0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν παράγουν τα γραφεία, ούτε τα σχολεία καταστάσεις μισθοδοσίας μονίμων, αλλά οι υπηρεσίες μηχανογράφησης των Δ/νσεων Δ.Ε.
Τυπικά από τον Σεπτέμβριο 2010 εκκαθαριστής είναι ο Προϊστάμενος του Γραφείου στο οποίο ανήκει το σχολείο σου (ή ο Διευθυντής Εκπαίδευσης).Πολύ πιθανό από 1/1/2011 να έχει αλλάξει το λογισμικό υπολογισμού μισθοδοσίας και να σου δίνει αυτό το αποτέλεσμα. Δηλαδή να έχει περάσει η "δουλειά" από το σχολείο στο Γραφείο.Πάντως είναι εύκολο να υπολογίσεις ποιο είναι το ποσό του φόρου που πρέπει να παρακρατείται διαβάζοντας τις σχετικές εγκυκλίους του Υπ. Οικονομικών.
Πιθανότατα κάποια χαζομάρα θα έχει κάνει η μηχανογράφηση της υπηρεσίας σου, γιατί το ποσό είναι μεγάλο. Μήπως δεν σου βάλανε εκ παραδρομής το κίνητρο απόδοσης; Να πάρεις εκεί τηλ. να ρωτήσεις. Δεν παράγουν τα γραφεία, ούτε τα σχολεία καταστάσεις μισθοδοσίας μονίμων, αλλά οι υπηρεσίες μηχανογράφησης των Δ/νσεων Δ.Ε. Κι εγώ από μετάθεση είμαι και πληρώθηκα κανονικά το πρώτο 15/ήμερο του Ιανουαρίου.
Παράθεση από: mabos στις Ιανουαρίου 07, 2011, 01:54:47 pmΠιθανότατα κάποια χαζομάρα θα έχει κάνει η μηχανογράφηση της υπηρεσίας σου, γιατί το ποσό είναι μεγάλο. Μήπως δεν σου βάλανε εκ παραδρομής το κίνητρο απόδοσης; Να πάρεις εκεί τηλ. να ρωτήσεις. Δεν παράγουν τα γραφεία, ούτε τα σχολεία καταστάσεις μισθοδοσίας μονίμων, αλλά οι υπηρεσίες μηχανογράφησης των Δ/νσεων Δ.Ε. Κι εγώ από μετάθεση είμαι και πληρώθηκα κανονικά το πρώτο 15/ήμερο του Ιανουαρίου.Τις καταστάσεις μισθοδοσίας τις εκδίδουν τα γραφεία οπότε συνάδελφε efkola θα μπορούσες από το πρωί με ένα τηλέφωνο να συνεννοηθείς με το γραφείο και να μην περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα.
Παράθεση από: jak13 στις Ιανουαρίου 07, 2011, 06:04:39 pmΠαράθεση από: mabos στις Ιανουαρίου 07, 2011, 01:54:47 pmΠιθανότατα κάποια χαζομάρα θα έχει κάνει η μηχανογράφηση της υπηρεσίας σου, γιατί το ποσό είναι μεγάλο. Μήπως δεν σου βάλανε εκ παραδρομής το κίνητρο απόδοσης; Να πάρεις εκεί τηλ. να ρωτήσεις. Δεν παράγουν τα γραφεία, ούτε τα σχολεία καταστάσεις μισθοδοσίας μονίμων, αλλά οι υπηρεσίες μηχανογράφησης των Δ/νσεων Δ.Ε. Κι εγώ από μετάθεση είμαι και πληρώθηκα κανονικά το πρώτο 15/ήμερο του Ιανουαρίου.Τις καταστάσεις μισθοδοσίας τις εκδίδουν τα γραφεία οπότε συνάδελφε efkola θα μπορούσες από το πρωί με ένα τηλέφωνο να συνεννοηθείς με το γραφείο και να μην περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα.Σωστά!!!
Καλημέρα σε όλους!Έχω ένα πρόβλημα που σήμερα εντόπισα κ θα ήθελα τα φώτα σας.Διορίστηκα μόνιμος πριν 1,5 χρόνο κ πληρωνόμουν αρχικά από το σχολείο που είχα τοποθετηθεί,όντας στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ.Το καλοκαίρι όμως πήρα οργανική σε άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής(στο οποίο δεν υπηρετώ τώρα γιατί έχω πάρει απόσπαση)κ από 1/1/2011 πληρώνομαι πια από αυτό,δηλ.το σχολείο της οργανικής μου.Το ποσό που μου πιστωνόταν μέχρι κ τις 30/12(δηλ. από το παλιό σχολείο που μας πλήρωνε στην τράπεζα Πειραιώς)είναι 587 ευρώ το 15ήμερο αλλά δυστυχώς σήμερα που πήγα στην Εθνική τράπεζα για να δω τι μου έχουν βάλει από το νέο σχολείο,το ποσό της πρώτης πληρωμής είναι 537 ευρώ!Δυστυχώς δεν έχω το κινητό του εκκαθαριστή,συνεπώς θα πρέπει να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα αλλά δυσκολεύομαι να κατανοήσω το λόγο αυτής της μείωσης.Να σημειώσω ότι έχω Μ.Κ.16,δεν είμαι παντρεμένος,δεν έχω μεταπτυχιακό κ ότι κανένα από τα τρία σχολεία που ανέφερα δεν είναι δυσπρόσιτο.Πάει πουθενά το μυαλό σας;;
Ε, ζήτα μια βεβαίωση μηνιαίων αποδοχών και κοίτα αν είναι σωστά όλα τα ποσά σε αυτή.