0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μεγαλο μπερδεμα.δλδ τελειωνεις 2 σχολες,εχει παιδαγωγικα μαθηματα κ τλκ δεν παιρνεις την καταρτιση!ουφ ελεος πια!!!μα τι θελουν τελοσπαντων!!
μέχρι και τον τελευταίο ΑΣΕΠ πάντως, ο κλάδος Ο.Οικονομίας είχε το μεγαλύτερο ποσοστό διορισμού από όλους τους κλάδους.(λίγο καλύτερα από τους δασκάλους!!!)Λίγοι το ήξεραν...
^ναι αλλά υπάρχει μόνο ένα τμημα σε όλη την Ελλάδα,στην Αθήναάρα οι απόφοιτοι δεν είναι πολλοίαν σκεφτείς μάλιστα οτι ελάχιστοι δηλώνουν την σχολή αυτή αν δεν είναι ψιλιασμένοι για το δημόσιο...
ΑΣΕΠ 2007ΠΕ 15αιτούντες 63συμμετέχοντες 56ποσοστό συμμετοχής 88,89προκηρυχθείσες θέσεις 48αναλογία θέσεων/συμμετεχόντων 1 στους 1,2(δάσκαλοι αναλογία 1 στους 1,3)
δεν ξέρω Tsampikaεγώ θα σου έλεγα ναι,να δώσεις κατατακτήριες(αν και είμαι υπέρ των παννελληνιων)και στο μισό να πέσουν οι θέσεις πάλι είναι μια καλή αναλογία σε σχέση με άλλους κλάδουςψαξτο λίγο
κοίτα εγώ είμαι κατά των κατατακτηρίωνέχω δώσει στο παρελθον και θεωρώ μεγάλη ******* να διαβάζεις σαν τρελός για 2 θέσεις όταν δίνουν 300 άτομαόμως για το τμήμα που θέλεις ίσως να είναι πιο έύκολοανάλογα τη ζήτηση..καλή μου υπάρχουν και οι πανελλήνιες-αν δεν πανε καλά οι κατατακτήριεςόπως και να'χει σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη για'σένα, επιλογή
Αγαπητα μελη του pde.Φοιτω στο οικονομικο πανεπιστημιο της Πατρας κ προσδοκω πως μεχρι κ τον οκτωβρη θα εχω παρει πτυχιο. σκεφτομαι πολυ σοβαρα να δωσω κατατακτηριες για το τμημα οικιακης οικονομιας στην Αθηνα.Πρωτον γιατι εχω ακουσει πως οσοι το τελειωνουν προσλαμβανονται αμεσως στην εκπαιδευση κ δευτερον γιατι θα μου δωσει το πιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρκειας που η σχολη μ δεν μ δινει.θα ηθελα οποιαδηποτε πληροφορια γνωριζεται γι'αυτο το θεμα..αξιζει τελικα να το κανω? ευχαριστω!
Παράθεση από: Tsampika στις Αυγούστου 20, 2010, 04:13:54 pmΑγαπητα μελη του pde.Φοιτω στο οικονομικο πανεπιστημιο της Πατρας κ προσδοκω πως μεχρι κ τον οκτωβρη θα εχω παρει πτυχιο. σκεφτομαι πολυ σοβαρα να δωσω κατατακτηριες για το τμημα οικιακης οικονομιας στην Αθηνα.Πρωτον γιατι εχω ακουσει πως οσοι το τελειωνουν προσλαμβανονται αμεσως στην εκπαιδευση κ δευτερον γιατι θα μου δωσει το πιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρκειας που η σχολη μ δεν μ δινει.θα ηθελα οποιαδηποτε πληροφορια γνωριζεται γι'αυτο το θεμα..αξιζει τελικα να το κανω? ευχαριστω!Πριν από 2 χρόνια το υπουργείο έκανε το εξής τραγικό: αναγνώρισε στους νομικάριους και στους κοινωνιολόγους να κάνουν ως δεύτερη ανάθεση Οικιακή Οικονομία. Δυστυχώς, το αντίστοιχο δεν έγινε και για τους ΠΕ15. Αυτό οδήγησε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα σε πτώση των διορισμών. Κάτι το μνημόνιο, κάτι και αυτό, από 45 με 50 διορισμούς (περίπου) το χρόνο, φτάσαμε φέτος στους 13. Σήμερα είχα πάει στη σχολή να δώσω κάποια μαθήματα και είδα γνωστούς που έχουν τελειώσει και δεν τους πήραν αναπληρωτές. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται, γιατί από πέρυσι έχω διοριστεί με την πρώτη ειδικότητα (ΠΕ02) και έτσι δεν ασχολούμαι και πολύ, αλλά πρόσεξε πολύ το επόμενο βήμα σου. Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα και ούτε μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει σε τόσο ρευστές καταστάσεις, δυστυχώς. Πάντως, ψάξε τα καλύτερα τα πράγματα.