0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jak13 στις Ιανουαρίου 25, 2009, 03:42:39 pmΣυνάδελφε, αυτά που παραθέτεις στο μήνυμά σου ότι γράφτηκαν από εμένα, δεν τα έγραψα εγώ.Σε παρακαλώ να διορθώσεις το μήνυμά σου.Συγνώμη συνάδερφε, εκ παραδρομής το λάθος. Διορθώθηκε πάντως.
Συνάδελφε, αυτά που παραθέτεις στο μήνυμά σου ότι γράφτηκαν από εμένα, δεν τα έγραψα εγώ.Σε παρακαλώ να διορθώσεις το μήνυμά σου.
οκ.οπως εχω αναφέρει παραπάνω θέλω να βγάλω βιβλιάριο ασθενείας απο το ΙΚΑ
Δεν δίνουν ακόμη βεβαιώσεις οι δευτεροβάθμιες.Δεν μπορούν να δώσουν αν δεν περαστούν τα στοιχεία στη βάση πρώτα. Το βιβλιάριο ανανεώνεται το Μάρτιο όμως και μέχρι τότε θα έχουν περαστεί όλα
Εργοδότη. Δεν βγάζουν ακόμη. Ζήτησα και γω. Αλλά μου είπαν ότι μετά τα τέλη Ιανουαρίου. Τότε όμως θα έχουν πάει και τα ΑΠΔ στο ΙΚΑ. Οπότε πας και ζητάς από την περιοχή σου αντίγραφο. Όπως έγραψα επανειλημμένα είναι διαδικασία 5 λεπτών και το σφραγισμένο χαρτί που σου δίνουν έχει ισχύ πρωτοτύπου
Σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος έχει ανάγκη εκτάκτως τα στοιχεία απασχόλησής του, πριν από την έκδοση του "Αποσπάσματος Ατομικού Λογαριασμού Ασφάλισης", ο εργοδότης υποχρεούται να συμπληρώσει και να του χορηγήσει το ειδικό έντυπο με τίτλο "