Σύνολο ψηφοφόρων: 216
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΥΓ. Περιορίστε τις προσβλητικές φράσεις για τους ιερείς μας. Δείχνεται μόνο την εμπαθεια και το σκοταδισμό σας. Εγκαλώ ακομη μια φορα τους συντονιστές να παρέμβουν γιατί οι συνομιλητές οδηγούν και πάλι την κουβέντα σε άλλη κατέυθυνση με προφανή στόχο...
Σίγουρα τα θρησκευτικά είναι από τα μαθήματα που θα πρέπει να αλλάξουν στυλ διδασκαλίας, βιβλία κλπ.Είχα ρωτήσει μία μαθήτρια μου που ήταν υπερβολικά Χριστιανή.Είναι καλύτερα κάποιος να είναι Χριστιανός Ορθόδοξος άλλά να λέει ψέματα, να κάνει κακό στους διπλανούς του κλπ, ή να μην έχει γνωρίσει ποτέ στη ζωή του το λόγο του Θεού αλλά να είναι πολύ καλός ανθρωπος και να βοηθάει τους συνανθρώπους του; Ποιος από τους 2 θα πάει στον "Παράδεισο";Και μου είπε αυτός που είναι Χριστιανός.Της είπα φυσικά πως ο αλλός άνθρωπος αν και δεν έχει γνωρίσει καθόλου για το Χριστό είναι αυτό που λέμε...καλός Χριστιανός.Κάπως έτσι είναι όσοι είναι υπερβολικοί στο θέμα της θρησκείας και των θρησκευτικών.
Mat η υπογραφη σου είναι πολύ ωραία... να την διαβαζεις όμως ξανα και ξανα...
Τώρα στα σχολεία επίσης έχει και παιδάκια από άλλες θρησκείες ...κάνουν αυτά μάθημα θρησκευτικών για την θρησκεία τους; ή προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται στο 5 λεπτό που ίσως αναφερθούν κάποιοι εκπαιδευτικοί σε άλλες θρησκείες;Και μη με πεις και συ για την απαλλαγή. Δεν είναι αυτό το θέμα ...Αν έπρεπε για κάποιο λόγο να ζήσεις πχ στην Αίγυπτο θα ήθελες το παιδί σου να μην μπορεί να διδαχτεί την δική μας θρησκεία; Και μη μου πεις πως εσύ θα την δίδασκες…το θέμα είναι στο σχολειό τι θα γινότανε…