0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε/η Nad, κι εγω στη Ρόδο διορίστηκα φέτος και ξέρω από συναδέλφους εκεί πόσο απαιτητικοί είναι στη Διεύθυνση όσον αφορά το εν λόγω Πιστοποιητικό. Λοιπόν ,έκλεισα ραντεβού αύριο για το πιστοποιητικό στο Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη (κάνει τις σχετικές εξετάσεις ειδικά για το πιστοποιητικό από σήμερα και για δύο βδομάδες, μόνον αυτό), στο οποίο μου είπαν ότι χρειάζεται μόνον ακτινογραφία θώρακα και ουρολογικές εξετάσεις, παίρνω τα αποτελέσματα την Τετάρτη και την Πέμπτη παίρνω το Πιστοποιητικό από την Α/θμια Υγειονομική Επιτροπή.(Ελπίζω !). Τόσο απλά...
Παράθεση από: Sun στις Αυγούστου 16, 2010, 05:52:17 pmΦίλε/η Nad, κι εγω στη Ρόδο διορίστηκα φέτος και ξέρω από συναδέλφους εκεί πόσο απαιτητικοί είναι στη Διεύθυνση όσον αφορά το εν λόγω Πιστοποιητικό. Λοιπόν ,έκλεισα ραντεβού αύριο για το πιστοποιητικό στο Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη (κάνει τις σχετικές εξετάσεις ειδικά για το πιστοποιητικό από σήμερα και για δύο βδομάδες, μόνον αυτό), στο οποίο μου είπαν ότι χρειάζεται μόνον ακτινογραφία θώρακα και ουρολογικές εξετάσεις, παίρνω τα αποτελέσματα την Τετάρτη και την Πέμπτη παίρνω το Πιστοποιητικό από την Α/θμια Υγειονομική Επιτροπή.(Ελπίζω !). Τόσο απλά...Αν ήσουν εδώ δεν θα ήταν τόσο εύκολα, απλα είσαι τυχερός/ή...Εμένα μου είπαν να πάω για τις εξετάσεις και σε δύο βδομάδες θα έχει επιτροπή,άρα πρέπει να ξαναπάρω αεροπλάνο, αν μπορέσω να λείψω μεσοβδόμαδα βεβαίως από Ρόδονα περάσω επιτροπή και να ξαναγυρίσω στη Ρόδο Κι όχι μόνο αυτό, στο νοσοκομείο του διπλανού νομού που ρώτησαδεν ξέρουν καν πότε θα γίνει η επόμενη επιτροπή, οργάνωση!
Παράθεση από: nad στις Αυγούστου 16, 2010, 05:38:02 pmΚαι γω που πήρα στην Πρωτοβάθμια Δωδεκανήσου να ρωτήσω για το πιστοποιητικό μόνο που δε μ'έβρισε ο τύπος. Απαντούσε με το ζόρι και μου είπε με απότομο τρόπο οτι έπρεπε να τα έχω ήδη κάνει....λες και ήξερα εγώ οτι διορίζομαι σίγουρα...όοοοοτι να ναι όμως!Φίλε/η Nad, κι εγω στη Ρόδο διορίστηκα φέτος και ξέρω από συναδέλφους εκεί πόσο απαιτητικοί είναι στη Διεύθυνση όσον αφορά το εν λόγω Πιστοποιητικό. Λοιπόν ,έκλεισα ραντεβού αύριο για το πιστοποιητικό στο Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη (κάνει τις σχετικές εξετάσεις ειδικά για το πιστοποιητικό από σήμερα και για δύο βδομάδες, μόνον αυτό), στο οποίο μου είπαν ότι χρειάζεται μόνον ακτινογραφία θώρακα και ουρολογικές εξετάσεις, παίρνω τα αποτελέσματα την Τετάρτη και την Πέμπτη παίρνω το Πιστοποιητικό από την Α/θμια Υγειονομική Επιτροπή.(Ελπίζω !). Τόσο απλά...
Και γω που πήρα στην Πρωτοβάθμια Δωδεκανήσου να ρωτήσω για το πιστοποιητικό μόνο που δε μ'έβρισε ο τύπος. Απαντούσε με το ζόρι και μου είπε με απότομο τρόπο οτι έπρεπε να τα έχω ήδη κάνει....λες και ήξερα εγώ οτι διορίζομαι σίγουρα...όοοοοτι να ναι όμως!
Παράθεση από: Sun στις Αυγούστου 16, 2010, 05:52:17 pmΠαράθεση από: nad στις Αυγούστου 16, 2010, 05:38:02 pmΚαι γω που πήρα στην Πρωτοβάθμια Δωδεκανήσου να ρωτήσω για το πιστοποιητικό μόνο που δε μ'έβρισε ο τύπος. Απαντούσε με το ζόρι και μου είπε με απότομο τρόπο οτι έπρεπε να τα έχω ήδη κάνει....λες και ήξερα εγώ οτι διορίζομαι σίγουρα...όοοοοτι να ναι όμως!Φίλε/η Nad, κι εγω στη Ρόδο διορίστηκα φέτος και ξέρω από συναδέλφους εκεί πόσο απαιτητικοί είναι στη Διεύθυνση όσον αφορά το εν λόγω Πιστοποιητικό. Λοιπόν ,έκλεισα ραντεβού αύριο για το πιστοποιητικό στο Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη (κάνει τις σχετικές εξετάσεις ειδικά για το πιστοποιητικό από σήμερα και για δύο βδομάδες, μόνον αυτό), στο οποίο μου είπαν ότι χρειάζεται μόνον ακτινογραφία θώρακα και ουρολογικές εξετάσεις, παίρνω τα αποτελέσματα την Τετάρτη και την Πέμπτη παίρνω το Πιστοποιητικό από την Α/θμια Υγειονομική Επιτροπή.(Ελπίζω !). Τόσο απλά...Φίλε Sun, μήπως μπορείς να με διαφωτίσεις; Μένω Θεσσαλονίκη. Πρέπει να κλείσω ραντεβού για την α/θμια υγειονομική επιτροπή; Που βρίσκεται αυτή; Υπάρχει τηλέφωνο; Και γιατί πρέπει να περιμένεις μέχρι την Παρασκευή για να πάρεις το πιστοποιητικό; Ευχαριστώ κι ελπίζω να τα πούμε στη Ρόδο...
Από τη Δευτεροβάθμια παίρνουμε χαρτί της προυπηρεσίας?Εμένα μου είπαν να πάω εκείνα τα χαρτιά που μας δίνουν στο τέλος κάθε χρονιάς...