0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: efkola στις Ιουλίου 27, 2010, 08:39:48 amΚαλημέρα σε όλες/ους!Πήρα τηλ στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας που αποσπάστηκα κ μου είπαν ότι δε χρειάζεται να παρουσιαστούμε τώρα αλλά μετά τις 25-8 όταν θα βγουν κ τα κενά.Σε όλες τις Διευθύνσεις ισχύει αυτό;Ρωτάω γιατί είχα την εντύπωση ότι θα χρειαζόταν να παρουσιαστούμε έστω για τα γραφειοκρατικά τώρα που ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις.Κ κάτι ακόμα στο οποίο άκρη δεν μπορώ να βρω γιατί ακόμα κ συνάδελφοι που εργάζονται σε γραφεία δεν έχουν σαφή εικόνα με τα νέα δεδομένα:Διορίστηκα πριν από 11 μήνες κ φέτος όντας στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ υπηρέτησα σε ένα σχολείο της περιοχής μου.Πριν από 2 μήνες περίπου,πήρα οργανική για ένα άλλο σχολείο της περιοχής μου όπου κ θα υπηρετούσα το 2010-11,αν δεν έπαιρνα απόσπαση χθες!Η ερώτηση είναι η εξής:την υπηρέτηση αυτής της οργανικής τη χρωστάω κ αν ναι για 1 ή για 2 χρόνια;Ο βασικότερος λόγος που ρωτάω είναι γιατί θέλω να πάρω μετάθεση κ δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα να κάνω αίτηση μετάθεσης την άνοιξη που μας έρχεται...Εχεις κατοχυρωσει δικαιωμα μεταθεσης, εχοντας υπηρετησει 1 ετος στην περιοχη διορισμου σου με προσωρινη τοποθετηση και ως εκ τουτου, δεν χρειαζεται να υπηρετησεις στη νεα σου οργανικη. Οι αιτησεις μεταθεσης υποβαλλονται τον Νοεμβριο.Οι νεες ρυθμισεις για την υποχρεωτικη διετη υπηρετηση αφορουν "οργανική θέση στην οποία θα μετατεθούν εκπαιδευτικοί, ύστερα από αίτησή τους, κατά το διαδικασία υποβολής των αιτήσεων το σχολικό έτος 2010-2011 δηλαδή αφορούν στις μεταθέσεις του σχολικού έτους 2011-2012."Πηγή: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=6132
Καλημέρα σε όλες/ους!Πήρα τηλ στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας που αποσπάστηκα κ μου είπαν ότι δε χρειάζεται να παρουσιαστούμε τώρα αλλά μετά τις 25-8 όταν θα βγουν κ τα κενά.Σε όλες τις Διευθύνσεις ισχύει αυτό;Ρωτάω γιατί είχα την εντύπωση ότι θα χρειαζόταν να παρουσιαστούμε έστω για τα γραφειοκρατικά τώρα που ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις.Κ κάτι ακόμα στο οποίο άκρη δεν μπορώ να βρω γιατί ακόμα κ συνάδελφοι που εργάζονται σε γραφεία δεν έχουν σαφή εικόνα με τα νέα δεδομένα:Διορίστηκα πριν από 11 μήνες κ φέτος όντας στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ υπηρέτησα σε ένα σχολείο της περιοχής μου.Πριν από 2 μήνες περίπου,πήρα οργανική για ένα άλλο σχολείο της περιοχής μου όπου κ θα υπηρετούσα το 2010-11,αν δεν έπαιρνα απόσπαση χθες!Η ερώτηση είναι η εξής:την υπηρέτηση αυτής της οργανικής τη χρωστάω κ αν ναι για 1 ή για 2 χρόνια;Ο βασικότερος λόγος που ρωτάω είναι γιατί θέλω να πάρω μετάθεση κ δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα να κάνω αίτηση μετάθεσης την άνοιξη που μας έρχεται...
Προσέξτε τα ονόματα αυτών που αποσπάστηκαν στην ΚΥ και θα δέιτε το όνομα κάποιου που λέει τον καιρό σε γνωστό κανάλι. Εϊχε γίνει ένα θεματάκι γι' αυτόν, αλλά... προφανώς είναι απαραίτητος στο υπουργείο.
Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν οι αποσπάσεις δημιουργούν λειτουργικό κενό?Η θέση πώς καλύπτεται? Με τη κλήση αναπληρωτή ή παραμένει κενή?Να ξέρουμε και εμείς που περιμένουμε κλήση προς αναπλήρωση εάν ο πίνακας με τις αποσπάσεις είναι ενδεικτικός για τα κενά που θα προκύψουν...
Παράθεση από: glianna στις Ιουλίου 28, 2010, 05:49:45 pmΜήπως γνωρίζει κάποιος εάν οι αποσπάσεις δημιουργούν λειτουργικό κενό?Η θέση πώς καλύπτεται? Με τη κλήση αναπληρωτή ή παραμένει κενή?Να ξέρουμε και εμείς που περιμένουμε κλήση προς αναπλήρωση εάν ο πίνακας με τις αποσπάσεις είναι ενδεικτικός για τα κενά που θα προκύψουν...Εξαρτάται - μπορεί να υπάρχουν άλλοι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ που δεν έχουν τοποθετηθεί ή να καλυφθεί από νεοδιόριστο (αν και οι διορισμοί θα είναι ελάχιστοι).
Αυτές οι αποσπάσεις στην Κ.Υ του υπουργείου παιδείας είναι καινούριες ,κάτι σαν νεά φάση ,δηλ δεν αντικαθιστούν τις παλιές που είχαν βγει στις 1/07/10?