0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ζητάνε όμως όπως είδα βεβαιώσεις προϋπηρεσίας από άλλους φορείς. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι σημαίνει αυτό?Θα προσκομίσουμε πχ βεβαιώσεις από τα φροντιστήρια που δουλεύαμε?
ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα σχετικά με το αφμ...αν προσκομίσουμε χαρτί από το ικα όπου αναγράφεται το αφμ είναι αρκετό ή χρειάζεται επίσημο χαρτί απο την εφορία??? μήπως γνωρίζει κανείς?
Φέτος πραγματικά δεν ξέρω πώς θα γίνει. Πάντως εμείς μετά την ορκωμοσία πήγαμε την ίδια μέρα σε σχολείο, στο οποίο και μείναμε αφου μετά ήρθε και η ειδοποίηση από το ΠΥΣΔΕ. Χαρτιά και λοιπά μας ζήτησαν πολυ μετά (αρχές- μεσα Οκτώβρη), αλλά και πάλι τα περισσότερα τα είχαμε δώσει την πρώτη ημέρα στη διευθυνση. Εγώ θυμάμαι με το χαρτί της ορκωμοσίας πήγα στον ΟΑΕΔ και έκανα διακοπή του ταμείου ανεργίας λόγω διορισμού. Τα χριστούγεννα όμως πήρα κανονικά το δώρο που αναλογούσε στον ΟΑΕΔ ως εκείνη την ημέρα. Μετα πάλι με το χαρτί ορκωμοσίας (το είχα επικυρώσει καμια δεκαριά φορές, γιατί βασικά αυτό χρειάζεται και όχι τοσο η άθεση), πήγα στο ΙΚΑ (της Λήμνου που ήμουν) και ζήτησα να διαγραφώ (αυτο το χαρτί το ζητάει ο εκκαθαριστής για τη μισθοδοσία σας).Πήρα επίσης και βεβαίωση ότι ήμουν παλιός ασφαλισμένος (όσοι έχουν βιβλιάριο πριν το 1993) γιατί δεν έχουν όλες τις κρατήσεις των νεοδιόριστων ,παρά μόνο λίγες. Αυτά τα ετοίμασα όλα μόνη μου πριν έρθει η ανάληψη από το ΠΥΣΔΕ. Χρειάζεται και αριθμός ασφαλισμένου στο δημόσιο για να τον καταθέσετε, ώστε να πληρωθείτε (όχι ο αριθμός μητρώου που έρχεται αργά στο σχολείο). Όταν τελειώσετε με το ΙΚΑ πρέπει να πάτε να βγάλετε βιβλιάριο υγείας (εμείς κάναμε τα χαρτιά στα ΚΕΠ). Ο αριθμός ασφαλισμένου έρχεται με φαξ στο σχολείο που είστε προσωρινά τοποθετημένοι μέσα στο Σεπτέμβρη .
Παράθεση από: amalli στις Αυγούστου 08, 2008, 10:42:36 pmήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα σχετικά με το αφμ...αν προσκομίσουμε χαρτί από το ικα όπου αναγράφεται το αφμ είναι αρκετό ή χρειάζεται επίσημο χαρτί απο την εφορία??? μήπως γνωρίζει κανείς? Η Α/θμια, η
Στη δευτεροβάθμια Έβρου μου είπαν ότι δέχονται το πιστοποιητικό υγείας που έβγαλε κανείς αν τυχόν ήταν αναπληρωτής,αρκεί να είναι το πρωτότυπο.Επίσης,θέλουν να καταθέσουμε βεβαιώσεις προυπηρεσίας κ ενσήμων από οποιονδήποτε φορέα (ΙΚΑ ,ΤΑΠ ΟΤΕ,κ.α)εργαζόμασταν προηγουμένως,καθώς προσμετρώνται στα συντάξιμα χρόνια
Καλησπέρα.Ξέρει κάποιος διεύθυνση Υγειονομικής Επιτροπής στο νομό Αττικής για κατάθεση των δικαιολογητικών;Ευχαριστώ.