0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
-35% εως το 2015.χμ...για να σκεφτώ...2011-2015 αν καποιος παιρνει σημερα 1200-1500 ευρωπουλακιαμειον 35%....= οι μαθηματικοι ας κανουν τις πραξεις....... και να μας στειλουν τον λογαριασμό
Συνάδελφε akoufou ξέχασες και τον κεφαλικό φόρο του σουλτάνου (!) που στο παράδειγμα που αναφέρεις είναι 200 ευρώ και, αν είναι άτυχος ο ενδιαφερόμενος και έχει εισόδημα 20001
Απλά ήθελα να θίξω το 35% που ακούστηκε το οποίο είναι εντελώς ουρανοκατέβατο.
Παράθεση από: akoufou στις Ιουλίου 07, 2011, 05:02:26 pm Απλά ήθελα να θίξω το 35% που ακούστηκε το οποίο είναι εντελώς ουρανοκατέβατο. εγραψα -35% εως το 2015 μπορεις να το(βαφτισεις) οπως νομιζεις ....μεγαλο παιδι είσαι ....μπορεις να το φιλτραρεις και να κρατησεις οτι νομίζεις. υπομονη μεχρι το 2015 και αφου κανεις τοτε τις πραξεις σου......τα ξαναλεμε εγώ θεου θελοντος εδω θα ειμαι
Παραθέτω παραπομπή στο ίδιο άρθρο αλλα από το newsit που είναι λίγο αναλυτικότεροhttp://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=87251&catid=13 Στον πίνακα που δημοσιεύει γίνεται αναφορά και σε ένα ειδικό επίδομα υπουργειου παιδείας 85 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στο επίδομα διδακτικής προετοιμασίας που παίρνουμε! άρα άλλα 42,5 ευρώ απώλεια, δλ. σύνολο περ. 180 ευρώ;;;;;; είναι δυνατόν;;;;;;; μήπως τα υπολογίζω εγώ λάθος; ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος!το τελευταίο που μας έχει μείνει ακέραιο είναι το εξωδιδακτικής απασχόλησης 288 ευρώ, ελπίζω να μην πειραχτεί κι αυτό!