0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους . Είμαι στην ηλικία των 32 χρονών και θα ήθελα να σπουδάσω μετά απο χρόνια. Θελω να σας ρωτήσω τι είναι προτιμότερο να διαλέξω την μέθοδο των πανελληνιών εξετάσεων η την φοίτηση στο Ε.Α.Π ? Ειμαι ήδη κάτοχος πτυχίου εξωτερικού αλλά θέλω να σπουδάσω και σε ένα απο τα ΑΕΙ της Ελλάδας με κύριο κριτήριο την απόκτηση γνώσεων!
Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα απλά αναρωτιέμαι αν ειναι χάσιμο χρόνου η φοίτηση στο ΕΑΠ οσον αφορά την παροχη γνώσεων ενώ σε ενα συμβατικό ΑΕΙ η απηχηση του πτυχίου ειναι καλύτερη?
Το πάθος μου είναι το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και αυτό ήθελα να ακολουθήσω απο μικρός! Στο ΕΑΠ το μόνο τμήμα που με ενδιαφέρει αίναι αυτό των φυσικών επιστημών ( Τελείως ασχετο το ένα τμήμα με το άλλο). Άραγε είναι καλύτερο να σπουδάσω αυτο που μου άρεσε απο μικρός η να επιλέξω το ΕΑΠ μονο και μονο με κριτήριο την ευκολία που σου δίνει λόγω της εξ'αποστάσεως μάθησης?
Σας ευχαριστώ όλους απλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό να παρακολουθεί κάποιος ενα συμβατικό ΑΕΙ ενώ δουλεύει, ενω μάλλον το ΕΑΠ δου δίνει το δικαίωμα να σπουδάσεις χωρις το άγχος της παρακολούθησης των μαθημάτων!