0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτός παίρνει απόσπαση πολλά χρόνια, επειδή είναι ... παντός καιρού
Παράθεση από: Damien στις Ιουλίου 28, 2010, 11:31:59 amΠαράθεση από: efkola στις Ιουλίου 27, 2010, 08:39:48 amΚαλημέρα σε όλες/ους!Πήρα τηλ στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας που αποσπάστηκα κ μου είπαν ότι δε χρειάζεται να παρουσιαστούμε τώρα αλλά μετά τις 25-8 όταν θα βγουν κ τα κενά.Σε όλες τις Διευθύνσεις ισχύει αυτό;Ρωτάω γιατί είχα την εντύπωση ότι θα χρειαζόταν να παρουσιαστούμε έστω για τα γραφειοκρατικά τώρα που ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις.Κ κάτι ακόμα στο οποίο άκρη δεν μπορώ να βρω γιατί ακόμα κ συνάδελφοι που εργάζονται σε γραφεία δεν έχουν σαφή εικόνα με τα νέα δεδομένα:Διορίστηκα πριν από 11 μήνες κ φέτος όντας στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ υπηρέτησα σε ένα σχολείο της περιοχής μου.Πριν από 2 μήνες περίπου,πήρα οργανική για ένα άλλο σχολείο της περιοχής μου όπου κ θα υπηρετούσα το 2010-11,αν δεν έπαιρνα απόσπαση χθες!Η ερώτηση είναι η εξής:την υπηρέτηση αυτής της οργανικής τη χρωστάω κ αν ναι για 1 ή για 2 χρόνια;Ο βασικότερος λόγος που ρωτάω είναι γιατί θέλω να πάρω μετάθεση κ δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα να κάνω αίτηση μετάθεσης την άνοιξη που μας έρχεται...Εχεις κατοχυρωσει δικαιωμα μεταθεσης, εχοντας υπηρετησει 1 ετος στην περιοχη διορισμου σου με προσωρινη τοποθετηση και ως εκ τουτου, δεν χρειαζεται να υπηρετησεις στη νεα σου οργανικη. Οι αιτησεις μεταθεσης υποβαλλονται τον Νοεμβριο.Οι νεες ρυθμισεις για την υποχρεωτικη διετη υπηρετηση αφορουν "οργανική θέση στην οποία θα μετατεθούν εκπαιδευτικοί, ύστερα από αίτησή τους, κατά το διαδικασία υποβολής των αιτήσεων το σχολικό έτος 2010-2011 δηλαδή αφορούν στις μεταθέσεις του σχολικού έτους 2011-2012."Πηγή: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=6132Damien,ευχαριστώ για την απάντηση!Είναι πολύ καλή είδηση για'μένα ότι μετά από αυτήν την απόσπαση θα μπορώ να κάνω αίτηση μετάθεσης το Νοέμβρη.Όταν λες''δε χρειάζεται να υπηρετήσεις τη νέα σου οργανική'',εννοείς την πρώτη μου οργανική,σωστά;Κ μια ερώτηση ακόμα που ενδιαφέρει εμάς που πήραμε απόσπαση:Πώς κατανέμονται οι θέσεις στα σχολεία που υπάρχουν κενά εκεί κατά τα τέλη Αυγούστου που εξετάζονται από τα ΠΥΣΔΕ;Έχουν δικαίωμα να διαλέξουν πρώτοι σχολείο όσοι είναι στη διάθεση ή ''μπαίνουν''όλοι με ίσους όρους;Κ οι όροι αυτοί είναι μόνο τα μόρια;;
Παράθεση από: efkola στις Ιουλίου 27, 2010, 08:39:48 amΚαλημέρα σε όλες/ους!Πήρα τηλ στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας που αποσπάστηκα κ μου είπαν ότι δε χρειάζεται να παρουσιαστούμε τώρα αλλά μετά τις 25-8 όταν θα βγουν κ τα κενά.Σε όλες τις Διευθύνσεις ισχύει αυτό;Ρωτάω γιατί είχα την εντύπωση ότι θα χρειαζόταν να παρουσιαστούμε έστω για τα γραφειοκρατικά τώρα που ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις.Κ κάτι ακόμα στο οποίο άκρη δεν μπορώ να βρω γιατί ακόμα κ συνάδελφοι που εργάζονται σε γραφεία δεν έχουν σαφή εικόνα με τα νέα δεδομένα:Διορίστηκα πριν από 11 μήνες κ φέτος όντας στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ υπηρέτησα σε ένα σχολείο της περιοχής μου.Πριν από 2 μήνες περίπου,πήρα οργανική για ένα άλλο σχολείο της περιοχής μου όπου κ θα υπηρετούσα το 2010-11,αν δεν έπαιρνα απόσπαση χθες!Η ερώτηση είναι η εξής:την υπηρέτηση αυτής της οργανικής τη χρωστάω κ αν ναι για 1 ή για 2 χρόνια;Ο βασικότερος λόγος που ρωτάω είναι γιατί θέλω να πάρω μετάθεση κ δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα να κάνω αίτηση μετάθεσης την άνοιξη που μας έρχεται...Εχεις κατοχυρωσει δικαιωμα μεταθεσης, εχοντας υπηρετησει 1 ετος στην περιοχη διορισμου σου με προσωρινη τοποθετηση και ως εκ τουτου, δεν χρειαζεται να υπηρετησεις στη νεα σου οργανικη. Οι αιτησεις μεταθεσης υποβαλλονται τον Νοεμβριο.Οι νεες ρυθμισεις για την υποχρεωτικη διετη υπηρετηση αφορουν "οργανική θέση στην οποία θα μετατεθούν εκπαιδευτικοί, ύστερα από αίτησή τους, κατά το διαδικασία υποβολής των αιτήσεων το σχολικό έτος 2010-2011 δηλαδή αφορούν στις μεταθέσεις του σχολικού έτους 2011-2012."Πηγή: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=6132
Καλημέρα σε όλες/ους!Πήρα τηλ στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας που αποσπάστηκα κ μου είπαν ότι δε χρειάζεται να παρουσιαστούμε τώρα αλλά μετά τις 25-8 όταν θα βγουν κ τα κενά.Σε όλες τις Διευθύνσεις ισχύει αυτό;Ρωτάω γιατί είχα την εντύπωση ότι θα χρειαζόταν να παρουσιαστούμε έστω για τα γραφειοκρατικά τώρα που ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις.Κ κάτι ακόμα στο οποίο άκρη δεν μπορώ να βρω γιατί ακόμα κ συνάδελφοι που εργάζονται σε γραφεία δεν έχουν σαφή εικόνα με τα νέα δεδομένα:Διορίστηκα πριν από 11 μήνες κ φέτος όντας στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ υπηρέτησα σε ένα σχολείο της περιοχής μου.Πριν από 2 μήνες περίπου,πήρα οργανική για ένα άλλο σχολείο της περιοχής μου όπου κ θα υπηρετούσα το 2010-11,αν δεν έπαιρνα απόσπαση χθες!Η ερώτηση είναι η εξής:την υπηρέτηση αυτής της οργανικής τη χρωστάω κ αν ναι για 1 ή για 2 χρόνια;Ο βασικότερος λόγος που ρωτάω είναι γιατί θέλω να πάρω μετάθεση κ δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα να κάνω αίτηση μετάθεσης την άνοιξη που μας έρχεται...
ειλικρινα αρχιζω και υποψιαζομαι διαφορα ολοι γκρινιαζουν πηραν δε πηραν αποσπαση και εγω σας ρωταω τοσες φορες για το σεπτεμβρη......... κανενας δεν ανησυχει μονο εγω? πραγμα που σημαινει η οτι κανεις δε ξερει τιποτα που το αποκλειω η οτι ολοι με τον εναν η με τον αλλο τροπο ειναι βολεμενοι!!!!!
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=6248
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 29, 2010, 09:37:06 amhttp://www.alfavita.gr/artro.php?id=6248Επιτέλους! Κάποιος ασχολείται με την ουσία του θέματος. Την ανακολουθία της Διαμαντοπούλου με τις δηλώσεις της περί διαφανών διαδικασιών και της πραγματικότητας στις αποσπάσεις και στις βυσματικές υπεραριθμίες.Είναι το "βαθύ" Πασοκ που νίκησε, με δεδομένη την άγνοια των λεπτομερειών από την Υπουργό ή είναι η υποκρισία της Υπουργού, που χρησιμοποιεί συνθήματα περί αξιοκρατίας μόνο όταν έχει στόχο τον περιορισμό των προσλήψεων...
αφορα τον καινουργιο νομο που λεει πως οι αποσπασμενοι θα πρεπει να αντικατασταθουν για να φυγουν απο τη θεση τους και να πανε στην αποσπαση τους!!!!!!!! ξερει κανεις τιποτα για τα μειονοτικα???