0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια βοηθεια γιατι ειμαι καινουρια. η προυπηρεσια του ενα μηνα και 9 μερες π(ημουν ωρομίσθια) ποσα μορια είναι? (δεν ξερω να τα υπολογίζω, για να δω αν μου τα πέρασαν σωστά) σας ευχαριστώ.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως είναι δυνατόν κάποιοι που ήταν κάτω από το 3500 σειρά να έχουν πάρει 9 μόρια χωρίς να είναι ειδική κατηγορία ούτε πολύτεκνοι;;;;;; (μιλάω για φιλολόγους ΠΕ2)Και μην μου πείτε ότι πήγαν όλοι σε δυσπρόσιτα και ωρομίσθιοι από την αρχή της χρονιας.....
Παράθεση από: ΠΕ 34 στις Ιουλίου 17, 2008, 05:52:45 pmπαιδια βοηθεια γιατι ειμαι καινουρια. η προυπηρεσια του ενα μηνα και 9 μερες π(ημουν ωρομίσθια) ποσα μορια είναι? (δεν ξερω να τα υπολογίζω, για να δω αν μου τα πέρασαν σωστά) σας ευχαριστώ.Στην πρωτοβ/ια είσαι? Αν ναι, διαιρείς τις ώρες με το 100.Αν π.χ έχεις 325 ώρες διδασκαλίας τότε έχεις 3,25 μόρια.
Παράθεση από: hamilton στις Ιουλίου 17, 2008, 06:01:18 pmΜπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως είναι δυνατόν κάποιοι που ήταν κάτω από το 3500 σειρά να έχουν πάρει 9 μόρια χωρίς να είναι ειδική κατηγορία ούτε πολύτεκνοι;;;;;; (μιλάω για φιλολόγους ΠΕ2)Και μην μου πείτε ότι πήγαν όλοι σε δυσπρόσιτα και ωρομίσθιοι από την αρχή της χρονιας.....η μόνη αληθοφανής εξήγηση συνάδελφε,είναι τα άτομα αυτά να είναι τρίτεκνοι και να προσελήφθησαν αναπληρωτές ως τρίτεκνοι..Αλλιώς... Αν θέλεις τσέκαρε το ενδεχόμενο αυτό.Για να μην τρελαθούμε τελείως δηλαδή...
Παράθεση από: valia32 στις Ιουλίου 17, 2008, 05:51:44 pmΠαράθεση από: Nicole06 στις Ιουλίου 17, 2008, 05:48:51 pmΠαράθεση από: valia32 στις Ιουλίου 17, 2008, 05:25:07 pmΚαλησπέρα, εργάστηκα φέτος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως ωρομίσθια και η προϋπηρεσία που εμφανίζεται στους πίνακες είναι λιγότερη απ' ό,τι περίμενα. Είναι αλήθεια πως λαμβάνονται υπόψιν μόνο το πολύ 48 ώρες για κάθε μήνα?Πόσες ώρες δούλευες την εβδομάδα?12 ώρες...αλλά δεν έχουν όλοι οι μήνες ακριβώς 4 εβδομάδες για να ισχύει αυτή η λογική...Ανάλογα με τις εβδομάδες που έχει ένας μήνας υπολογίζεις. Μήν ξεχάσεις να υπολογίσεις τις αργίες.Ενας μήνας μπορείνα έχει 5 Δευτέρες και εσύ εκείνη την ημέρα να έχεις πάρει 4ωρο. αρα ο μήνας μπορεί να σου βγει 56 ώρες που ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!
Παράθεση από: Nicole06 στις Ιουλίου 17, 2008, 05:48:51 pmΠαράθεση από: valia32 στις Ιουλίου 17, 2008, 05:25:07 pmΚαλησπέρα, εργάστηκα φέτος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως ωρομίσθια και η προϋπηρεσία που εμφανίζεται στους πίνακες είναι λιγότερη απ' ό,τι περίμενα. Είναι αλήθεια πως λαμβάνονται υπόψιν μόνο το πολύ 48 ώρες για κάθε μήνα?Πόσες ώρες δούλευες την εβδομάδα?12 ώρες...αλλά δεν έχουν όλοι οι μήνες ακριβώς 4 εβδομάδες για να ισχύει αυτή η λογική...Ανάλογα με τις εβδομάδες που έχει ένας μήνας υπολογίζεις. Μήν ξεχάσεις να υπολογίσεις τις αργίες.Ενας μήνας μπορείνα έχει 5 Δευτέρες και εσύ εκείνη την ημέρα να έχεις πάρει 4ωρο. αρα ο μήνας μπορεί να σου βγει 56 ώρες που ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!
Παράθεση από: valia32 στις Ιουλίου 17, 2008, 05:25:07 pmΚαλησπέρα, εργάστηκα φέτος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως ωρομίσθια και η προϋπηρεσία που εμφανίζεται στους πίνακες είναι λιγότερη απ' ό,τι περίμενα. Είναι αλήθεια πως λαμβάνονται υπόψιν μόνο το πολύ 48 ώρες για κάθε μήνα?Πόσες ώρες δούλευες την εβδομάδα?
Καλησπέρα, εργάστηκα φέτος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως ωρομίσθια και η προϋπηρεσία που εμφανίζεται στους πίνακες είναι λιγότερη απ' ό,τι περίμενα. Είναι αλήθεια πως λαμβάνονται υπόψιν μόνο το πολύ 48 ώρες για κάθε μήνα?
ΕΡΩΤΗΣΗ: Στην βεβαίωση προυπηρεσίας είχα 396 ώρες σε ολοήμερο (δηλαδή με τους δικούς μου υπολογισμόυς 3,96 μόρια στον πίνακα).Στον πίνακα έχω 3,88 μόρια.Δηλαδή μου κόβουν 8 ώρες.Τι μπορεί να έιναι αυτό;Έχει τύχει και σε άλλον κάτι τέτοιο;Ευχαριστω.
Παράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 17, 2008, 06:14:51 pmΕΡΩΤΗΣΗ: Στην βεβαίωση προυπηρεσίας είχα 396 ώρες σε ολοήμερο (δηλαδή με τους δικούς μου υπολογισμόυς 3,96 μόρια στον πίνακα).Στον πίνακα έχω 3,88 μόρια.Δηλαδή μου κόβουν 8 ώρες.Τι μπορεί να έιναι αυτό;Έχει τύχει και σε άλλον κάτι τέτοιο;Ευχαριστω.Εχουμε πανομοιότυπο πρόβλημα, μέχρι και ο αριθμός ωρών που μας "φάγανε" είναι ίδιος! Προσωπικά , όπως ανέφερα, θα κάνω ένσταση.