0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η μοριοδοτηση μεταπτυχιακων για διορισμο τη στιγμη που δεν ειναι βασικη προυποθεση, θεωρω οτι ειναι μεγα λαθος και ομολογια της φτωχειας και του αδιεξοδου στην οποια εχει περιελθει η χωρα.
Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω.Γιατί πρέπει οπωσδήποτε η απόκτηση ενός Πτυχίου να συνδέεται αυτή καθε αυτή με την αξιοποίηση του ίδιου του Πτυχίου στον επαγγελματικό στίβο;
Συνάδελφοι να σας κάνω μια ερώτηση και αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει : έκανα το διδακτορικό μου (και το τελείωσα -μερικές μικρές διορθώσεις θέλω) αλλά ήρθα σε ρήξη με τον καθηγητή μου και το παράτησα πολλά χρόνια .Τι περιθώρια έχω να ξανασχοληθώ με το διδακτορικό μου με άλλο καθηγητή σε άλλο Πανεπιστήμιο ;Πως μπορώ να αντιδράσω ...;Κρίμα είναι τόσο κόπο έκανα .Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ;Ευχαριστώ .
Πιστευεις οτι ειναι πολυ δυσκολο να ολοκληρωσει καποιος το διδακτορικο του σε λογικο χρονο 3-4ετων ενω παραλληλα δουλευει σε μια δουλεια χωρις παρα πολλες ωρες απασχολησης οπως την εκπαιδευση και παραλληλα να εχει οικογενεια?
Παράθεση από: dina 94 στις Αυγούστου 27, 2013, 11:42:17 amΣυνάδελφοι να σας κάνω μια ερώτηση και αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει : έκανα το διδακτορικό μου (και το τελείωσα -μερικές μικρές διορθώσεις θέλω) αλλά ήρθα σε ρήξη με τον καθηγητή μου και το παράτησα πολλά χρόνια .Τι περιθώρια έχω να ξανασχοληθώ με το διδακτορικό μου με άλλο καθηγητή σε άλλο Πανεπιστήμιο ;Πως μπορώ να αντιδράσω ...;Κρίμα είναι τόσο κόπο έκανα .Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ;Ευχαριστώ .Καλύτερα να το συνεννεοηθείς με το "νέο" πανεπιστήμιο και τον "νέο"καθηγητή.Άποψη μου είναι ότι δεν μπορείς να "μεταφέρεις" σχεδόν ολοκληρωμένο διδακτορικό, που ήδη έχει περάσει από κρίση (αν έχω καταλάβει έχεις κάνει την υποστήριξη σου ήδη και πρέπει να κάνεις μικρές διορθώσεις για να γίνει η αναγόρευση).
Γενικά ο επιβλέπον τι συμφέρον έχει, γιατί να με αναλάβει;