγχωθηκα? γιατι ειδα οτι διορισε 3 του κλαδου μου σε ενα νησακι 267 κατοικων! Οι ωρες ειναι το πολυ καμια 30ρια! Οποτε περισσευει 1,5 εκπαιδευτικος!!! Μου φαινεται πολυ αδικο να σε υποχρεωνουν να παιρνεις 1 μοριο αντι 11 που δικαιουσαι! Γιατι αν δεν ειχαν θεση εκει, ας με επαιρναν στην επομενη επιλογη μου που ηταν κυκλαδες (8-11 μορια)Μην ανησυχείς, ελπίζω να μην έχει αλλάξει τίποτε σε αυτό.Γνωστός μου υπεράριθμος σε νησί, όταν ήρθε η ώρα και του είπαν να κάνει αίτηση λόγω υπεραριθμίας ξέρεις τι απάντησε???Ας μη βάζατε εμένα και άλλους 10 στο ίδιο νησί, δεν πάω πουθενά "Μα δεν υπάρχουν ώρες". του λενε''Ε και?? Δεν φταίω εγώ γι αυτο "" Με τα πολλά, έμεινε εκεί, έκανε ελάχιστες ώρες αλλά δούλευε πολύ γραμματειακή υποστήριξη στο σχολείο, για να είναι τυπικός.Αν λοιπόν κάποιος λόγω υπεραριθμίας φύγει με τη θέλησή του, πάιρνει τα μόρια του σχολείου που πάει .Επίσης θεωρείται ότι ξεχρεώνει την οργανική (για τον 1 χρόνο απόσπασης, αν συνεχίσει να είναι υπεράριθμος για το 2ο χρόνο κλπ)