0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kinegiros στις Νοεμβρίου 23, 2010, 09:15:37 amΚόψιμο δεν θα περάσει. Το ξέρουν. ναι το ξερουν...ειμαστε κλαδος που σαρωνει στις απεργιες και στις πορειες...που οι συνδικαλιστες γ....νε και δερνουν..που στεκονται ολοι σουζα μπροστα τους...που η κυβερνητικη παραταξη πατωνει στις εκλογες τους...που δεν υπαρχει καθολου διχονοια και ολοι μαζι σαν μια γροθια στεκονται βραχος απεναντι στις κυβερνητικες μεταρρυθμισεις που τους αφορουν..ρε που ζειτε ; ας σοβαρευτουμε και ας δουμε καταφατσα την πραγματικοτητα ....εδω δεν φοβηθηκαν τους φορτηγατζηδες και τους αλλαξαν τα φωτα...στους δασκαλακους θα κολλησουν ;
Κόψιμο δεν θα περάσει. Το ξέρουν.
Παράθεση από: papia στις Νοεμβρίου 22, 2010, 06:23:23 pmΑυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι το εξωδιδακτικής θα σταματήσει να δίνεται σαν επίδομα, αλλά θα ενσωματωθεί μαζί με το επίδομα παραμεθωρίου (όσοι το δικαιούνται) στο μισθό.Αφού χθες ανακοινώθηκε πως κόβεται το επίδομα εξωδιδακτικής, από που κατάλαβες πως θα ενσωματωθεί σε άλλο επίδομα. Έχεις κάποιο link, το άκουσες σε κάποιο κανάλι;
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι το εξωδιδακτικής θα σταματήσει να δίνεται σαν επίδομα, αλλά θα ενσωματωθεί μαζί με το επίδομα παραμεθωρίου (όσοι το δικαιούνται) στο μισθό.
ε εντάξει.. έχεις δίκιο.... αφού αλλάξαν τα φώτα στους φορτηγατζήδες.... δεν έχουμε ελπίδα.... πάω να κουρνιάσω σε μια γωνία να παίξω με τους διαβήτες μου...
Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι είναι άλλο ένα επεισόδιο της πολιτικής των διαρροών;Και η κυβέρνηση θα μας λέει: "Τι να κάνουμε, θέλετε να χρεοκοπήσουμε;" (μεγάλη απάτη αυτό, στάση πληρωμών θα γινόταν και δε θα πληρώνονταν οι δανειστές γιατί δε θα έφταναν τα λεφτά, τα υπόλοιπα έσοδα του κράτους φτάνουν για μισθούς και συντάξεις)Κι εμείς θα ξεβρακωνόμαστε και στο τέλος δε θα έχει μείνει τίποτα...
Για να κηρύξεις χρεωκοπία και να κάνεις στάση πληρωμών πρέπει να έχεις ισοσκελισμένο προϋπολογισμό!...ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΑΣ ΔΙΑ
- Μειώσεις στους μισθούς των υπαλλήλων του ευρύτερου δημόσιου τομέα θα γίνουν μετά τις 1/1/2012.- Από 1/1/2011 οι νέοι δημόσιοι υπάλληλοι που θα προσλαμβάνονται θα «παίρνουν» τον βασικό, όπως στον ιδιωτικό τομέα 760 ΕΥΡΩ.Η Μπακογιάννη πρότεινει ότι όσοι θα διορίζονται να μην είναι μόνιμοι.
Παράθεση από: CynnemAprod στις Νοεμβρίου 25, 2010, 10:05:26 pm- Μειώσεις στους μισθούς των υπαλλήλων του ευρύτερου δημόσιου τομέα θα γίνουν μετά τις 1/1/2012.- Από 1/1/2011 οι νέοι δημόσιοι υπάλληλοι που θα προσλαμβάνονται θα «παίρνουν» τον βασικό, όπως στον ιδιωτικό τομέα 760 ΕΥΡΩ.Η Μπακογιάννη πρότεινει ότι όσοι θα διορίζονται να μην είναι μόνιμοι.Να τα να τα ....Καλως τα δεχτηκαμε..