0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οχι, δεν θα πεις πανω σε αυτο απολυτως ΤΙΠΟΤΑ. Ρωτα για το παιδι, πες σε γενικες γραμμες πως κυλησε η χρονια, αν ησουν ευχαριστημενη με τη προσπαθεια και τη συνεργασια του παιδιου και κλεισε λεγοντας πως και συ ησουν ευχαριστημενη, πως να αφησουν τωρα το παιδι να ξεκουραστει για να εχει δυναμεις για τη νεα σχολικη χρονια και ευχησου καλο καλοκαιρι.Ο γονιος ή και το παιδι, αν ειναι ευχαριστημενοι μαζι σου να σαι σιγουρη πως θα σε καλέσουν.
monogramma οπως ειπα και πιο πανω παντα υπαρχουν καποια σημαδια αρνητικα η θετικα που μας βαζουν σε μια κατευθυνση...!!κιεγ πιστευω αν οντως εχεις ακταλαβει το στυλ της κιεχεις υποννοιες οτι δεν θα συνεχισετε μη της πεις τιποτα...αν θελει υα σου πει εκεινη..πρεπει καποιες φορες να διαχειριζομαστε την ανασφαλεια μας...απλα ειναι ειδικα στις μερες μας πολυ ψυχοφθορο!!
Καλησπέρα παιδιά....χρειάζομαι λίγο τη βοήθειά σας καθώς είμαι καινούργια στο χώρο!Μου είπαν να κάνω μάθημα σε ένα παιδί Α' Λυκείου το οποίο έχει μείνει σε 7 μαθήματα..και απ' ότι γνωρίζω έχει μείνει κ άλλες φορές σε αυτήν την τάξη...εμένα μου είπαν να του κάνω Ιστορία και Έκθεση..πρώτη φορά θα αναλάβω τόσο μεγάλη τάξη και το γεγονός ότι δεν έχω πολλή εμπειρία με αγχώνει λίγο.Μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε μια ιδέα όσον αφορά την οργάνωση του μαθήματος και πόσες ώρες περίπου θα χρειαστεί την εβδομάδα;
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Δώρα....και όσον αφορά την οργάνωση του μαθήματος;Στην Ιστορία δηλαδή να ξεκινήσω από την αρχή, θα προλάβουμε μέσα σε 2 μήνες να βγάλουμε όλο το βιβλίο;