*

Αποστολέας Θέμα: Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;...  (Αναγνώστηκε 279264 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rachel

• Νέο μέλος
  • *
  • papachango
    • Προφίλ
Απ: Πώς πάνε τα <<κουράγια>> σας;;;...
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 24, 2008, 08:54:42 pm »
διότι δυστυχώς ο κλάδος μας είναι κορεσμένος και απο ότι ακούω εάν δεν φτάσω 40 δεν θα διοριστώ ...εαν από τις 700 θέσεις οι περισσότεροι είναι αναπληρωτές,ωρομίσθιοι,πολυτεκνοι κτλ .. μένουν ελαχιστες θέσεις   που θα καλύψουν άριστοι των αρίστων και άνθρωποι με εμπειρία κ περισσότερες γνώσεις...

Μην σκέφτεσαι τους άλλους, αν κάνεις σωστή προετοιμασία, θα περάσεις. Πριν δώσω στον προηγούμενο ΑΣΕΠ σκεφτόμουν ακριβώς όπως εσύ, αλλά, ευτυχώς, διαψεύστηκα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:23:32 »

Αποσυνδεδεμένος elbono

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕΟ2
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 24, 2008, 08:59:59 pm »
προφανως...απλα αν ειναι να απελπιστεις καλυτερα να μην το κανεις ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος Panayota

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Πε2 μάχης η εκπαίδευση ... τς τς!
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 24, 2008, 09:08:11 pm »
προφανως...απλα αν ειναι να απελπιστεις καλυτερα να μην το κανεις ;) ;)
Συμφωνώ απόλυτα.
...στη γάμπα μου να τρέμει μια ουρά...
 Αυτός ο Τούρκος Τούρκο θα με κάνει...

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 24, 2008, 09:15:28 pm »
Συγνώμη,αλλά τα παιδαγωγικά που παν και τα τελειώνουν όλοι με 8 και με 9 δε συγκρίνονται,σε βαθμό δυσκολίας με τις φιλολογίες,ειδικά τι κλασικό του ΑΠΘ.
Ακόμη και εγώ τα ξέρω αυτά,γιατί έτυχε να έχω γνωστούς και στα 2 τμήματα και έχω δει τι μαθήματα κάνουν οι μεν και τι οι δε..........................................

Πες τα βρε Αγάπη, πες τα! Δεν είναι υποτιμητικό ν'αναφέρεις ότι η ύλη του Παιδαγωγικού είναι πιο εύκολη από αυτή της Φιλολογίας. Αυτό είναι γεγονός! Υποτιμητικό είναι να αισθάνεσαι ανώτερος επειδή έβγαλες την πρώτη και διορίζεσαι χωρίς δυσκολία ή τη δεύτερη γιατί ξέρεις περισσότερα και να υποβιβάζεις τους άλλους. Προσωπικά έχω γνωστές από Παιδαγωγικό, διορισμένες πλέον εννοείται, οι οποίες είχαν ένα αδικαιολόγητο τουπέ. Έχεις που έχεις εσύ το ζόρι της ανεργίας, έχεις και τους άλλους που χωρίς στοιχειώδη διάκριση και ευγένεια στο χτυπάνε!!

Εγώ λέω τα πράγματα,όπως τα βλέπω και όπως τα νιώθω γενικότερα................
Κάποιες φορές γίνομαι κακιά,αλλά ξέρω να ζητάω και συγνώμη όταν αποδεικνύεται  ότι έκανα λάθος.

Το βασικό όμως είναι ότι δε μου αρέσει καθόλου,μα καθόλου όμως λέμε, να υποτιμάνε τη νοημοσύνη μου.
Εδώ ζω και συναστρέφομαι ανθρώπους και ξέρω τι γίνεται....................... >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:23:32 »

Αποσυνδεδεμένος kittoulini

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 24, 2008, 09:31:37 pm »
εγω θελω να πω σε αυτους που απογοητευονται , να εχουν θαρρος, εξαλλου οσοι πετυχαινουν στον ΑΣΕΠ και οσοι διοριζονται απο αυτον ειναι υπαρκτα προσωπα σαν και εμας, γιατι οχι, την αλλη φορα μπορει να ειμαστε εμεις στη θεση τους

Αποσυνδεδεμένος Panayota

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 24, 2008, 09:39:31 pm »
Απ'ότι κατάλαβα kittoulini από φίλες που έδωσαν αλλά και από εδώ, με την πρώτη να περάσεις είναι...θαύμα! Δεν ξέρω αν το βλέπω απαισιόδοξα αλλά τώρα που θα πάρω το βάπτισμα του πυρός κι εγώ, ελπίζω σε έναν καλό βαθμό, όχι σε διορισμό.

Αποσυνδεδεμένος kittoulini

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 24, 2008, 09:58:10 pm »
κοιτα, ναι ειναι δυσκολο με την πρωτη φορα, αλλα οχι και ακατορθωτο!αρκει εσυ να προετοιμαστεις οσο καλυτερα μπορεις.ακομα και αν δεν εισαι στους διοριστεους , μπορεις με τις μοναδες που θα συγκεντρωσεις να παρεις καποια μορια για τον πινακα αναπληρωτων -ωρομισθιων και να εχεις πιθανοτητες να σε καλεσουν.δεν πρεπει ομως να ξεκινας με αρνητικη ενεργεια και σκεψη!δεν ξερεις ποτε τι μπορει να γινει!εγω βασικα σου ευχομαι καλο κουραγιο, καλο διαβασμα, καλη επιτυχια!μακαρι να εισαι μεσα στους διοριστεους!

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 24, 2008, 10:04:11 pm »
selas , δεν νομίζω να φάνηκε οτι υποτιμούμε τους πρωτοβάθμιους όπως λες, αλλα ειναι κοινή παραδοχή όλων ότι η κλασική φιλολογία ειναι δυσκολώτερη από το παιδαγωγικό...επίσης συμφωνώ με εσένα panayota σχετικά με το τουπέ των δασκάλων που ανέφερες... από προσωπική εμπειρία έχω δει να μας υποτιμούν , να υπερηφανεύονται κτλ.. βέβαια δεν είναι όλοι οι άνθρωπο ίδιοι... ακόμα, πιστεύω οτι η αδικία δεν είναι μόνο εις βάρος των φιλολόγων αλλά και αποφοίτων άλλων καθηγητικών σχολών~ φυσικών,μαθηματικών ...κτλ..

(τέλος, γιατί οι δάσκαλοι αντεδρασαν όταν άρχισαν παίρνουν φιλολόγους στα δημότικα? όταν είσαι βολεμένος τι σε πειράζει να φάνε κι άλλοι ψωμί??) ???

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 24, 2008, 10:24:54 pm »
Τις ίδιες εμπειρίες έχω κ γω από απόφοιτους του παιδαγωγικού.Αλλά δε νομίζω ότι είναι κακία η παραδοχή ότι το παιδαγωγικό είναι ένα εύκολο τμήμα.
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μαρτίου 24, 2008, 10:51:16 pm »
Εμένα μου φαίνεται απόλυτα λογικό να την έχουν ψωνίσει κάποια παιδιά που μόλις ορκίστηκαν έλυσαν το πρόβλημα της ζωής τους........................
Δεν είναι και μικρό πράγμα στα 22 ,άντε βαριά -βαριά 23 για τα παληκαράκια που πήγαν και φαντάροι,να είσαι τακτοποιημένος.

Γνωστός μου,στα 23 την μια μέρα απολύθηκε και την άλλη πήγε διευθυντής σε μονοθέσιο.................................................

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος Panayota

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 24, 2008, 10:59:44 pm »

Γνωστός μου,στα 23 την μια μέρα απολύθηκε και την άλλη πήγε διευθυντής σε μονοθέσιο.................................................

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(............................................ :'(

Αποσυνδεδεμένος Panayota

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μαρτίου 24, 2008, 11:04:21 pm »
Ευχαριστώ πάρα πολύ Kittoulini!! :) :)
Και συ ομοίως! Απ'ότι κατάλαβα δεν είσαι διορισμένη, σωστά?
Η αλήθεια είναι ότι όσο διαβάζω εμπειρίες τόσο....προσγειώνομαι. Είχα βλέπεις την ευτυχία της άγνοιας. Έχεις δίκιο, όμως. Το παλεύουμε....κι ευχόμαστε για τα καλύτερα.....!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Μαρτίου 24, 2008, 11:11:06 pm »
Το θέμα έχει "ξεφύγει αλλά, δεν μπορώ, θα το πω!  ;D  :P (χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν)
Θεωρώ ότι είναι εντελώς άστοχο να συγκρίνονται τμήματα διαφορετικής κατεύθυνσης μεταξύ τους. Μπορεί να γίνεται σύγκριση (εύκολου-δύσκολου) φιλολογικού Αθηνών πχ με φιλολογικό Κρήτης, αλλά να συγκρίνεις δύο τμήματα εντελώς ανόμοια...πώς γίνεται να βγάλεις συμπέρασμα και να είσαι και απόλυτος?
 Και δυστυχώς το έχω ξανακούσει αυτό το "δε γινόμουν δάσκαλος-νηπιαγωγός να είμαι χα-χα-χα  χου-χου-χου μέσα στην τάξη" και (δυστυχώς) από απόφοιτους φιλοσοφικής πάλι... :-\ Όσο να το πεις...έναν σνομπισμό το δείχνει... ::) (δεν λέω ότι και τώρα αυτή ήταν η πρόθεσή σας, αλλά έτσι φαίνεται όταν το πρωτοδιαβάζει κάποιος και μπορεί πολύ εύκολα να παρερμηνευτεί...)

Τέλος παρενθέσεως που άνοιξε η selas (είμαστε εύθικτοι  ;D οι "πρωτοβάθμιοι" και όχι άδικα πιστεύω) και συνεχίστε το θέμα σας! ;)
Πολλά πολλά κουράγια εύχομαι ολόψυχα σε όλους!!!!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μαρτίου 24, 2008, 11:12:04 pm »
Δίκιο έχεις Aγάπη,αλλά είναι δύσκολο όταν παλεύεις έστω και για 2 ώρες πδσ να "ανεχτείς" υπεροπτικές συμπεριφορές.Δεν έχουν περάσει μήνες πάνω από ένα βιβλίο να περιμένουν έναν διορισμό που ίσως δεν έρθει,δεν έχουν τρέξει σε διευθυντές να τους ζητήσουν ώρες πδσ για ένα μόριο προυπηρεσίας το χρόνο,δε φοβούνται να κάνουν οικογένεια και παιδιά με το άγχος να μείνουν χωρίς δουλειά....
ΠΕ02

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182625
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144