0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όμως φέτος το καλοκαίρι είχε βγει μια ανακοίνωση ότι μπορούσες να δώσεις εξετάσεις για το α επίπεδο χωρίς να το έχεις παρακολουθήσει, ώστε να μπορέσεις στη συνέχεια να παρακολουθήσεις το β. Στην ιστιοσελίδα που αναφέρει η Ο2maria θα το βρεις και αυτό.
Εμείς που επιλεγήκαμε χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο ( να επικοινωνήσουμε με το κέντρο κλπ) ή απλά θα παρουσιαστούμε την πρώτη μέρα που αναφέρει το πρόγραμμα του σεμιναρίου;
Απ΄ότι καταλαβαίνω εμείς που κληρωθήκαμε δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι...σωστά;Παράθεση από: sapore στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:14:25 pm....Επίσης να προσέξουν όσοι δουν ότι οι αιτήσεις στα ΚΣΕ που κληρώθηκαν είναι πολύ λιγότερες από τις θέσεις του προγράμματος μήπως τελικά δεν συμπληρωθούν οι θέσεις με την επιλογή με σειρά προτεραιότητας (που γίνονται από τώρα).Για αυτό το λόγο το σύστημα δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στην επιλογή με προτεραιότητα και σε αυτούς που κληρώθηκαν....μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτό; (δεν τα πιάνω μεσημεριάτικα .. )
....Επίσης να προσέξουν όσοι δουν ότι οι αιτήσεις στα ΚΣΕ που κληρώθηκαν είναι πολύ λιγότερες από τις θέσεις του προγράμματος μήπως τελικά δεν συμπληρωθούν οι θέσεις με την επιλογή με σειρά προτεραιότητας (που γίνονται από τώρα).Για αυτό το λόγο το σύστημα δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στην επιλογή με προτεραιότητα και σε αυτούς που κληρώθηκαν.
Συνάδελφοι, γειά σας. Εγώ κληρώθηκα σε ένα πρόγραμμα αλλά από τις 14 Σεπτεμβρίου πήρα τελικά άδεια ανατροφής. Γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν μπορώ να το παρακολουθήσω; Πως μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον υπεύθυνο και να μάθω. Νομίζω ότι το helpdesk δεν λειτουργεί τώρα αλλά μέχρι τις 15/9 αν διάβασα σωστά.Ευχαριστώ!
Παράθεση από: georgetta στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:37:39 pmΣυνάδελφοι, γειά σας. Εγώ κληρώθηκα σε ένα πρόγραμμα αλλά από τις 14 Σεπτεμβρίου πήρα τελικά άδεια ανατροφής. Γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν μπορώ να το παρακολουθήσω; Πως μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον υπεύθυνο και να μάθω. Νομίζω ότι το helpdesk δεν λειτουργεί τώρα αλλά μέχρι τις 15/9 αν διάβασα σωστά.Ευχαριστώ!Παρεπιπτόντως δεν βρίσκω δυνατότητα διαγραφής της αίτησής μου. Γράφει επιτυχών στο πρόγραμμα... αλλά δεν δίνει δυνατότητα διαγραφής !
Παράθεση από: georgetta στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:01:25 pmΠαράθεση από: georgetta στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:37:39 pmΣυνάδελφοι, γειά σας. Εγώ κληρώθηκα σε ένα πρόγραμμα αλλά από τις 14 Σεπτεμβρίου πήρα τελικά άδεια ανατροφής. Γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν μπορώ να το παρακολουθήσω; Πως μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον υπεύθυνο και να μάθω. Νομίζω ότι το helpdesk δεν λειτουργεί τώρα αλλά μέχρι τις 15/9 αν διάβασα σωστά.Ευχαριστώ!Παρεπιπτόντως δεν βρίσκω δυνατότητα διαγραφής της αίτησής μου. Γράφει επιτυχών στο πρόγραμμα... αλλά δεν δίνει δυνατότητα διαγραφής !Δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής παρά μόνο τροποποίησης.
Παράθεση από: sapore στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:09:31 pmΠαράθεση από: georgetta στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:01:25 pmΠαράθεση από: georgetta στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:37:39 pmΣυνάδελφοι, γειά σας. Εγώ κληρώθηκα σε ένα πρόγραμμα αλλά από τις 14 Σεπτεμβρίου πήρα τελικά άδεια ανατροφής. Γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν μπορώ να το παρακολουθήσω; Πως μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον υπεύθυνο και να μάθω. Νομίζω ότι το helpdesk δεν λειτουργεί τώρα αλλά μέχρι τις 15/9 αν διάβασα σωστά.Ευχαριστώ!Παρεπιπτόντως δεν βρίσκω δυνατότητα διαγραφής της αίτησής μου. Γράφει επιτυχών στο πρόγραμμα... αλλά δεν δίνει δυνατότητα διαγραφής !Δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής παρά μόνο τροποποίησης.Ούτε τροποποίησης βρίσκω. Νομίζω γράφει η λίστα είναι άδεια. Πιθανόν να οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα που θα διορθωθεί. Εξάλλου στο εγχειρίδιο χρήσης πληροφοριακού συστήματος (MIS) για το
Παράθεση από: kirhris στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 02:52:21 pmΕμείς που επιλεγήκαμε χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο ( να επικοινωνήσουμε με το κέντρο κλπ) ή απλά θα παρουσιαστούμε την πρώτη μέρα που αναφέρει το πρόγραμμα του σεμιναρίου;Μπορείς να επικοινωνήσεις με το κέντρο πριν την έναρξη,αλλά οποσδήποτε θα χρειαστεί την πρώτη βδομάδα να δώσεις βεβαίωση του διευθυντή του σχολείου σου ότι έχεις εκπαιδευτικό έργο.
....Δεν αφορά όλους,αλλά πρόσεξα ότι υπάρχουν τμήματα με πχ 3 αιτήσεις ενώ προβλέπονται πχ 15 θέσεις.Αν κάποιος κληρώθηκε σε τέτοιο τμήμα και δεν συμπληρωθούν οι θέσεις με την σειρά προτεραιότητας,το τμήμα δεν θα γίνει.Αν προσέξεις στο "Αίτηση Επιμορφούμενου Φάση