0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές σας.Όταν είχα ρωτήσει τη μητέρα τι θέλει, μου είπε να της κάνω ό,τι έχει για την άλλη μέρα στο σχολείο. Της είπα ότι δεν γίνεται να αρκούμαστε σε αυτό και θέλω να διαβάζει και για μένα κάποια πράγματα. Μου είπε να έρθω για μάθημα και όταν τη ρώτησα τι μάθημα θα κάνω μου λέει "γιατί θες να ξέρεις? τι σε νοιάζει εσένα, ό,τι έχει"."Για να ξέρω τι βιβλία θα φέρω" της λέω. Γενικά είχαν όλοι τους μαύρα μεσάνυχτα και δεν μπορούσε να γίνει συζήτηση.Η μικρή μετά είπε ότι μόνο αρχαία θέλει. Η μάνα είπε ΟΚ αν και στην αρχή όλα ήθελε να της τα κάνω. Δεν είχαμε κάνει ακόμα ούτε ένα μάθημα. Μετά από 2 μαθήματα η μάνα μου λέει στο ξεκάρφωτο να της δώσω τις ώρες..απλά γιατί τελείωσε ο μήνας, χωρίς να μου πει ότι θέλει να σταματήσουμε. Άρχισα να φορτώνω. Η μάνα έφυγε απ'το σπίτι και έτσι έμεινα μόνη με τη μικρή. Μου είπε ότι 2 μαθήματα ακόμα θέλει και να σταματήσουμε τελείως, γιατί είναι σε περίεργη φάση. Εγώ τα πήρα στο κρανίο και της λέω: "εδώ μιλάμε ειλικρεινά και δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν μπορώ να σου λύνω απλώς τις ασκήσεις γιατί τώρα μπαίνουν οι βάσεις και όταν μαθαίνεις μόνο παπαγαλία τη μετάφραση χωρίς να κοιτάς καν το πρωτότυπο δεν θα μπορείς αργότερα να ανταποκριθείς σε εξετάσεις όταν θα σου βάζουν να κλίνεις πχ ένα ουσιαστικό που δεν έχεις κάνει σε άσκηση στο σχολείο αλλά υπάρχει στο κείμενο. Και όχι μόνο τώρα δεν πρόκειται να κάνω μάθημα, αλλά ούτε τις 2 επόμενες φορές, γιατί έχω ξενερώσει. είναι κοροιδία και εσείς να πετάτε τα λεφτά σας όταν δεν σου αρέσει το μάθημα και δεν θεωρείς ότι παίρνεις κάτι, και εγώ απ' την άλλη δεν μπορώ να κάνω μάθημα σε κάποιον που δεν του αρέσει και θέλει να σταματήσουμε.Με παρακάλεσε για ακόμα μια φορά πρώτα να κάνουμε τα 2 επόμενα (για να μην πάει αδιάβαστη μέχρι να βρει άλλο καθηγητή)και μετά να σταματήσουμε, αλλά εγώ της το απέκλεισα.Μετά εξομάλυνα την κατάσταση με το να τη ρωτάω άσχετα πράγματα για το σχολείο, καταλήψεις, γρίπες, και έφυγα.Το ίδιο βράδυ 23:00 με πήρε η μάνα τηλ στο σταθερό, (προφανώς για να με κράξει για την ανάρμοστη συμπεριφορά μου στο βλαστάρι της) αλλά το σήκωσε ο πατέρας μου και εκείνη το έκλεισε...δεν με ξαναπήρε.Δεν θέλω να της ξαναμιλήσω, δεν θέλω καμία επαφή, ούτε καν για να πληρωθώ. Αν της ξαναμιλήσω θα δυσκολευτώ πάάααρα πολύ να κρατήσω την ψυχρεμία μου και δεν θέλω να μπω στο τριπάκι να της δικαιολογούμαι...σε πιθανή επίθεσή της.Απλά αυτή απ' την αρχή ήθελε να συνεννούμαι μόνο με το παιδί, δεν μου είπε ούτε τι θα ήθελε σαφώς ή με τι δεν είναι ευχαριστημένη, ούτε καν μου είπε ότι δεν θα ξανακάνω μάθημα αλλά να πληρωθώ έτσι γιατί τελειώνει ο μήνας!!!Άλλο μάθημα τέτοιο με 10 ευρώ στου Παπάγου δεν πρόκειται να ξαναβρούν!!