0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερώτηση-απορία: Αν παρουσιαστώ 23 Αυγούστου και ορκιστώ τι κάνω μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου; (Το σπίτι μου είναι 3,5 ώρες οδικώς από εκεί που παρουσιάζομαι!
Παράθεση από: nikolaos p. στις Αυγούστου 14, 2010, 10:47:49 pmΕρώτηση-απορία: Αν παρουσιαστώ 23 Αυγούστου και ορκιστώ τι κάνω μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου; (Το σπίτι μου είναι 3,5 ώρες οδικώς από εκεί που παρουσιάζομαι! Αν δεν ξεκινήσουν τα ΠΕΚ θα πρότεινα να ανέβεις Ορ/δα να βρεις σπίτι .Με μια επιφύλαξη μικρή μήπως και πας Διδ/χο αν και πολλοί πηγαινοέρχονται, είναι 15 λεπτά με αμάξι.Αν πάλι δεν θες, γυρνάς σπίτι σου, φτιάχνεις κάποιες κούτες με τα βασικά και ξαναέρχεσαι
magda δώσε οδηγίες στα παιδάκια πως να περνάν των ελεύθερο χρόνο τους
ερώτηση ιιΑν πάμε φέτος όπου διοριστήκαμε και κάτσουμε 1 χρόνο, μπορούμε να ζητήσουμε απόσπαση σε φορέα άλλου νομού στην αρχή του δεύτερου χρόνου ή πρέπει να περάσει η τριετία και τότε;
θεμα υγειας συγγενους και απόσταση φυσικά.σορρυ αλλά δεν είχα δει την ερώτηση...
θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις εξετασεις που πρεπει να κανουμε. γινονται σε οποιοδηποτε δημοσιο νοσοκομειο και μετα τις πηγαινουμε πχ . αχαρνων 96 που διαβασα καπου για θεωρηση; ας μου εξηγησει καποιος.