0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aπαγορεύται να εργάζεσαι και σε φροντιστήριο και στην ΠΔΣ, έκτός και αν στο φροντιστήριο εργάζεσαι χωρίς ένσημο, ανασφάλιστος δηλαδή, οπότε και επισήμως δε θα φαίνεται πουθενά ότι δουλεύεις. Γι αυτό μη ζητήσεις ασφάλιση στο φροντιστήριο αν πρόκειται να δουλέψεις και στην ΠΔΣ...
Τυπικά απαγορεύεται να είναι κάποιος ωρομίσθιος και να εργάζεται παράλληλα σε φροντιστήριο (δε νομίζω ότι ισχύει το ίδιο για την ΠΔΣ), αλλά στην πράξη υπάρχει ελαστικότητα. Μόνο αν σε καρφώσει κάποιος μπορεί να έχεις πρόβλημα.
Από το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με τα ένσημα. Θα έχεις πρόβλημα με τη
Eγω ειχα αναφερει στους υπευθυνους της ΠΔΣ στη δευτεροβαθμια οτι ήθελα απολυση γιατι ειχα ενσημα απο φροντιστηριο και ηθελα να την παω στον ΟΑΕΔ για επιδομα και κανεις δε μου ειπε εστω οτι να μην το φωναζω γιατι ειναι παρανομο. Εξαλλου δεν ηξερα ουτε ενα συναδελφο στη ΠΔΣ που δε δουλευε στο φροντιστηριο. Αν γινει καταγγελια για εναν ίσως αυτος για να υπερασπιστει τον εαυτο του καταγγειλει ολους τους αλλους. Δεν ξερω τι να πω. Εμενα ποτε στην ΠΔΣ δεν μου ειπαν οτι κανουν τα στραβα ματια και οτι αυτο που κανω ειναι παρανομο.