0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελπίζω να τελειώσει σύντομα η αγωνία μας.Πάντως αν δώσουμε Δεκέμβριο θα κάνω ένα ωραιότατο πασάλειμμα,θα κάνω και επιλογές στην ύλη και ο θεός να βάλει το χέρι του!Καλό κουράγιο να έχουμε και καλή δύναμη.Θα μας χρειαστεί σίγουρα.
Παράθεση από: ariadni στις Νοεμβρίου 16, 2008, 08:32:31 pmΑν οι πρώτοι εξεταατούν τον Δεκέμβρη και οι υπόλοιποι τον Ιανουάριο δεν διαγωνιζόμαστε επί ίσοις όροις αφού οι άλλοι θα έχουν 1 μήνα περ΄που περισσότερο καιρό για διάβασμα και θα ΄ξέρουν την ημερομηνία 2 μηνες πιο μπροστά ενώ η προκήρυξή τους βγήκε την ίδια ημερομηνίαγιατι ειναι δικαιο να ξερεις οτι θα δωσεις το πρωτο διμηνο του 2009 οποτε συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πριν απο το φεβρουαριο λες οτι αποκλειεται να δωσουμε ξαφνικα να σου λενε οτι δινεις 20 δεκεμβρη? πραγματικα εχω νευριασει πολυ με την ολη κατασταση. νομιζω οτι πρεπει να στειλουμε επιστολη κ να απαιτησουμε να γινει μεσα στο 2009. ειναι κοροιδιαΚαι εγώ είμαι υπέρ της επιστολής.Να συννενοηυούμε να τη γράψει κάποιος και να την υπογράψουμε ηλεκτρονικά.και να αφορά όχι μόνο στην ημερομηνία αλλά και στην μείωση των θέσεων.Σήμερα είχα δύσκολη μέρα με όλη αυτή την ανακατωσούρα.Ουφ...
Αν οι πρώτοι εξεταατούν τον Δεκέμβρη και οι υπόλοιποι τον Ιανουάριο δεν διαγωνιζόμαστε επί ίσοις όροις αφού οι άλλοι θα έχουν 1 μήνα περ΄που περισσότερο καιρό για διάβασμα και θα ΄ξέρουν την ημερομηνία 2 μηνες πιο μπροστά ενώ η προκήρυξή τους βγήκε την ίδια ημερομηνία
Τώρα μόλις άκουσα διαφήμιση για το Έθνος που έλεγε ότι θα έχουν στο ένθετο την Τρίτη πότε θα διαγωνιστούν οι εκπαιδευτικοί. Οπότε μάλλον είναι σίγουρο