0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά για τη διαπολιτισμική δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω καν τι βάλανε!!Εγώ ειδική είχα δώσει!!!Και πέρυσι και πρόπερσι είχαν βάλει ένα περιστατικό και έπρεπε να καταλάβεις τι έχει το παιδί.Άρα μιλάμε για αιτιολογία, συμπτωματολογία, διάγνωση, πρέπει να ξέρετε καλά όλες τις κατηγορίες!!!Σε εμάς ήθελε να πεις και τι θα έπρεπε να είχε γίνει πριν άρα ήθελε και πρώιμη υποστηρικτική παρέμβαση!!!Καλό Διάβασμα!!!!
Παράθεση από: Sophaki στις Μαρτίου 25, 2011, 09:33:19 pmΚαι εγώ το ίδιο ...αν μπορεί κάποιος να δωσει παραπάνω πληροφορίες ............. sophaki διαπολιτισμικη δίνεις? πως πάει το διάβασμα?
Και εγώ το ίδιο ...αν μπορεί κάποιος να δωσει παραπάνω πληροφορίες .............
gogapina Η Τζουριάδου έχει βγάλει και βιβλίο που λέει για την πρώιμη παρέμβαση!!!
Παράθεση από: maria_00 στις Μαρτίου 27, 2011, 04:46:06 amgogapina Η Τζουριάδου έχει βγάλει και βιβλίο που λέει για την πρώιμη παρέμβαση!!!Ευχαριστούμε Μαρία για την ενημέρωση. Εγώ απλά είχα αλλη κατεύθυνση στη σχολή και δεν έτυχε να κάνω δικά της μαθήματα εκτός από αυτά τα δύο.
Gogapina επειδή μπερδεύτηκα λιγάκι....τα βιβλία της Τζουριάδου που αναφέρεις έχουν να κάνουν με την ειδική αγωγή ή με την κατεύθυνση της διαπολιτισμικής; Το ίδιο θα ήθελα να ρωτήσω και την Vasp για το "ο λόγος του παιδιού της προσχολικής ηλικίας" που προτείνει. Το λέω αυτό γιατί ένα απο τα θέματα της διαπολιτισμικής είναι τα προβλήματα διγλωσσίας..
areti82 προσπ΄παθησε να βρεις βιβλία του Νικολάου Γιώργου. Αυτός κάνει μάθημα στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων και ασχολείτε με τη Διαπολιτισμική.