0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gringa στις Φεβρουαρίου 22, 2010, 04:43:04 pmΑν θες τη γνώμη μου, να μην το κάνεις. Οι εργασίες του σχολείου είναι για τα παιδιά, και όχι για μας τους ιδιαιτεράδες. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις να μου ζητάνε ανάλογα πράγματα και αρνήθηκα, εξηγώντας πως οι εκάστοτε εργασίες έχουν κάποιο παιδαγωγικό σκοπό για το παιδί. Φυσικά δεν έχω πρόβλημα να δώσω κατευθύνσεις στο μαθητή, ή να τον βοηθήσω όπου χρειάζεται.
Αν θες τη γνώμη μου, να μην το κάνεις. Οι εργασίες του σχολείου είναι για τα παιδιά, και όχι για μας τους ιδιαιτεράδες. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις να μου ζητάνε ανάλογα πράγματα και αρνήθηκα, εξηγώντας πως οι εκάστοτε εργασίες έχουν κάποιο παιδαγωγικό σκοπό για το παιδί. Φυσικά δεν έχω πρόβλημα να δώσω κατευθύνσεις στο μαθητή, ή να τον βοηθήσω όπου χρειάζεται.
Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά είχες σκοπό να ασχοληθείς τόσες ώρες και να μην πληρωθείς?Η μαμά δε σου είπε τίποτα για χρήματα?
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 22, 2010, 04:45:51 pmΠαράθεση από: gringa στις Φεβρουαρίου 22, 2010, 04:43:04 pmΑν θες τη γνώμη μου, να μην το κάνεις. Οι εργασίες του σχολείου είναι για τα παιδιά, και όχι για μας τους ιδιαιτεράδες. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις να μου ζητάνε ανάλογα πράγματα και αρνήθηκα, εξηγώντας πως οι εκάστοτε εργασίες έχουν κάποιο παιδαγωγικό σκοπό για το παιδί. Φυσικά δεν έχω πρόβλημα να δώσω κατευθύνσεις στο μαθητή, ή να τον βοηθήσω όπου χρειάζεται.
το ηξερα απο τα χριστουγεννα και οποτε της ελεγα για την εργασια μου ελεγε οχι τωρα εχω πολλα μαθηματα κλπ τελικα ατυο θα κανω θα της την κανω και θα της πω να την κανει και η ιδια ωστε να μου την δωσει αργοτερα..οσο για τα χρηματα τι να ζητησω ;δεν εχω ιδεα ...να χρεωσω τις ωρες που θα ασχοληθω με το βιβλιο και την συγγραφη ;;ευχαριστω παντως για την αμεση ανταποκριση..
Παράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 22, 2010, 05:33:45 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 22, 2010, 04:45:51 pmΠαράθεση από: gringa στις Φεβρουαρίου 22, 2010, 04:43:04 pmΑν θες τη γνώμη μου, να μην το κάνεις. Οι εργασίες του σχολείου είναι για τα παιδιά, και όχι για μας τους ιδιαιτεράδες. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις να μου ζητάνε ανάλογα πράγματα και αρνήθηκα, εξηγώντας πως οι εκάστοτε εργασίες έχουν κάποιο παιδαγωγικό σκοπό για το παιδί. Φυσικά δεν έχω πρόβλημα να δώσω κατευθύνσεις στο μαθητή, ή να τον βοηθήσω όπου χρειάζεται.
εγω άλλο θέλω να ρωτήσω .........έχετε αναλαβει ποτέ επιμέλεια κειμενου,εργασια έστω και να διορθώνετε εκφραστικά και άλλα λάθη,μου ζητηθηκε να κάνω κάτι ανάλογο σ εργασία για το ανοιχτο πανεπιστήμιο και δεν έχω ιδεα τί χρήματα να ζητήσω ...όσο για τα παραπάνω φυσικα και να πληρωθείς είναι επιπλέον εργασία και άμα τους αρέσει ,μήπως να πάμε έμείς ξανα σχολείο ;η μάνα είναι η μορφή της υποθεσης ,για το μαθητη, πες, ειναι στη φυση του η τεμπελιά αλλά και η μάνα .....as i live i learn