0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
διότι δυστυχώς ο κλάδος μας είναι κορεσμένος και απο ότι ακούω εάν δεν φτάσω 40 δεν θα διοριστώ ...εαν από τις 700 θέσεις οι περισσότεροι είναι αναπληρωτές,ωρομίσθιοι,πολυτεκνοι κτλ .. μένουν ελαχιστες θέσεις που θα καλύψουν άριστοι των αρίστων και άνθρωποι με εμπειρία κ περισσότερες γνώσεις...
προφανως...απλα αν ειναι να απελπιστεις καλυτερα να μην το κανεις
Παράθεση από: Αγάπη στις Μαρτίου 24, 2008, 08:27:30 pmΣυγνώμη,αλλά τα παιδαγωγικά που παν και τα τελειώνουν όλοι με 8 και με 9 δε συγκρίνονται,σε βαθμό δυσκολίας με τις φιλολογίες,ειδικά τι κλασικό του ΑΠΘ.Ακόμη και εγώ τα ξέρω αυτά,γιατί έτυχε να έχω γνωστούς και στα 2 τμήματα και έχω δει τι μαθήματα κάνουν οι μεν και τι οι δε..........................................Πες τα βρε Αγάπη, πες τα! Δεν είναι υποτιμητικό ν'αναφέρεις ότι η ύλη του Παιδαγωγικού είναι πιο εύκολη από αυτή της Φιλολογίας. Αυτό είναι γεγονός! Υποτιμητικό είναι να αισθάνεσαι ανώτερος επειδή έβγαλες την πρώτη και διορίζεσαι χωρίς δυσκολία ή τη δεύτερη γιατί ξέρεις περισσότερα και να υποβιβάζεις τους άλλους. Προσωπικά έχω γνωστές από Παιδαγωγικό, διορισμένες πλέον εννοείται, οι οποίες είχαν ένα αδικαιολόγητο τουπέ. Έχεις που έχεις εσύ το ζόρι της ανεργίας, έχεις και τους άλλους που χωρίς στοιχειώδη διάκριση και ευγένεια στο χτυπάνε!!
Συγνώμη,αλλά τα παιδαγωγικά που παν και τα τελειώνουν όλοι με 8 και με 9 δε συγκρίνονται,σε βαθμό δυσκολίας με τις φιλολογίες,ειδικά τι κλασικό του ΑΠΘ.Ακόμη και εγώ τα ξέρω αυτά,γιατί έτυχε να έχω γνωστούς και στα 2 τμήματα και έχω δει τι μαθήματα κάνουν οι μεν και τι οι δε..........................................
Γνωστός μου,στα 23 την μια μέρα απολύθηκε και την άλλη πήγε διευθυντής σε μονοθέσιο.................................................