0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι καταστασεις,απουσιες,τηλεφωνα κλπ. εγω ειμαι οπαδος της "ελευθερης αγωγης"με το ζορι μαθημα δε γινεται.
Στο εξωτερικό τα παιδιά πως αντέχουν να πηγαίνουν στα ολοήμερα;Για μένα πάντως καλύτερα να μένουν στα σχολεία λίγες ώρες παραπάνω παρά να τρέχουν όλη τη μέρα στα φροντιστήρια!Και μιλώντας για ολοήμερα κάνω λόγο για σωστά ολοήμερα που να παρέχουν διάφορες δραστηριότητες και το μάθημα του φροντιστηρίου να αντικατασταθεί από το σχολείο.
ενταξει..αυτο δεν ειναι λογικη..να δημιουργηθουν ολοημερα μονο για να διοριστουμε εμεις...
Μ' ένα παιδί 7 χρονών στην πρώτη δημοτικού να σε χρειάζεται συνέχεια είτε για τα διαβάσματα του(κάτι πρωτόγνωρο για αυτήν )είτε για παιχνίδια ,μια δουλεία πολύ κουραστική και ασχετη με το αντικείμενο μας και τα νεύρα σπασμένα καθώς στον προηγούμενο ασεπ ήμουν με 70.40 επιτυχούσα αλλά όχι διοριστέα(ούτε λόγος για αναπληρώτρια) πείτε μου πού να βρώ το κουράγιο να ξαναστρωθώ στο διάβασμα?
Αφού το 20% των αναπληρωτών είναι οι τρίτεκνοι, πολλοί χάνουν την προϋπηρεσία τους εξαιτίας τους!Αλλά αυτό το θέμα με τους τρίτεκνους το έχω θέσει εγώ ουκ ολίγες φορές... Ας μην επαναλαμβάνομαι, επομένως...