0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: utenar στις Δεκεμβρίου 05, 2007, 06:14:35 pmΠαράθεση από: chania2005 στις Δεκεμβρίου 05, 2007, 11:35:31 amοταν γιορταζει ο πολιουχος αγιος της περιοχης κι ειναι τοπικη αργια? Τοτε?Μετρανε, γιατι δεν ειναι δικη σου ευθυνη που χαθηκαν και το συστημα δεν αναγνωριζει τις τοπικες αργιες σαν επισημες αργιες.Στο σχολειο μου ομως, οσα ξερω εγω, τα ιδια και λιγοτερα ξερουν ο διευθυντης κι ο υπευθυνος του προγραμματος των ωρομισθιων. Οποτε πώς να δεχτουν να μου βαλουν τις 4 αυριανες ωρες που θα χασω λογω τοπικης αργιας? Πρεπει να τους αποδειξω οτι ετσι ειναι.. Εσυ utenar λες οτι οι ωρες που δε μετρανε για εναν ωρομισθιο ειναι μονο αυτες που αναγνωριζει το συστημα σαν επισημες αργιες? Μπορω να το ισχυριστω αυτο?
Παράθεση από: chania2005 στις Δεκεμβρίου 05, 2007, 11:35:31 amοταν γιορταζει ο πολιουχος αγιος της περιοχης κι ειναι τοπικη αργια? Τοτε?Μετρανε, γιατι δεν ειναι δικη σου ευθυνη που χαθηκαν και το συστημα δεν αναγνωριζει τις τοπικες αργιες σαν επισημες αργιες.
οταν γιορταζει ο πολιουχος αγιος της περιοχης κι ειναι τοπικη αργια? Τοτε?
Γεια σας,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι..Όποιος από εσάς έχει πάει ωρομίσθιος στη
το προβλημα ειναι οτι δε "μας βαζουν" τις ωρες απο μονοι τους, αλλα πρεπει εμεις να τις γραφουμε σ'ενα τετραδιο καθε φορα που σχολαμε. Αρα δεν εχει να κανει με το πληροφοριακο συστημα, αφου οι ωρες σημειωνονται απο μας χειρογραφα. Οποτε πώς να παω να γραψω την επομενη φορα που θα παω σχολειο, ωρες στις οποιες το σχολειο ηταν κλειστο?
Λες να μην εχω παρει utenar??? Καταρχην ΔΕΝ υπαρχει τμημα ωρομισθιων στο υπουργειο!!! Απιστευτο, ετσι???
Δράμα ,Σέρρες,Ημαθία κτλ είναι δυσπρόσιτοι όλοι οι νομοί ή καποιες περιοχές μόνο?
Glauki είσαι σίγουρη?Το λέω αυτό γιατί γνωστή μου που είναι ωρομίσθια στα Γιαννιτσά ισχυρίζεται ότι θα πάρει διπλά μόρια.Τελικά τι ισχύει?Δράμα ,Σέρρες,Ημαθία κτλ είναι δυσπρόσιτοι όλοι οι νομοί ή καποιες περιοχές μόνο?