0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδια αν ειναι κανεις των αγγλικων ελεηστε... :'(ξερετε πόσοι θα φυγουν από τον πινακα αναπληρωτων?
Παράθεση από: valia32 στις Ιουλίου 17, 2008, 06:16:31 pmΠαράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 17, 2008, 06:14:51 pmΕΡΩΤΗΣΗ: Στην βεβαίωση προυπηρεσίας είχα 396 ώρες σε ολοήμερο (δηλαδή με τους δικούς μου υπολογισμόυς 3,96 μόρια στον πίνακα).Στον πίνακα έχω 3,88 μόρια.Δηλαδή μου κόβουν 8 ώρες.Τι μπορεί να έιναι αυτό;Έχει τύχει και σε άλλον κάτι τέτοιο;Ευχαριστω.Εχουμε πανομοιότυπο πρόβλημα, μέχρι και ο αριθμός ωρών που μας "φάγανε" είναι ίδιος! Προσωπικά , όπως ανέφερα, θα κάνω ένσταση.Μήπως υπάρχει λόγος που μας φάγανε τις ώρες;
Παράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 17, 2008, 06:14:51 pmΕΡΩΤΗΣΗ: Στην βεβαίωση προυπηρεσίας είχα 396 ώρες σε ολοήμερο (δηλαδή με τους δικούς μου υπολογισμόυς 3,96 μόρια στον πίνακα).Στον πίνακα έχω 3,88 μόρια.Δηλαδή μου κόβουν 8 ώρες.Τι μπορεί να έιναι αυτό;Έχει τύχει και σε άλλον κάτι τέτοιο;Ευχαριστω.Εχουμε πανομοιότυπο πρόβλημα, μέχρι και ο αριθμός ωρών που μας "φάγανε" είναι ίδιος! Προσωπικά , όπως ανέφερα, θα κάνω ένσταση.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Στην βεβαίωση προυπηρεσίας είχα 396 ώρες σε ολοήμερο (δηλαδή με τους δικούς μου υπολογισμόυς 3,96 μόρια στον πίνακα).Στον πίνακα έχω 3,88 μόρια.Δηλαδή μου κόβουν 8 ώρες.Τι μπορεί να έιναι αυτό;Έχει τύχει και σε άλλον κάτι τέτοιο;Ευχαριστω.
Παράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 17, 2008, 06:18:55 pmΠαράθεση από: valia32 στις Ιουλίου 17, 2008, 06:16:31 pmΠαράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 17, 2008, 06:14:51 pmΕΡΩΤΗΣΗ: Στην βεβαίωση προυπηρεσίας είχα 396 ώρες σε ολοήμερο (δηλαδή με τους δικούς μου υπολογισμόυς 3,96 μόρια στον πίνακα).Στον πίνακα έχω 3,88 μόρια.Δηλαδή μου κόβουν 8 ώρες.Τι μπορεί να έιναι αυτό;Έχει τύχει και σε άλλον κάτι τέτοιο;Ευχαριστω.Εχουμε πανομοιότυπο πρόβλημα, μέχρι και ο αριθμός ωρών που μας "φάγανε" είναι ίδιος! Προσωπικά , όπως ανέφερα, θα κάνω ένσταση.Μήπως υπάρχει λόγος που μας φάγανε τις ώρες; Μάλλον έλυσα τον γρίφο...Τον οκτώβριο 2007 είχα 58 ώρες.Αυτές μάλλον κόψανε διότι ισχύει "μέχρι 50 ώρες στην Πρωτοβάθμια για κάθε μήνα"Θα κάνω και μια ερώτηση στη Πρωτοβάθμια αύριο να σιγουρευτώ.Ψάξτε το και έσεις λιγάκι να το διασταυρώσουμε.
παιδιά ξαναθέτω το ερωτημα για να με βοηθησετε ανα εχετε διαθεση. δουλευα στη δευτεροβαθμια 4 ωρες την εβδομαδα, και συνολικά έχω 1 μηνα και 9 μερες. Αλλα σε μόρια?
αν εισαι ωρομισθιος διαρεις τις μερες με το 25 και προσθετεις 1 απο τον 1 μηνα.το συνολο ειναι τα μορια, δηλαδη 1+μερεσ/25
Παράθεση από: shania στις Ιουλίου 17, 2008, 06:05:54 pmΠαράθεση από: hamilton στις Ιουλίου 17, 2008, 06:01:18 pmΜπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως είναι δυνατόν κάποιοι που ήταν κάτω από το 3500 σειρά να έχουν πάρει 9 μόρια χωρίς να είναι ειδική κατηγορία ούτε πολύτεκνοι;;;;;; (μιλάω για φιλολόγους ΠΕ2)Και μην μου πείτε ότι πήγαν όλοι σε δυσπρόσιτα και ωρομίσθιοι από την αρχή της χρονιας.....η μόνη αληθοφανής εξήγηση συνάδελφε,είναι τα άτομα αυτά να είναι τρίτεκνοι και να προσελήφθησαν αναπληρωτές ως τρίτεκνοι..Αλλιώς... Αν θέλεις τσέκαρε το ενδεχόμενο αυτό.Για να μην τρελαθούμε τελείως δηλαδή... Κοίτα αριστερά στην οθόνη σου στα "Δημοφιλοί Αρχεία" ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ" Ίσως να σε βοηθήσει.....
Παράθεση από: hamilton στις Ιουλίου 17, 2008, 06:01:18 pmΜπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως είναι δυνατόν κάποιοι που ήταν κάτω από το 3500 σειρά να έχουν πάρει 9 μόρια χωρίς να είναι ειδική κατηγορία ούτε πολύτεκνοι;;;;;; (μιλάω για φιλολόγους ΠΕ2)Και μην μου πείτε ότι πήγαν όλοι σε δυσπρόσιτα και ωρομίσθιοι από την αρχή της χρονιας.....η μόνη αληθοφανής εξήγηση συνάδελφε,είναι τα άτομα αυτά να είναι τρίτεκνοι και να προσελήφθησαν αναπληρωτές ως τρίτεκνοι..Αλλιώς... Αν θέλεις τσέκαρε το ενδεχόμενο αυτό.Για να μην τρελαθούμε τελείως δηλαδή...
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως είναι δυνατόν κάποιοι που ήταν κάτω από το 3500 σειρά να έχουν πάρει 9 μόρια χωρίς να είναι ειδική κατηγορία ούτε πολύτεκνοι;;;;;; (μιλάω για φιλολόγους ΠΕ2)Και μην μου πείτε ότι πήγαν όλοι σε δυσπρόσιτα και ωρομίσθιοι από την αρχή της χρονιας.....