0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας ξανα!!!εχω εναν ακομα προβληματισμο...δεν μπορω να καταλαβω επακριβως ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στην απολυτη και τελεια συνωνυμια...την θεωρια την γνωριζω αλλα δεν εχω παραδειματα μπροστα μου και τις μπερδευω ???μηπως καποιος που γνωριζει θα μπορουσε να με διαφωτισει με 2 παραδειγματα???/θα του ημουν υποχρεη :-[αν θελετε στειλτε μου σε προσωπικο μνμ.
Πάντως, παιδιά, εγώ που διάβασα τον Πολίτη, καθώς και τα σχολικά βιβλία, νομίζω ότι ο Πολίτης βοηθάει μόνο μέχρι τη γενια του 80, μετά παρουσιάζει διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα σχολικά, άρα καλύτερα να επικεντρωθούμε στα σχολικά για τις συγκεκριμένες περιόδους. Επίσης, φοβάμαι πως σε αυτόν τον ΑΣΕΠ θα μπουν αρκετές ερωτήσεις από τη μεταπολεμική λογοτεχνία. Τουλάχιστον, σε όλα τα τεστ προσωμοίωσης που έχουν κυκλοφορήσει υπάρχουν πολλές ερωτήσεις από τη συγκεκριμένη περίοδο. Ποια είναι η γνώμη σας. Αν συμβεί αυτό, φοβάμαι πως σε αυτόν τον ΑΣΕΠ το
Δεν ξέρω Strato, πάντως, δε νομίζω ότι σε αυτό τον ΑΣΕΠ θα μπουν δύσκολα θέματα στην Ιστορία. Έχω τη διαίσθηση ότι φέτος το δύσκολο αντικείμενο θα είναι τα Νέα Ελληνικά.
Παράθεση από: louiza στις Οκτωβρίου 01, 2008, 01:02:43 pmΔεν ξέρω Strato, πάντως, δε νομίζω ότι σε αυτό τον ΑΣΕΠ θα μπουν δύσκολα θέματα στην Ιστορία. Έχω τη διαίσθηση ότι φέτος το δύσκολο αντικείμενο θα είναι τα Νέα Ελληνικά.