0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το εντυπο για τις ενστασεις που βρισκεται? δεν βλεπω καν το πεδιο "άλλες επιλογές"
Το έντυπο για τις ενστάσεις δεν σου το δίνουν στη β΄βάθμια που έκανες την αίτηση σου;Νομίζω ότι από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν κάνουμε ένσταση εναντίον συγκεκριμένων περιπτώσεων ή αν το διατυπώνουμε διαφορετικά.
Παράθεση από: valia32 στις Ιουλίου 17, 2008, 06:33:39 pmΠαράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 17, 2008, 06:26:59 pmΠαράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 17, 2008, 06:18:55 pmΠαράθεση από: valia32 στις Ιουλίου 17, 2008, 06:16:31 pmΠαράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 17, 2008, 06:14:51 pmΕΡΩΤΗΣΗ: Στην βεβαίωση προυπηρεσίας είχα 396 ώρες σε ολοήμερο (δηλαδή με τους δικούς μου υπολογισμόυς 3,96 μόρια στον πίνακα).Στον πίνακα έχω 3,88 μόρια.Δηλαδή μου κόβουν 8 ώρες.Τι μπορεί να έιναι αυτό;Έχει τύχει και σε άλλον κάτι τέτοιο;Ευχαριστω.Εχουμε πανομοιότυπο πρόβλημα, μέχρι και ο αριθμός ωρών που μας "φάγανε" είναι ίδιος! Προσωπικά , όπως ανέφερα, θα κάνω ένσταση.Μήπως υπάρχει λόγος που μας φάγανε τις ώρες; Μάλλον έλυσα τον γρίφο...Τον οκτώβριο 2007 είχα 58 ώρες.Αυτές μάλλον κόψανε διότι ισχύει "μέχρι 50 ώρες στην Πρωτοβάθμια για κάθε μήνα"Θα κάνω και μια ερώτηση στη Πρωτοβάθμια αύριο να σιγουρευτώ.Ψάξτε το και έσεις λιγάκι να το διασταυρώσουμε.γιατί 50 ώρες; εμένα πάλι μου είπαν για 48 ώρες...κανένα δεν έχει λογική..Γιατί ισχύει δυστυχώς αυτο: "Το ωράριο απασχόλησης των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, που παρέχουν διδακτικό έργο με μία ή περισσότερες συμβάσεις στην ίδια βαθμίδα εκπαίδευσης, δεν μπορεί να υπερβαίνει το μισό του υποχρεωτικού ωραρίου του νεοδιόριστου εκπαιδευτικού του οικείου κλάδου και βαθμίδας εκπαίδευσης (ένδεκα (11) ώρες για τους κλάδους ΠΕ και ΤΕ01 ή δεκατέσσερις (14) ώρες για τον κλάδο ΔΕ01 της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και δώδεκα (12) ώρες για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση αντίστοιχα)."Αρα αφού στην Πρωτοβάθμια το 1 μόριο αντιστοιχεί σε 100 ώρες,τότε το μισό μόριο είναι οι 50 ώρες
Παράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 17, 2008, 06:26:59 pmΠαράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 17, 2008, 06:18:55 pmΠαράθεση από: valia32 στις Ιουλίου 17, 2008, 06:16:31 pmΠαράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 17, 2008, 06:14:51 pmΕΡΩΤΗΣΗ: Στην βεβαίωση προυπηρεσίας είχα 396 ώρες σε ολοήμερο (δηλαδή με τους δικούς μου υπολογισμόυς 3,96 μόρια στον πίνακα).Στον πίνακα έχω 3,88 μόρια.Δηλαδή μου κόβουν 8 ώρες.Τι μπορεί να έιναι αυτό;Έχει τύχει και σε άλλον κάτι τέτοιο;Ευχαριστω.Εχουμε πανομοιότυπο πρόβλημα, μέχρι και ο αριθμός ωρών που μας "φάγανε" είναι ίδιος! Προσωπικά , όπως ανέφερα, θα κάνω ένσταση.Μήπως υπάρχει λόγος που μας φάγανε τις ώρες; Μάλλον έλυσα τον γρίφο...Τον οκτώβριο 2007 είχα 58 ώρες.Αυτές μάλλον κόψανε διότι ισχύει "μέχρι 50 ώρες στην Πρωτοβάθμια για κάθε μήνα"Θα κάνω και μια ερώτηση στη Πρωτοβάθμια αύριο να σιγουρευτώ.Ψάξτε το και έσεις λιγάκι να το διασταυρώσουμε.γιατί 50 ώρες; εμένα πάλι μου είπαν για 48 ώρες...κανένα δεν έχει λογική..
Παράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 17, 2008, 06:18:55 pmΠαράθεση από: valia32 στις Ιουλίου 17, 2008, 06:16:31 pmΠαράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 17, 2008, 06:14:51 pmΕΡΩΤΗΣΗ: Στην βεβαίωση προυπηρεσίας είχα 396 ώρες σε ολοήμερο (δηλαδή με τους δικούς μου υπολογισμόυς 3,96 μόρια στον πίνακα).Στον πίνακα έχω 3,88 μόρια.Δηλαδή μου κόβουν 8 ώρες.Τι μπορεί να έιναι αυτό;Έχει τύχει και σε άλλον κάτι τέτοιο;Ευχαριστω.Εχουμε πανομοιότυπο πρόβλημα, μέχρι και ο αριθμός ωρών που μας "φάγανε" είναι ίδιος! Προσωπικά , όπως ανέφερα, θα κάνω ένσταση.Μήπως υπάρχει λόγος που μας φάγανε τις ώρες; Μάλλον έλυσα τον γρίφο...Τον οκτώβριο 2007 είχα 58 ώρες.Αυτές μάλλον κόψανε διότι ισχύει "μέχρι 50 ώρες στην Πρωτοβάθμια για κάθε μήνα"Θα κάνω και μια ερώτηση στη Πρωτοβάθμια αύριο να σιγουρευτώ.Ψάξτε το και έσεις λιγάκι να το διασταυρώσουμε.
Παράθεση από: valia32 στις Ιουλίου 17, 2008, 06:16:31 pmΠαράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 17, 2008, 06:14:51 pmΕΡΩΤΗΣΗ: Στην βεβαίωση προυπηρεσίας είχα 396 ώρες σε ολοήμερο (δηλαδή με τους δικούς μου υπολογισμόυς 3,96 μόρια στον πίνακα).Στον πίνακα έχω 3,88 μόρια.Δηλαδή μου κόβουν 8 ώρες.Τι μπορεί να έιναι αυτό;Έχει τύχει και σε άλλον κάτι τέτοιο;Ευχαριστω.Εχουμε πανομοιότυπο πρόβλημα, μέχρι και ο αριθμός ωρών που μας "φάγανε" είναι ίδιος! Προσωπικά , όπως ανέφερα, θα κάνω ένσταση.Μήπως υπάρχει λόγος που μας φάγανε τις ώρες;
Παράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 17, 2008, 06:14:51 pmΕΡΩΤΗΣΗ: Στην βεβαίωση προυπηρεσίας είχα 396 ώρες σε ολοήμερο (δηλαδή με τους δικούς μου υπολογισμόυς 3,96 μόρια στον πίνακα).Στον πίνακα έχω 3,88 μόρια.Δηλαδή μου κόβουν 8 ώρες.Τι μπορεί να έιναι αυτό;Έχει τύχει και σε άλλον κάτι τέτοιο;Ευχαριστω.Εχουμε πανομοιότυπο πρόβλημα, μέχρι και ο αριθμός ωρών που μας "φάγανε" είναι ίδιος! Προσωπικά , όπως ανέφερα, θα κάνω ένσταση.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Στην βεβαίωση προυπηρεσίας είχα 396 ώρες σε ολοήμερο (δηλαδή με τους δικούς μου υπολογισμόυς 3,96 μόρια στον πίνακα).Στον πίνακα έχω 3,88 μόρια.Δηλαδή μου κόβουν 8 ώρες.Τι μπορεί να έιναι αυτό;Έχει τύχει και σε άλλον κάτι τέτοιο;Ευχαριστω.
Παράθεση από: ΠΕ 34 στις Ιουλίου 17, 2008, 07:28:50 pmτο εντυπο για τις ενστασεις που βρισκεται? δεν βλεπω καν το πεδιο "άλλες επιλογές" Νομίζω ότι το έγγραφο του υπουργείου απευθύνεται στις Δ/νσεις και τα Γραφεία.Όσοι θέλουν να κάνουν ένσταση θα πάνε στο Γραφείο ή τη Δ/νση όπου έκαναν την αίτησή τους και εκεί θα τους κατευθύνουν.
Να ρωτησω: τι νοημα εχει ο Πίνακας Κατάταξης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , αφου οι διορισμοι γινονται απο τον Ενιαιο πινακα διορισμων?