*

Αποστολέας Θέμα: Επιμόρφωση ΤΠΕ  (Αναγνώστηκε 667195 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Berenice

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Επιμόρφωση ΤΠΕ
« Απάντηση #476 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 01:24:48 pm »
Όμως φέτος το καλοκαίρι είχε βγει μια ανακοίνωση ότι μπορούσες να δώσεις εξετάσεις για το α επίπεδο χωρίς να το έχεις παρακολουθήσει, ώστε να μπορέσεις στη συνέχεια να παρακολουθήσεις το β. Στην ιστιοσελίδα που αναφέρει η Ο2maria θα το βρεις και αυτό.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:33:59 »

Αποσυνδεδεμένος 02maria

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #477 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 02:55:42 pm »
Όμως φέτος το καλοκαίρι είχε βγει μια ανακοίνωση ότι μπορούσες να δώσεις εξετάσεις για το α επίπεδο χωρίς να το έχεις παρακολουθήσει, ώστε να μπορέσεις στη συνέχεια να παρακολουθήσεις το β. Στην ιστιοσελίδα που αναφέρει η Ο2maria θα το βρεις και αυτό.

sapore

• Επισκέπτης
« Απάντηση #478 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 02:24:04 pm »
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής.

Ο κάθε υποψήφιος με την είσοδό του στο σύστημα μπορεί να δεί αν και που επιλέχθηκε.

http://ifigeneia.cti.gr/mis/

Αποσυνδεδεμένος karousel

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #479 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 02:52:21 pm »
Εμείς που επιλεγήκαμε χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο ( να επικοινωνήσουμε με το κέντρο κλπ) ή απλά θα παρουσιαστούμε την πρώτη μέρα που αναφέρει το πρόγραμμα του σεμιναρίου;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:33:59 »

sapore

• Επισκέπτης
« Απάντηση #480 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:14:25 pm »
Εμείς που επιλεγήκαμε χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο ( να επικοινωνήσουμε με το κέντρο κλπ) ή απλά θα παρουσιαστούμε την πρώτη μέρα που αναφέρει το πρόγραμμα του σεμιναρίου;

Μπορείς να επικοινωνήσεις με το κέντρο πριν την έναρξη,
αλλά οποσδήποτε θα χρειαστεί την πρώτη βδομάδα να δώσεις βεβαίωση του διευθυντή του σχολείου σου ότι έχεις εκπαιδευτικό έργο.

Επίσης να προσέξουν όσοι δουν ότι οι αιτήσεις στα ΚΣΕ που κληρώθηκαν είναι πολύ λιγότερες από τις θέσεις του προγράμματος μήπως τελικά δεν συμπληρωθούν οι θέσεις με την επιλογή με σειρά προτεραιότητας (που γίνονται από τώρα).

Για αυτό το λόγο το σύστημα δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στην επιλογή με προτεραιότητα και σε αυτούς που κληρώθηκαν.

Αποσυνδεδεμένος koth

• Πλήρες μέλος
  • Στον ουρανό ή στη γη;
    • Προφίλ
« Απάντηση #481 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:22:19 pm »
.....Ταυτόχρονα ξεκινά η
...στη θάλασσα...

Αποσυνδεδεμένος georgetta

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #482 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:37:39 pm »
Συνάδελφοι, γειά σας. Εγώ κληρώθηκα σε ένα πρόγραμμα αλλά από τις 14 Σεπτεμβρίου πήρα τελικά άδεια ανατροφής. Γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν μπορώ να το παρακολουθήσω; Πως μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον υπεύθυνο και να μάθω. Νομίζω ότι το helpdesk δεν λειτουργεί τώρα αλλά μέχρι τις 15/9 αν διάβασα σωστά.

Ευχαριστώ!

sapore

• Επισκέπτης
« Απάντηση #483 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:48:49 pm »

Απ΄ότι καταλαβαίνω εμείς που κληρωθήκαμε δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι...σωστά;

....

Επίσης να προσέξουν όσοι δουν ότι οι αιτήσεις στα ΚΣΕ που κληρώθηκαν είναι πολύ λιγότερες από τις θέσεις του προγράμματος μήπως τελικά δεν συμπληρωθούν οι θέσεις με την επιλογή με σειρά προτεραιότητας (που γίνονται από τώρα).

Για αυτό το λόγο το σύστημα δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στην επιλογή με προτεραιότητα και σε αυτούς που κληρώθηκαν.

...μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτό; (δεν τα πιάνω μεσημεριάτικα .. ;D)

Δεν αφορά όλους,
αλλά πρόσεξα ότι υπάρχουν τμήματα με πχ 3 αιτήσεις ενώ προβλέπονται πχ 15 θέσεις.

Αν κάποιος κληρώθηκε σε τέτοιο τμήμα και δεν συμπληρωθούν οι θέσεις με την σειρά προτεραιότητας,
το τμήμα δεν θα γίνει.

Αν προσέξεις στο "Αίτηση Επιμορφούμενου Φάση
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:55:33 pm από sapore »

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #484 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:01:25 pm »
Συνάδελφοι, γειά σας. Εγώ κληρώθηκα σε ένα πρόγραμμα αλλά από τις 14 Σεπτεμβρίου πήρα τελικά άδεια ανατροφής. Γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν μπορώ να το παρακολουθήσω; Πως μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον υπεύθυνο και να μάθω. Νομίζω ότι το helpdesk δεν λειτουργεί τώρα αλλά μέχρι τις 15/9 αν διάβασα σωστά.

Ευχαριστώ!

Παρεπιπτόντως δεν βρίσκω δυνατότητα διαγραφής της αίτησής μου.  Γράφει επιτυχών στο πρόγραμμα... αλλά δεν δίνει δυνατότητα διαγραφής !

sapore

• Επισκέπτης
« Απάντηση #485 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:09:31 pm »

Ευχαριστώ!

Παρεπιπτόντως δεν βρίσκω δυνατότητα διαγραφής της αίτησής μου.  Γράφει επιτυχών στο πρόγραμμα... αλλά δεν δίνει δυνατότητα διαγραφής !

Δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής παρά μόνο τροποποίησης.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #486 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:12:35 pm »

Ευχαριστώ!

Ούτε τροποποίησης βρίσκω. Νομίζω γράφει η λίστα είναι άδεια. Πιθανόν να οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα που θα διορθωθεί. Εξάλλου στο εγχειρίδιο χρήσης πληροφοριακού συστήματος (MIS) για το

sapore

• Επισκέπτης
« Απάντηση #487 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:20:37 pm »

Ευχαριστώ!

Ούτε τροποποίησης βρίσκω. Νομίζω γράφει η λίστα είναι άδεια. Πιθανόν να οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα που θα διορθωθεί. Εξάλλου στο εγχειρίδιο χρήσης πληροφοριακού συστήματος (MIS) για το
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:27:40 pm από sapore »

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #488 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 05:42:36 pm »

Μπορείς να επικοινωνήσεις με το κέντρο πριν την έναρξη,
αλλά οποσδήποτε θα χρειαστεί την πρώτη βδομάδα να δώσεις βεβαίωση του διευθυντή του σχολείου σου ότι έχεις εκπαιδευτικό έργο.

Σόρυ για τη χαζή ίσως ερώτησή μου, αλλά τη βεβαίωση αυτή θα την πάρουμε από το κέντρο επιμόρφωσης;
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος koth

• Πλήρες μέλος
  • Στον ουρανό ή στη γη;
    • Προφίλ
« Απάντηση #489 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 06:52:31 pm »

....

Δεν αφορά όλους,
αλλά πρόσεξα ότι υπάρχουν τμήματα με πχ 3 αιτήσεις ενώ προβλέπονται πχ 15 θέσεις.

Αν κάποιος κληρώθηκε σε τέτοιο τμήμα και δεν συμπληρωθούν οι θέσεις με την σειρά προτεραιότητας,
το τμήμα δεν θα γίνει.

Αν προσέξεις στο "Αίτηση Επιμορφούμενου Φάση
...στη θάλασσα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182521
  • Σύνολο θεμάτων: 19472