0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους!!Να ευχηθώ καλό διορισμό και καλή τοποθέτηση σε όλους μας!!!!! Εχω μια απορία και εάν κάποιος γνωρίζει, θα με βοηθούσε πάρα πολύ... Η κάθε περιφέρεια περιλαμβάνει και κάποιες περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες..Εάν οι δυσπρόσιτες αυτές περιοχές δεν έχουν βγεί ως δυσπρόσιτα κενά, τότε αποκλείονται από την περιφέρεια και εάν τη δηλώσεις μπορεί να διοριστείς μόνο σε "κανονικά σχολεία" και όχι σε δυσπρόσιτα της περιφέρειας (εφόσον δεν έχουν βγει ως δυσπρόσιτα κενά) ή όχι....??Χίλια συγγνώμη εάν σας μπέρδεψα....!!σίγουρα από Δευτέρα θα επικοινωνήσω και με το Υπουργείο για διευκρυνίσεις...
Παράθεση από: dz στις Ιουλίου 26, 2008, 11:26:11 amΚαλημέρα σε όλους!!Να ευχηθώ καλό διορισμό και καλή τοποθέτηση σε όλους μας!!!!! Εχω μια απορία και εάν κάποιος γνωρίζει, θα με βοηθούσε πάρα πολύ... Η κάθε περιφέρεια περιλαμβάνει και κάποιες περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες..Εάν οι δυσπρόσιτες αυτές περιοχές δεν έχουν βγεί ως δυσπρόσιτα κενά, τότε αποκλείονται από την περιφέρεια και εάν τη δηλώσεις μπορεί να διοριστείς μόνο σε "κανονικά σχολεία" και όχι σε δυσπρόσιτα της περιφέρειας (εφόσον δεν έχουν βγει ως δυσπρόσιτα κενά) ή όχι....??Χίλια συγγνώμη εάν σας μπέρδεψα....!!σίγουρα από Δευτέρα θα επικοινωνήσω και με το Υπουργείο για διευκρυνίσεις...Τουλάχιστον εγώ το κατάλαβα ως εξής: Έχει πχ η περιοχή Γ' Φλώρινας το δυσπρόσιτο γυμνάσιο Λεχόβου. Στην εγκύκλιο δίνεται η περιοχή αλλά όχι ονομαστικά το γυμνάσιο Λεχόβου στον πίνακα των δυσπρ.( εγώ βρήκα ότι η Γ' Φλώρινας έχει άλλα 4 σχολεία). Τότε θεωρώ ότι αν με στείλουν στη Γ' Φλώρινα θα πάω σε κάποιο από τα 4 σχολεία ΑΛΛΑ ΟΧΙ στο γυμνάσιο Λεχόβου. Διορθώστε με παρακαλώ αν κάνω λάθος, έχει σημασία
Παράθεση από: peri2005 στις Ιουλίου 25, 2008, 11:52:01 pmΠαράθεση από: giotamike στις Ιουλίου 25, 2008, 11:45:44 pmΠαράθεση από: xr15gr στις Ιουλίου 07, 2008, 01:22:54 pm1. Αν κάποιος δηλώσει ονομαστικά το δυσπρόσιτο (στην αίτηση διορισμού) και διοριστεί σε αυτό, κάθεται υποχρεωτικά 2 χρόνια. 2. Αν κάποιος βάλει 'ναι' στα δυσπρόσιτα (στην αίτηση διορισμού) χωρίς να έχει δηλώσει ονομαστικά δυσπρόσιτο και τοποθετηθεί σε δυσπρόσιτο, δεν είναι υποχρεωμένος σε 2ετία.3. Το 'αποδέχομαι τις λοιπές περιοχές διορισμού' δεν συνδέεται με τα δυσπρόσιτα. Υπάρχει ειδική επιλογή για τα δυσπρόσιτα. Γιατί δεν τα ρωτάς όλα αυτά σε μία
Παράθεση από: giotamike στις Ιουλίου 25, 2008, 11:45:44 pmΠαράθεση από: xr15gr στις Ιουλίου 07, 2008, 01:22:54 pm1. Αν κάποιος δηλώσει ονομαστικά το δυσπρόσιτο (στην αίτηση διορισμού) και διοριστεί σε αυτό, κάθεται υποχρεωτικά 2 χρόνια. 2. Αν κάποιος βάλει 'ναι' στα δυσπρόσιτα (στην αίτηση διορισμού) χωρίς να έχει δηλώσει ονομαστικά δυσπρόσιτο και τοποθετηθεί σε δυσπρόσιτο, δεν είναι υποχρεωμένος σε 2ετία.3. Το 'αποδέχομαι τις λοιπές περιοχές διορισμού' δεν συνδέεται με τα δυσπρόσιτα. Υπάρχει ειδική επιλογή για τα δυσπρόσιτα. Γιατί δεν τα ρωτάς όλα αυτά σε μία
Παράθεση από: xr15gr στις Ιουλίου 07, 2008, 01:22:54 pm1. Αν κάποιος δηλώσει ονομαστικά το δυσπρόσιτο (στην αίτηση διορισμού) και διοριστεί σε αυτό, κάθεται υποχρεωτικά 2 χρόνια. 2. Αν κάποιος βάλει 'ναι' στα δυσπρόσιτα (στην αίτηση διορισμού) χωρίς να έχει δηλώσει ονομαστικά δυσπρόσιτο και τοποθετηθεί σε δυσπρόσιτο, δεν είναι υποχρεωμένος σε 2ετία.3. Το 'αποδέχομαι τις λοιπές περιοχές διορισμού' δεν συνδέεται με τα δυσπρόσιτα. Υπάρχει ειδική επιλογή για τα δυσπρόσιτα. Γιατί δεν τα ρωτάς όλα αυτά σε μία
1. Αν κάποιος δηλώσει ονομαστικά το δυσπρόσιτο (στην αίτηση διορισμού) και διοριστεί σε αυτό, κάθεται υποχρεωτικά 2 χρόνια. 2. Αν κάποιος βάλει 'ναι' στα δυσπρόσιτα (στην αίτηση διορισμού) χωρίς να έχει δηλώσει ονομαστικά δυσπρόσιτο και τοποθετηθεί σε δυσπρόσιτο, δεν είναι υποχρεωμένος σε 2ετία.3. Το 'αποδέχομαι τις λοιπές περιοχές διορισμού' δεν συνδέεται με τα δυσπρόσιτα. Υπάρχει ειδική επιλογή για τα δυσπρόσιτα. Γιατί δεν τα ρωτάς όλα αυτά σε μία
Να δώσω ένα παράδειγμα: Η Δ Δωδεκανήσου είναι όλη δυσπρόσιτη. Πέρσι είχε δοθεί και η περιοχή και κάποια σχολεία ως δυσπρόσιτα. Άλλοι, δηλαδή, διορίστηκαν στο Γυμνάσιο Καστελόριζου με καθεστώς δυσπρόσιτου και άλλοι στο ίδιο σχολείο με κανονικό καθεστώς.
Στην εγκύκλιο για τη Δ/θμια λέει:ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν όλες τις περιοχές διορισμού καθώς και όλα τα δυσπρόσιτα σχολεία, με τη σειρά που επιθυμούν, σύμφωνα με τους συνημμένους πίνακες, εφόσον επιθυμούν να διοριστούν οπωσδήποτε. To ίδιο λέει και στην εγκύκλιο της Α/θμιας:ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν όλες τις περιοχές διορισμού καθώς και όλα τα δυσπρόσιτα σχολεία, με τη σειρά που επιθυμούν, σύμφωνα με τους συνημμένους πίνακες, προκειμένου να εξασφαλίσουν το διορισμό τους.Όπως καταλαβαίνεις βάζεις Ναι σε όλα διαφορετικά κινδυνεύεις να μην διοριστείς έτσι και δεν "πιάσεις" κάποια από τις επιλογές σου.
Στην προκήρυξη διορισμών αναφέρουν τις περιοχές διορισμών π.χ. Γ Άρτας. Εμείς από που θα μάθουμε σε ποια περιοχή της Γ Άρτας είναι το κενό? Γιατί στην ίδια περιοχή ποικίλουν και τα μόρια. Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να δίνει τις συγκεκριμένες περιοχές και σχολεία γιατί διαφορετικά δηλώνουμε στα τυφλά? Ένα σχολείο μπορεί να δίνει 4 μόρια και ένα άλλο 8.
Παράθεση από: mat στις Ιουλίου 27, 2008, 10:40:49 amΣτην εγκύκλιο για τη Δ/θμια λέει:ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν όλες τις περιοχές διορισμού καθώς και όλα τα δυσπρόσιτα σχολεία, με τη σειρά που επιθυμούν, σύμφωνα με τους συνημμένους πίνακες, εφόσον επιθυμούν να διοριστούν οπωσδήποτε. To ίδιο λέει και στην εγκύκλιο της Α/θμιας:ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν όλες τις περιοχές διορισμού καθώς και όλα τα δυσπρόσιτα σχολεία, με τη σειρά που επιθυμούν, σύμφωνα με τους συνημμένους πίνακες, προκειμένου να εξασφαλίσουν το διορισμό τους.Όπως καταλαβαίνεις βάζεις Ναι σε όλα διαφορετικά κινδυνεύεις να μην διοριστείς έτσι και δεν "πιάσεις" κάποια από τις επιλογές σου.Ματ, απο οτι καταλαβα εχεις καλη γνωση των πραγματων, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα πληρως στο μυαλο μου!Ανηκω στην κατηγορια 60% (ΑΣΕΠ), με μια σχετικα καλη θεση στην ομαδα αυτη. Αν δηλωσω ΝΑΙ σε ολα και με στειλουν σε δυσπτοσιτο, το οποιο ομως εγω δεν θα το εχω κατονομασει, θα ειμαι υποχρεωμενη να μεινω εκει για 2 χρονια; Ή θα μπορεσω στο τελος του πρωτου χρονου να ζητησω αποσπαση; Όποιος γνωριζει και μπορει ας μου απαντησει! Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως!Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!